-
-
Mi smo bili, ali prije tri godine pa se baš ne sjećam detaljno, ali vrijedi utoliko što muž može biti s tobom na porodu.
Ako se nije mijenjalo, traje dva tjedna u kasnim popodnevnim satima. Predavanja drže doktori, sestre, fizioterapeuti svaki dan netko drugi i jedan dan te vode u obilazak rodilišta.
Taj obilazak rodilišta mi je još bio i najbolji jer vidiš gdje dolaziš i upoznaš se sa svim unaprijed. Termini su unaprijed određeni i dosta je velika gužva za taj tečaj.
Eto, tako je bilo 2004. Sad se vjerojatno nešto mijenjalo, ali to će ti netko tko je bio kasnije valjda napisati.
-
bitan je ako želiš da ti muž bude na porodu, vrijedi i za slijedeći porod - tako kažu
mi bili prošle godine
traje 2 ili 3 tjedna u večernjim satima.
obično je jedan mjesečno i trebaš se predbilježiti.
nemoj ići pred kraj trudnoće jer su klupe jako neudobne.
neka predavanja su zanimljiva a neka opet zijeeev
-
Da, nama je vrijedilo za oba poroda. I za svaki sljedeći vrijedi.
-
Ja se sjećam da se frendica htjela predbilježit na proljeće pa su joj rekli da je prvi slobodni termin negdje u 12mj. A njoj bio termin u 7
To je bilo prije 3 godine, valjda se nešto promijenilo
-
Tečajevi se održavaju svaki mjesec, termini su unaprijd određeni svaka 2-3- dana poslijepodne. 400kn, samo nazoveš tel (imaš na stranici) i najaviš dolazak paltiš prvi dan, tečaj je super jako zanimljiv i traje oko 1h . počinje ti početkom sljedećeg mjeseca, amo provjeri radi godišnjeg.
Muž je s tobom na porodu ako želi
-
hvala curke,zvala sam danas-nema tecajeva cijeli sedmi i osmi mjesec.kao,godisnji su...predbiljezila sam se za 9.-i. a 29.09. mi je termin..ali valjda cu malo prenijet.
-
Mi smo išli na tečaj prošle godine,bila sam u sedmom mjesecu tr.,ni onda mi one klupe nisu bile udobne,zato ponesi neki jastučić za guzu.Predavanja su ok,možeš nešto i naučiti,istina,neka su bila i dosadnjikava... nije nam žao što smo ga odslušali. E da,nama je trajao 3 tjedna,3 dana u tjednu i to me izluđivalo jer nismo iz zg-a pa kad smo dolazili na predavanja od pola sata,poludila sam.Em kaj sam se tarajkala do grada,penjala do predavaonice i onda za pol sata bili gotovi... Bolje da ta predavanja zgusnu pa održe u kraćem roku nek da ljude maltretiraju tak dugo za iste novce...
Predavanja vrijedila svake kune-MM je bio s nama od početka do kraja,i evo,uživamo u svojoj princezici!
-
Osoblje foruma
Može li muž koji put izostati ili oni tamo bilježe svaki dolazak? 8)
-
Toleriraju koji izostanak,tako su nama rekli.MM nije bio jedanput,znam da drugi nisu bili po tri puta.Pa valjda toliko kuže da ima ljudi koji u to vrijeme također rade.Znači,nisu prerigorozni oko toga.
-
e i dobiješ perfektnu knjižicu punu super savjeta u kojoj su sažeta sva predavanja, i (kršitelj koda)ovu dudu i flašicu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma