-
-
Evo me s drugog UZV-a, u 35 tjednu, pregledavala me čak 2 doktora, beba je i dalje velika, ali doktori kažu ništa alarmantno. Sve mjere su unutar krivulja rasta, niti jedna više ne prelazi krivulje. Možda zbog toga što je i MM bio samnom, pa su ga vidjeli. Procjenjuju da ima 3 kg, do poroda (ako izdržim do 40-tog tjedna) očekuju 4 kg.
Pazim što jedem, izbjegavam slatko, ali danas ću se počastiti štrudlom od višanja (poslala mi je baka pravu domaću štrudlu, ona je radila tijesto).
-
Moj Filip je bio jako velika beba, što je bilo čudnije jer sam ja niska, a ni muž nije visok. Čak su sumnjali na povišeni šećer, ali ispostavilo se da je sa šećerom bilo sve u redu. Rodio se na sam termin. 4300 g i 56 cm. A ja jedva 1,60 m. Sada je među nižima u razredu.
-
Moja cura je tri tjedna prije rođenja procijenjena na 3300, pa se na kraju tolika rodila.
-
Pod kraj trudnoće beba daleko manje dobija na težini,nego u 7-8 mjesecu.
Moj muž nije gorostas,ima 185/85,ja sam relativno niska 160cm,u trudnoći sam dobila oko 30kg,OGTT je bio savršen,tlak isto,jedino kaj sam jako naticala pred kraj,osobito noge.U porodu mi je poludio tlak,nisu ga uspjeli obuzdati,dobila preeklampsiju....rodila moje zlato na hitan carski 4250 teška,52cm duga.Na viziti veli dr:eto,to je tak kad se mama previše zdebljala u trudnoći.Istina,grozno sam se zdebljala,ali pazi ovo:danas moja Rejči ima 6 godina i 9 i pol mjeseci,a visoka je 134cm,teška oko 35kg i nosi odjeću broj 10,broj cipela ima 35,a i izgleda kao da ima 10 godina,a još ni u školu nije krenula.I sad se ja pitam:ako sam u trudnoći ja skrivila njenu veličinu,od kud je onda cijeli život daleko veća od svojih vršnjaka,a ponavljam,ni muž,ni ja nismo košarkaši :?
...i zato,draga moja Roza,ne sekiraj se,uživaj u trudnoći i pazi na sebe i svoje maleno-veliko sunce
sve je to ok i najnormalnije.
Sretno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma