Dobila sam 3 poruke na privatnu adresu da imam pp na Rodi, ali kad sam se ulogirala vidjela sam da zapravo nemam pp. O čemu se radi? Dobila sam i anketu i poslala natrag. Ako je neka greška, možda nije stigla vraćena anketa.
Dobila sam 3 poruke na privatnu adresu da imam pp na Rodi, ali kad sam se ulogirala vidjela sam da zapravo nemam pp. O čemu se radi? Dobila sam i anketu i poslala natrag. Ako je neka greška, možda nije stigla vraćena anketa.
ja sam dobila jedno 15 poruka da imam privatnu poruku, a ustvari nemam niti jednu
I jasam dobila jedno 20 poruka za privatne poruke, pa mail o anketi ...
OK. Ali zar je onda i anketa stara pa se ove ispunjene ne će uzeti u obzir?
Ajme meni munjeni ste, pa staro je pisalo je iz 4 mjeseca
a bas su super ovi mailovi
![]()
a ja sam upravo dobila 134 poruke :? , a jučer navečer 35Slavica prvotno napisa
, nadam se da ih više neće biti
![]()
To su zaostaci.
Oni koji koriste Gmail su sretni jer ih sve nanize u jednu poruku pa nije inbox zatrpan :D
meni mahnito stizu obavijesti o pp-ovima vec 2 dana
Ja koristim g mail i dobila sam jedno 40 obavijesti o pp s tim da je jedno par grupirano u jednu poruku tako da sam imala čitav niz obavjesti o nepostojećim porukamaplavaa prvotno napisa
:? :? :?
Aha, grupirano. onda samo odaberes tu grupiranu i kliknes delete.![]()
Ja sam dobila 277 mailova ,obavijesti o privatoj poruci.
Već sam mislila da sam virus pobrala,kad ono poruke od Rode :shock:
I ja već par dana imam pun server poruka :shock: koje mi bukiraju inbox i problem mi je što mi druge poruke ne mogu doći jer mi je server uvijek pun zbog tih poruka do kraja
ja sam se ionako navikla bez tih obavijesti, tako daautomatski brišem sve iz mailboxa
uuuu, sad pogledala mailbox i izbrisala preko 400 poruka![]()
Meni više ne dolaze :D :D :D :D
i ja sam jučer otvorila mail i dobila 360 mailova od anchie76????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i danas opet 9 komada, kak se to poništava?????
Meni je dosla masa u Inbox + 9 stranica PP-ova s Rode u spam.U svima je pisalo da su novi.
Zahvaljujem anchie sto me je upozorila o cemu se radi.![]()
U svom profilu odaberi da NE zelis biti obavijestena na mail o dobivenom pp-u (ili i o odgovoru na temu)toffifeee prvotno napisa