sve što je lijepo brzo prođe. ostaju samo sjećanja i fotke
http://public.fotki.com/bubimira/paris-lipanj/
pass:vituška
sve što je lijepo brzo prođe. ostaju samo sjećanja i fotke
http://public.fotki.com/bubimira/paris-lipanj/
pass:vituška
Super slicice, krasna frajerica, probudjene uspomene![]()
prekrasne slike :D
a Vita je![]()
Buba moze na pp koliko je smjestaj tamo?
Vita je prekrasna!![]()
Bubimira, imam osjecaj da je tebi bilo zanimljivije nego njoj.![]()
Prekrasno! A moram primjetiti da mi se čini da si u disneylandu ti više uživala od Vite![]()
Momze, pisale smo u isto vrijeme isti komentar![]()
Predivno![]()
super, baš mi je drago da vam je bilo lijepo
isti komentar kao cure![]()
a reklamiraš josie po bijelom svijetu sa slingom - biti će ponosna![]()
vita je slatkica
prelijepe slike.
Samo bih te pitala kako ste išli? Prek agencije?
Super fotke.
Baš vam je bilo lijepo.
Odvalila sam na sliku sa Mickyem - gledam prvu sliku sa Vitom i mislim si: A sad na drugoj slici Bubimira sjedi u krilu velikom mišu...![]()
Super fotkice, mam bih i ja skoknula tamo![]()
Vita je pravi preslatki curičak![]()
...ah...(smajlić s uzdahom)...lijepo...(i ja bi)
predivne fotke...preslatke i mama i Vita...(di je tata?
)
Vita je prava ljepotica baš kao i mama![]()
zagledaj se u bubin post
![]()
Mi cemo ovo ljeto takodjer preko granice avionom pa me zanima kaj s kolicima.Jeste imali puno zavrzlama?
Moram ponovit sve što su cure rekle.
Vita je bombončić![]()
baš ste medeni i imate lijepi lilac slingić, kao naš!![]()
Super su slike. Vita je medena a ti si prelepa na svakoj slici!
Aaaa, supeeeer!
Vita je naspram mog Jana prava hrabrica, slika se sa svim zvijerima u Disneylandu a moj je na Trgu počeo plakati tj vrištati kad mu se približio čovjek obučen u, mislim, onog Ledo medvjeda!
A ona fotkica na Moulin Rougeu, vidi se diskoteka La Loco, tamo sam nekoć davno brijala...hoćuuuu opeeeet!
Pariiiiiiz!
OT-moj je stariji od tvog,pa je na Ledu medu prolio hrpu suza,a i na klaunove i slične lutkeShiny prvotno napisa
![]()
bubimira, ti si koad kao i uvijek, ali ti je dijete savaki dan sve lijepše![]()
a pariz...ah, opet ćemo jednom tamo.
a svašta, mm-a tastatura izostavlja i premeta slovajosie prvotno napisa
![]()
htjedoh reći da si ti koMad, a dijete sVAki ...
u svakom slučaju tatamata će imati pune ruke posla rastjerujući udvarače![]()
![]()
baš lipo...
cure hvala na lijepim komentarima za vitu i mene![]()
što se tiće vite i velikih životinja ona ih obožava. trči za njima i kad one odu k drugoj djeci ona viće za njima.
e sad bilo je još dosta pitanja, valjda sam sve popamtila. Pa ovako:
Išli smo u vlastitom aranžmanu, ja sam alergična na agencije, ipak volim sama krojit svoje vrijeme. a osim toga ovako prođeš ipak jeftinije.
hotel sam našla na netu. cijene stvarno variraju, najviše ovise o lokaciji pa onda o kategorizaciji. mi smo išli na neku sredinu. hotel sa 3 zvjezdice, praktički u centru, noćenje 95 eura.
tata ovaj put nije išao s nama. čuva godišnji za kraj godine. ide na neku tekmu u london
melita je pitala za kolica. ma nema ti tu posebnih problema. kolica predaš ispred aviona jer s njima ne možeš u kabinu i kad dođeš na odredište isto ti tako osoblje donese kolica pred avion
Prekrasno vam je bilo![]()
A slike s Mickeyem su zakon!
Bubimira, hvala na info.Mi smo ove godine total prekrižili odlazak van, al mi je tvoj post dao nade.Mislili smo si, kak s kolicima.Ak ih stave u bunker izaci ce u 1001 komadić van.Imali smo prilike bit pored kad su vadili prtljagu iz aviona i sve mi je bilo grozno gledat sto su radili s kovcezima.Naš je nastradao, jadan!
Inace, mi kad idemo van idemo stalno u vlastitom aražmanu.Ja baš nisam za neke proceduralne izlete.Pa u 8 tamo, pa do 3 imas slobodno i tak 4 ili 5 dana.Ovak si slobodan i puno toga vidis.Jedino si zakinut za one zanimljivosti vezane za povijesne građevine, al tu je net i opet dobro.
bubimira prvotno napisa
I ja više volim vlastiti aranžman, ali obiteljski još nismo putovali (MM nije ljubitelj putovanja) - ali ja polako u glavi "kuham" nešto
Predivne fotke,podjsetile me na moje prošlo ljeto u Parizu!
Kako lijepo,tako mala, a već švrlja po svijetu, i da joj se to?
oooo i te kako!paws prvotno napisa
da joj samo vidiš ozareno lice svaki put kad se negdje ide i kad promijenimo okolinu!
definitivno je na mene po tom pitanju![]()
Vau, blago tebi, ja sam isto luda za putovanjima, MM tak, tak, pa bi mi bilo genijalno kada bi mi R bio kao ona.
Da imam kompu za putovati![]()
super fotkice![]()