Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: kapilari

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znam da je problem u venama, ali ja nemam varikozitete tako da ne znam koje vene bih skkerozirala
    jedino ako je problem u unutarnjim venama
    "samo" ispucale kapilare donje trećine potkoljenice, više unutarnja strana, ali ima u području vanjskog gležnja

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    znam da je problem u venama, ali ja nemam varikozitete tako da ne znam koje vene bih skkerozirala
    "samo" ispucale kapilare donje trećine potkoljenice, više unutarnja strana, ali ima u području vanjskog gležnja
    Slično je i kod mene - na potkoljenicama i nešto malo na natkoljenicama, što s unutarnje što s vanjske strane koljena. Proširene vene - nešto malo, u području gležnjeva. Mene to muči u proljeće i jesen, kad su nagle promjene temperature, pa mi noge oteknu ko buhtli (previše sjedim, takav mi je posao).

Kojom pretragom se utvrđuje status vena? Kolor doplerom?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam ni ja imala varikozitete, ni ikakve tegobe osim tih vidljivih kapilara, ali na color doppleru se jasno vidjelo koje su to vene. Kod mene su bile problematicne povrsinske vene iako su se samo lagano nazirale kroz kozu, nisam imala cvorice niti su se te vene izvana mogle napipati.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Znam za iskustvo jedne gospođe koja je vene riješila pjenom, a onda se to preusmjerilo na kapilare pa su kao radi toga one počele pucati.

I ja smaam trenutno u fazi traženja rješenja za popucela kapilare :/

Datum pristupanja
    May 2018

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa Vidi poruku
    Nisam ni ja imala varikozitete, ni ikakve tegobe osim tih vidljivih kapilara, ali na color doppleru se jasno vidjelo koje su to vene. Kod mene su bile problematicne povrsinske vene iako su se samo lagano nazirale kroz kozu, nisam imala cvorice niti su se te vene izvana mogle napipati.
    e o tomu ti upravo govori dr Dragic da se te vene daju napipat kad koža izgubi elasticitet http://www.youtube.com/watch?v=guiR6ttEs54 na to nitko ne obraća pozornost dok je u ranijem stadiju
    ja imam problem s kapilarama kad bi mi netko darivao tretman kod njega na klinici

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •