A zasto se magnezijum ne peporucuje u zadnjim mjesecima....? Ja sam u 33 sedmici i pijem ga jos uvije,jer ako prestanem imam grcevedpduse popijem ga svaki drugi dan ali ne sumeci,nego neki u tabletama :/ dobila od doktora,inace nemam pojma jesam li mozda otvorena ili zatvorena jer me moj doktor nije vaginalno pregledao od cetvrtog mjeseca :/ uradi samo utz i kaze da je sve,kako on to voli reci OPTIMALNO ma sta mu to znacilo!i nista drugo ne tnam,ni imam li bakteriju,jer ne uzima briseve,ni jesam li otvorena,ni nistaaaaa i kad citam ove vase price meni bas bude
jer ja nista to ne znam!!!jedva cekam da promijenim ginekologa!

dpduse popijem ga svaki drugi dan ali ne sumeci,nego neki u tabletama :/ dobila od doktora,inace nemam pojma jesam li mozda otvorena ili zatvorena jer me moj doktor nije vaginalno pregledao od cetvrtog mjeseca :/ uradi samo utz i kaze da je sve,kako on to voli reci OPTIMALNO ma sta mu to znacilo!i nista drugo ne tnam,ni imam li bakteriju,jer ne uzima briseve,ni jesam li otvorena,ni nistaaaaa i kad citam ove vase price meni bas bude
jer ja nista to ne znam!!!jedva cekam da promijenim ginekologa!
Odgovori s citatom