Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: TIGEX-ova tuta

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno TIGEX-ova tuta

Da odmah pređem na stvar...
    Naime, kupili smo Tigex-ovu tutu (spremamo se na odvikavanje od pelena). Prodavačica u Beba Centru nam je preporučila baš tu, kao anatomsku, stabilnu, čvrstu i veliku (čitaj najbolju), kad ono :shock: .
    Posjela sam Svena na nju, a mome momku guza ušla, a pišo ostao vani. Da se razumijemo, on nije srednjoškolac, nego dečkić od 19 mj. i 12,5 kg. Znači, trebao bi stati. Kad sjedne (guza je do kraja), pišu mu mogu jedva, ali jedva ugurati unutra i to tako da je sav jadan stisnut i stiješnjen k'o palačinka. Nemojte mi reci da je to normalno, ili još bolje da tute služe samo za kakanje. Krene li dijete obavljati radnju, bojim se da će pišo izletiti od pritiska i zaliti sve unaokolo.
    Jesam li kupila krivu tutu? Bi li ona trebala biti komotna kad dijete sjedne na nju?
    Pliz, vaša iskustva!

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I mi imamo sličnih problema. Kad sam kupovala, isprobavao je svaku tutu kao da kupujemo cipele! Odustala sam od "šminkerskih" i otišla po najobičniju (nećemo reklamirati jer nemamo ni što, nema ni etikete na njoj) ali glavno je da sve stane. Čak je MM jednom u nevjerici rekao da će otići na plac i kupiti mu kantu za kupus pa nek piški
    A da probaš s adapterom i odmah na školjku? KS se to čak više sviđa, valjda zbog komocije 8)

Njojza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ja muku mucim sa tutom jer kod nas nema kupiti dovoljno velike tute za djecaka.

I svi kazu da mu treba dati tutu pa da piski u nju stojecki

nasla sam jedino kod nas u interexu, (provjerit cu proizvidjaca) jednu vecu u koju moze piskiti stojeci ali i to jedva....

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

jesi, kupila si krivu, ta je živi užas i mislim da ti je najbolje pokloniti ju nekome tko ima curicu

Bitno je gledati da je malo veća tj duguljastija tako da pimpač stane lijepo unutra.
    Name je ok ona iz TL-a, ona neka ok baby ili tako nekako. Isto nam je odličan i onaj nastavak za wc od nekog mekanog materijala tj presvučene spužve.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi imamo crvenu, svirajuću iz Kike, stane sve, i guza i pišonja - a ni jedno ni drugo nije malo. Ima 13 kg.

Juroslav avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

I ja glasam za nastavak za WC: tutu imamo (neku iz TL-a, crvenu, s pesekovom glavom koja se skida - tak da cijela izgleda k'o pesek), F. ju je iskoristil nekoliko puta, a D. se sad s njom igra.

Neki dan je MŽ stavila D. na WC na taj nastavak (nama mekani nije bil dobar, završil je kod bake za slučaj potrebe a koristimo jedan tvrdi koji smo kupili u Pevecu - da, da, i tam se nađe krisnih stvari ), čak je D. tražila da ju se skine, i bez pol frke je sjedila gore i pjevala (ništa nije obavila, ako vas baš zanima, to je tek privikavanje).

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Pa ljudi, ne mogu vjerovati.
    Sve sam se nadala da će mi netko reći da postoji neko skriveno dugme koje kad stisneš tuta se pretvori u mini WC školjku, a eto ja ga nisam vidjela.
    I šta sad? Znači poklanjam ovu i kupujemo novu, a u dućanu skidamo gaće i tako redom (po dućanima i tutama) dok u neku ne stanemo.
    Pa ne mogu vjerovati, izgleda da smo brže kupili kolica nego običnu tutu.
    Jel' bitno da je tuta anatomska (kao ono da mu ne utrnu noge i leđa) ili je to nebitno? U Rijeci sam anatomsku pronašla jedino tu i Chiccovu,al mi se ona čini još manja od ove naše?
    O adapteru nisam još razmišljala, ali izgleda da ću morati ( ili o kaci za kupus ).
    Mame s pišulincima, dajte mi marke tuta u koje su vam dečki stali (ne bih da poslije otvaram dućan s novo-polovnim tutama)!

Sun, hvala na podsjetniku za TL.

P.S. Joooj, a mislila sam se prije kupovine posavjetovati na forumu, al rekoh da ne pretjerujem, pa ne kupujem mu vikendicu.

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

marka: plac 8)

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj mirje prvotno napisa
    Ja to nikad nisam vidjela na placi. Kod nas placari prodaju samo robu, đinđe i one pletene košare.
    Jel to možda asortiman ispod tezge?

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Mi jučer kupili neku crveno/žuto/plavu, kao mali WC, nadam se da će sve stati u nju )iskreno se nadam)

mirje avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Svenovamama prvotno napisa
    Citiraj mirje prvotno napisa
    Ja to nikad nisam vidjela na placi. Kod nas placari prodaju samo robu, đinđe i one pletene košare.
    Jel to možda asortiman ispod tezge?
    ma mislila sam na kacu

Šalim se, naravno. Pokušaj u većim super marketima i prodajnim centrima da ne kažem robnim kućama, mislim da nikakve određene marke nisu u pitanju.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kakva crna anatomska, pa neće čitati Rat i mir na njoj!

Obična tuta vulgaris i to je to.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Njojza prvotno napisa
    ja muku mucim sa tutom jer kod nas nema kupiti dovoljno velike tute za djecaka.

I svi kazu da mu treba dati tutu pa da piski u nju stojecki

nasla sam jedino kod nas u interexu, (provjerit cu proizvidjaca) jednu vecu u koju moze piskiti stojeci ali i to jedva....
    Jest da mi imamo curicu (nemojte me sad napasti) ali imamo tutu istu kao i naš rođak koji je na njoj naučio, a i sad je koristi, a ima 5 godina. Našli u Merkatoru, koštala 6 maraka (u Interexu ista takva 20KM :shock: ), a marka je zavisno od proizvođača koji nalijepi naljepnicu, tj. pojma nemam, ima malog medvjedića, od providne plastike. Ovo je upučeno Njojzi jer smo sugrađanke

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Baš sam se dobro nasmijala...

Mi nismo uopće ništa isprobavali kad smo kupovali, kupili onu koja nam se relativno svidjela na izgled, a cijena je bila prihvatljiva. Bilo je to u Ippercoopu, neka njihova marka.

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Kakva crna anatomska, pa neće čitati Rat i mir na njoj!

Obična tuta vulgaris i to je to.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Kakva crna anatomska, pa neće čitati Rat i mir na njoj! .
    Ma neeee, mi smo tek na Jutarnjem.
    Smijali se vi ili ne, mi imamo super anatomsku tutu, koja žulja sa svih strana. Al' možda je to to, anatomske moraju da se osjete.

Odosmo sutra da skidamo gaće po dućanima. :D (samo da nas ne privedu)

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Joj, imamo i mi tu TIGEX-ovu tutu, stvarno je lijepa, stajala mi je godinu i pol i čekala da uđe u upotrebu, a kad ono- pišonja skroz vani viri, nema šanse da se namjesti. Ma, katastrofa od tute. I onda kupili u kaufandu neko "bezveznu" bijelu za 6kn! Dizajn 1, funkcionalnost 10!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •