Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 54 od 54

Tema: Razlika u godinama-djeca ?

Lora163 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Kod mojih je razlika 21 mjesec. Po meni je takva mala razlika super ( bar za djecu ). Tebi će biti malo teže u početku, ali sve će doći na svoje. Mi smo se jako bojali kako će Karlo reagirati na seku, pa smo se dogovorili da ćemo ga u sve uključiti ( kupanje, hranjenje.... ). Prije nego se Korina rodila kupili smo mu lutku i pokazali mu kako da s njom barata ( hranili je, kupali, mijenjali pelene, mazali kremicama, šetali u kolicima.... ). Kad je seka stigla sve je super prošlo. Obožava je! Danas, kad su već malo veći i od kad Korina već i sama ima "svoju glavu" naravno češće dođe do sitnijih trzavica, ali najčešće sami uspiju riješiti sukobe.
    Kad sam saznala da sam trudna ( još i danas se pitam kako nam se mala dogodila - mora da je gumica pukla a da nismo skužili ) ostala sam u šoku i mislila sam da to neću moći, ali je lakše nego sam mislila.
    E da..... kad se mala rodila tata se više posvećivao njemu ( dok sam ja skakala oko male ), tako da se Karlo nije osjećao niti malo zanemaren ( bar mi mislimo da nije :shock: )

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

A što ka žete na razliku od 11 miseci!!E toje bilo iznenađenje!! Ovog starijeg sam još dojila nisam imala m,toliko o tzv.sigurnosti.ALI TO JE SUPER ISKUSTVO!! Meni je jedno kratko vrime pomagala mama ,jer sam imala još curu od 3g.,a i stariji je uvijeg bio jako dobarSada su to momčići od 14 i 15 god.koji su se uvijek lijepo slagali ,nikad nije bilo većih svađa među njima imali su slične interese i prijatelje.Seka ih obožava,njoj je u 6 misecu bilo 18.Akao šlag na tortu stigao je i maleni Roko kojemu je u 9 mis. 3god.Oni -ODUŠEVLJENI što je mnoge začudilo kao tolika razlika u god., pa kako možeš oni su u pubertetu sramit će se i tako .Ali oni imaju toliko ljubavi i pažnje jedni za druge da mi je možda lakše iljepše s njima četvero nego takvima"brižnim" sa dvoje ,da čujete iz njihovih kuća te svađe i psovke na dicu, znali bi na št sam mislila.Žao mi je ako sam pretjerala u pisanju i na kraju mogu reći iz iskustva nije važna razlika u godinama jako je važno ne praviti razliku u davanju ljubavi-svima puno.....i i još više.

mamaZAGREB

Početno

Između prve dvojce 1 godina i 15 dana, a trećeg 7 odnosno 8 godina. Prvi sin je bio savršena beba. Spavao cijelu noć, bez bolesti, plakanja tako da smo se odmah odlučili na drugo. Ja sam uvijek htjela starijeg brata (najstarija sam od nas četvrto) pa sam si mislila da bu drugo curica. Ha, dobar štos opet dečko. Onda sam vidla da mom dragom pravljenje cura baš ne leži pa sam mu dala pauzu da se nauči. Šalim se, trće dijete je bilo planirano s završetkom kuće i polaskom prvog sina u 1. razred. Sve je ispalo OK osim opet je dečko. Da sad idem na četvrto, vjerojatno bih dobila dva sina!!!

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Kod mojij je razlika 2g i 7mj. i mogu reći da je OK. Možda bi bila manja, ali stariji je kasno prohodao pa sm ga morala nositi na 3. kat skoro do 2. rođendana. Imala sam sreće, mali je bio dobra beba, prvih par mjeseci samo je papao i spavao pa sam se mogla posvetiti velikom u velikoj mjeri. Općeniti zaključak do kojeg sam došla promatrajući roditelje i djecu oko sebe: djeci paše manji razmak. A roditeljima,... Kako kome. Moji se sada zajedno igraju i super mi je. Problem je samo što se veliki "pobebio". Ali to ne spada na ovaj topic.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •