Kod mojih je razlika 21 mjesec. Po meni je takva mala razlika super ( bar za djecu ). Tebi će biti malo teže u početku, ali sve će doći na svoje. Mi smo se jako bojali kako će Karlo reagirati na seku, pa smo se dogovorili da ćemo ga u sve uključiti ( kupanje, hranjenje.... ). Prije nego se Korina rodila kupili smo mu lutku i pokazali mu kako da s njom barata ( hranili je, kupali, mijenjali pelene, mazali kremicama, šetali u kolicima.... ). Kad je seka stigla sve je super prošlo. Obožava je! Danas, kad su već malo veći i od kad Korina već i sama ima "svoju glavu" naravno češće dođe do sitnijih trzavica, ali najčešće sami uspiju riješiti sukobe.
Kad sam saznala da sam trudna ( još i danas se pitam kako nam se mala dogodila - mora da je gumica pukla a da nismo skužili ) ostala sam u šoku i mislila sam da to neću moći, ali je lakše nego sam mislila.
E da..... kad se mala rodila tata se više posvećivao njemu ( dok sam ja skakala oko male ), tako da se Karlo nije osjećao niti malo zanemaren ( bar mi mislimo da nije :shock: )