Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: tecaj za trudnice u petrovoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno tecaj za trudnice u petrovoj

da li je netko pohadjao taj tecaj?
    kako to izgleda,koliko traje?
    u kojim satima se obicno odrzava?
    da li su terminom vec odredjeni (tipa svaka3 tjedna)ili cekaju da se skupi dovoljan broj ljudi da odrze tecaj?
    vrijedi li tih 400kn?

i sta,ako zavrsis na carskom i muz ne moze biti prisutan,vracaju novac?
    sala

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mi smo bili, ali prije tri godine pa se baš ne sjećam detaljno, ali vrijedi utoliko što muž može biti s tobom na porodu.
    Ako se nije mijenjalo, traje dva tjedna u kasnim popodnevnim satima. Predavanja drže doktori, sestre, fizioterapeuti svaki dan netko drugi i jedan dan te vode u obilazak rodilišta.
    Taj obilazak rodilišta mi je još bio i najbolji jer vidiš gdje dolaziš i upoznaš se sa svim unaprijed. Termini su unaprijed određeni i dosta je velika gužva za taj tečaj.
    Eto, tako je bilo 2004. Sad se vjerojatno nešto mijenjalo, ali to će ti netko tko je bio kasnije valjda napisati.

antigona avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

bitan je ako želiš da ti muž bude na porodu, vrijedi i za slijedeći porod - tako kažu
    mi bili prošle godine
    traje 2 ili 3 tjedna u večernjim satima.
    obično je jedan mjesečno i trebaš se predbilježiti.
    nemoj ići pred kraj trudnoće jer su klupe jako neudobne.
    neka predavanja su zanimljiva a neka opet zijeeev

ivanche avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Da, nama je vrijedilo za oba poroda. I za svaki sljedeći vrijedi.

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja se sjećam da se frendica htjela predbilježit na proljeće pa su joj rekli da je prvi slobodni termin negdje u 12mj. A njoj bio termin u 7 To je bilo prije 3 godine, valjda se nešto promijenilo

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Tečajevi se održavaju svaki mjesec, termini su unaprijd određeni svaka 2-3- dana poslijepodne. 400kn, samo nazoveš tel (imaš na stranici) i najaviš dolazak paltiš prvi dan, tečaj je super jako zanimljiv i traje oko 1h . počinje ti početkom sljedećeg mjeseca, amo provjeri radi godišnjeg.
    Muž je s tobom na porodu ako želi

jenny avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hvala curke,zvala sam danas-nema tecajeva cijeli sedmi i osmi mjesec.kao,godisnji su...predbiljezila sam se za 9.-i. a 29.09. mi je termin..ali valjda cu malo prenijet.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mi smo išli na tečaj prošle godine,bila sam u sedmom mjesecu tr.,ni onda mi one klupe nisu bile udobne,zato ponesi neki jastučić za guzu.Predavanja su ok,možeš nešto i naučiti,istina,neka su bila i dosadnjikava... nije nam žao što smo ga odslušali. E da,nama je trajao 3 tjedna,3 dana u tjednu i to me izluđivalo jer nismo iz zg-a pa kad smo dolazili na predavanja od pola sata,poludila sam.Em kaj sam se tarajkala do grada,penjala do predavaonice i onda za pol sata bili gotovi... Bolje da ta predavanja zgusnu pa održe u kraćem roku nek da ljude maltretiraju tak dugo za iste novce...
    Predavanja vrijedila svake kune-MM je bio s nama od početka do kraja,i evo,uživamo u svojoj princezici!

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Može li muž koji put izostati ili oni tamo bilježe svaki dolazak? 8)

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Toleriraju koji izostanak,tako su nama rekli.MM nije bio jedanput,znam da drugi nisu bili po tri puta.Pa valjda toliko kuže da ima ljudi koji u to vrijeme također rade.Znači,nisu prerigorozni oko toga.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

e i dobiješ perfektnu knjižicu punu super savjeta u kojoj su sažeta sva predavanja, i (kršitelj koda)ovu dudu i flašicu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •