-
-
Ne želim ti davati lažnu nadu ali moguće je. Moja mama i sestrična su imale krvarenje u vrijeme kad je trebala biti menga ček 3 mj. od začeća.
Za par dana ponovi testić ili odi vaditi betu.
Sretno
-
Ima takvih slučaja. Ako misliš da je kod tebe T u pitanju, napravi još jedan test. Sretno
-
-
Hvala cure, kupila sam danas test pa ću ga ujutro raditi, da znam na čemu sam, a bez obzira na sve naručila sam se u utorak kod privatnika jer ako nije T onda nešta nije u redu, sve mi se poremetilo.
-
ima li sta novo kod tebe???
-
Ja sam imala 1 "menstruaciju", trajala je 4 dana i bila manje obilna od prave M.
-
Nema ništa, samo kontrolna, a ništa idem kod doc u utorak
-
Podižem malo temu, jer je i kod mene slično...nanas mi je 4 dan M, i vrlo malo se vidi...općenito nije bila obilna kao inače, kasnila mi 2 dana...u pravilu, zanimalo me da li se može biti T i kada je obilna M...nekako imam feeling da bi sa obilnijim krvarenjem sve izletilo, no dao B da griješim.... :/ ...možda se sve od vrućine poremetilo...
...
-
Osoblje foruma
ja sam imala obilnu menstruaciju i terminima prva tri mjeseca trudnoce. imala je i moja sestra, bar 4 mjeseca
-
i jedna moja rođakinja do 5 mjeseca trudnoće
-
ooOOOOOO...a taman me euforija popustila....e sad ode po testić, hvala na informejšns!
-
zb ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
z_b drzim fige za malo
-
Osoblje foruma
Rency prvotno napisa
z_b drzim fige za malo

me to
-
-
Osoblje foruma