Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Andro-gen nije (više) pikalica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno Andro-gen nije (više) pikalica

eto, been there-done that!
    dođoh, vidjeh, probah i vratismo se na stubu ispod.
    probalo se pikati, no na zalost neuspjesno.
    fizikalnokemijska kao ni kemijska terapija nije pomogla.
    probat ćemo sada sa zmijskim znojem pomijesanim sa šišmiševim suzama ili nekom približno uspjesnom metodom.
    hm... ode mi zena sa frendicom na more dok ja crnčim. možda je to najuspješnija metoda?

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Androgen, nemoj plakati. Ženica se mora odmoriti od tvog pikanja ; kad se vrati doma bit će ti najnovija, najsvježija i najljepša ženica koju imaš!
    Evo ti jedan prijateljski za utjehu do tada.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Mene si zagonetno nasmijao, a MM si podobro zabrinuo - ja planiram sa SVOJOM sestrom ići na more, što znači da bi ta metoda zaista mogla biti uspješna i roditi plodom

Deja2 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

samo da ta metoda ne postane popularna, bit će svašta onda.... 8)

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

A ja luda planiram godišnji sa mužem
    Šta ti je biti mlad i neiskusan

mvrcelj avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

nadam se da ce zenica kada dodje sa odmora biti spremna za jedno dobro prirodno pikanje
    nikad se ne zna cuda su moguca

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

joj, ako to uspije - javi svakako

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

hmmm .. nove alternativne metode uvodimo?! Ja još nisam isplanirala ljetovanje, ali ljetovanje s frendicom :D uopće nije loša ideja.

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

andro-gene,

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ando-gene...care... ....e vidiš sada ovu shemu....meni MM, da me nasmije, kaže prije par mjececi (kada je došao 2 loš nalaz): e vidiš stara, sada mogu lajsat okolo i ni jednoj se neće primiti...i svi se slatko nasmijaše!! A zadnji jaaako loš nalaz kad je stigao: Eeeeesam ti rekao, sad sigutno mogu klatariti je sigurno ne bodem uspješno....! Nasmijali se opet, a ja na to: Samo se ti dušo igraj, nemoj da mi netko pokuca na vrata sa stomakom do grla, tada SIGURNO nećeš više moći, ja garantiram! Umirio se bajica bez problema....sada ja ...a on

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ma nije to ni tako loše (mislim, odvojeno ljetovanje).... I ono što se uz to implicira.....Nema tu beda! Ja sam mom ljubljenom rekla da bez obzira na loš spermiogram i malu vjerojatnost da se nekoj drugoj primi, ne smije u štetu bez kabanice! Iliti kondoma! Ma jedva sam se riješila, kako bi ina33 rekla - baja, pa da ne bi bilo nismo znali. Vragu je malo....

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

dobro je da sam procitala ovo tik prije puta odo kuci reci muzu da otkazujem put s njime

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Eh, eh - laky i ja se spremamo već pola godine u obilazak nihgt club-ova, u lov na donore Samo nas hebe što smo udaljene SAMO 500km i nikako da se sastanemo

Andro-gen avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj zelimo_bebu prvotno napisa
    ando-gene...care... ....e vidiš sada ovu shemu....meni MM, da me nasmije, kaže prije par mjececi (kada je došao 2 loš nalaz): e vidiš stara, sada mogu lajsat okolo i ni jednoj se neće primiti...i svi se slatko nasmijaše!! A zadnji jaaako loš nalaz kad je stigao: Eeeeesam ti rekao, sad sigutno mogu klatariti je sigurno ne bodem uspješno....! Nasmijali se opet, a ja na to: Samo se ti dušo igraj, nemoj da mi netko pokuca na vrata sa stomakom do grla, tada SIGURNO nećeš više moći, ja garantiram! Umirio se bajica bez problema....sada ja ...a on
    uh, malo se lončići pobrkaše, a i ona spika sa ibis redibis numquam blabla ima svoje daktile ovdje. naime, spomenuh da mi ljubica ode sa svojom frendicom na more (pridružit će im se još jedna punokrvna ždrebica
    tamo, valjda da im svijeću pridrži). rekoh: "možda je to najuspjšnija metoda" imajući nešto drugo na umu, ali što se babi tilo, to se babi snilo...! odmah okrenuste pričicu sebi u korist!!!! zna li se o čemu ja to? ne? još uvijek? hehehehe prazan stančić, sve plivači prvaci na 100 kilometara, raspored se može downloadati na www.ajelsadajasno.org
    okok zekapeka... uiti čoika od vrućine ludilo...
    zašto sve curke misle da samo žemske žele biti roditelj?
    uj, pripeklo bogme. odo' u teretanu se rasladit!

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

..... ....bobrkani lončići ili ne....šale malo ne škodi...bar sam se nasmijala..... za budućeg tatu.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •