Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Prvi IVF- pripomoć

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno Prvi IVF- pripomoć

Obzirom da sam osim konvencionalnih rješenja i za alternativu, ako netko ima neki savjet kako pripomoći malenom/oj da se ugnjezdi u toplinu doma svoga nakog IVF-a.
    Načula sam da je ananas vrlo dobar. Ima li itko kakvih saznanja u kojem smislu? I da li još nešto potpomaže?
    Nisam našla ništa preko net-a na tu temu!

Hvala puce

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno Re: Prvi IVF- pripomoć

Kažu da je ananas dobar za debljanje endometrija.
    Svojevremeno je tu bio recept za sok od svježe cikle. Znam da je taj sok općenito dobar za krv (ja sam s njim popravila katastrofalnu krvnu sliku), možeš ga cijediti, a ima ga za kupiti u DM-a (meni je to bilo zgodnije). Odvratan je, ali...
    Dobro je uzimati i folnu kiselinu (ja sam uvijek pila Folic plus).
    I najvažnije, razmišljaj pozitivno i mazi bušu.
    Sretno!

Datum pristupanja
    May 2006

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kažu da ananas i cikla debljaju endometrij ali iskreno ja nisam primjetila da mi je bio išta bolji već bez toga. No vrijedi pokušati svašta.
    Sretno!!!

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

cikla je dobra svakako, a što se tiče ananasa mislim da je u pitanju sok od ananasa, al nisam sigurna
    čaj od vrkute ti je isto dobar za endometrij, imaš na prije začeća, tema se zove marulja i vrkuta. jednio ne znam smije li se piti ako je u pitanju stimulirani postupak (jer kao regulira i neke hormone pa da se ne sudaraju jel...) ako netko zna, pliz neka kaže...

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

sandra, ja sam ti već rekla svoje...a šta misliš gdje sam ja saznala...pa naravno ovdje...jel da da je zarazan ovaj forum

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

zvrkić, ja već oko tri mjeseca uredno pijem ciklu, meni je ok, koristim i sok od ananasa i zelenog čaja, čaj od vrkute izuzetno rijetko jer se ne sjetim, dobar je i grejp - to sve za endometrij.
    Folna je skoro obavezna u pripremi. Ponekad uzmem cink i E.

sandra-zvrk avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Super.
    Hvala vam svima. Sve bum utovarila u sebe.

rebeca avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Jeli dovoljno uzimati folnu kroz prenatal. Ja kako sam bila trudna počela sam piti prenatal, nakon spontanog nastavila sam. Jer ujedno želim malo propremiti organizam za iduću trudnoću :? I ima li nešto za kvalitetniju JS?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno sandra-zvrk

Evo da ti se javim na tvom topicu...budući da idemo na prvi IVF u isto vrijeme svaki savjet nam je dobrodošao ..Ja trenutno pijem prenatal,čula sam da je to dobro.Nadam se ubrzo obostranim novostima :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •