Brunda, i Fran je TV ovisnik. Ja stvarno rijetko gledam tv jer nemam vremena, mm radi po cijele dane i voli se navečer zavaliti pred tv i šaltati programe. Ja stvarno ne znam šta je našem djetetu. Već sam mu počela iskapčati tv, video i dvd iz struje i kažem da se pokvario samo da nije upaljeno. On sa svojih nepunih 20 mjeseci sam uzme daljinski upali dvd, stisne eject, ubaci dvd(prije toga malo "hukne" u njega i pobriše ga od majicu da ga očisti-to je vidio od nas), stisne play, uzme daljinski od tv-a, upali ga, prebaci na program za dvd. :shock: I sjedne na kauč i gleda. Gledajući Shreka naučio je Come on, Thanks, Cat... i govori to bolje nego hrvatski. Iskreno, mene strašno nervira što on obožava gledati tv, pa čak ne mora ga nekad ni gledati, ali moraju bit crtići da ih on iz svoje sobe čuje. Voli pogledati i BB, sjedio je i gledao dr. Frank, Forsthaus. Ja mislim da je mom sinu jako zanimljiv jezik i glazba. Njemači je zvučan i upija ga. Isto zna već neke riječi. Glazbu obožava, spotove posebno, kad mu je neka pjesma super on ode u svoju sobu, uzme svoju malu gitaru i kao fol svira; trese nogom, lupa rukom po gitari, tuli kao da pjeva.Smjeh od djeteta