-
Prvi IVF- pripomoć
Obzirom da sam osim konvencionalnih rješenja i za alternativu, ako netko ima neki savjet kako pripomoći malenom/oj da se ugnjezdi u toplinu doma svoga nakog IVF-a.
Načula sam da je ananas vrlo dobar. Ima li itko kakvih saznanja u kojem smislu? I da li još nešto potpomaže?
Nisam našla ništa preko net-a na tu temu!
Hvala puce
-
Re: Prvi IVF- pripomoć
Kažu da je ananas dobar za debljanje endometrija.
Svojevremeno je tu bio recept za sok od svježe cikle. Znam da je taj sok općenito dobar za krv (ja sam s njim popravila katastrofalnu krvnu sliku), možeš ga cijediti, a ima ga za kupiti u DM-a (meni je to bilo zgodnije). Odvratan je, ali...
Dobro je uzimati i folnu kiselinu (ja sam uvijek pila Folic plus).
I najvažnije, razmišljaj pozitivno i mazi bušu.
Sretno!
-
-
Kažu da ananas i cikla debljaju endometrij ali iskreno ja nisam primjetila da mi je bio išta bolji već bez toga. No vrijedi pokušati svašta.
Sretno!!!
-
cikla je dobra svakako, a što se tiče ananasa mislim da je u pitanju sok od ananasa, al nisam sigurna
čaj od vrkute ti je isto dobar za endometrij, imaš na prije začeća, tema se zove marulja i vrkuta. jednio ne znam smije li se piti ako je u pitanju stimulirani postupak (jer kao regulira i neke hormone pa da se ne sudaraju jel...) ako netko zna, pliz neka kaže...
-
sandra, ja sam ti već rekla svoje...a šta misliš gdje sam ja saznala...pa naravno ovdje...jel da da je zarazan ovaj forum
-
zvrkić, ja već oko tri mjeseca uredno pijem ciklu, meni je ok, koristim i sok od ananasa i zelenog čaja, čaj od vrkute izuzetno rijetko jer se ne sjetim, dobar je i grejp - to sve za endometrij.
Folna je skoro obavezna u pripremi. Ponekad uzmem cink i E.
-
Super.
Hvala vam svima. Sve bum utovarila u sebe.
-
Jeli dovoljno uzimati folnu kroz prenatal. Ja kako sam bila trudna počela sam piti prenatal, nakon spontanog nastavila sam. Jer ujedno želim malo propremiti organizam za iduću trudnoću :? I ima li nešto za kvalitetniju JS?
-
sandra-zvrk
Evo da ti se javim na tvom topicu...budući da idemo na prvi IVF u isto vrijeme svaki savjet nam je dobrodošao ..Ja trenutno pijem prenatal,čula sam da je to dobro.Nadam se ubrzo obostranim novostima :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma