-
jaslice ili vrtic sa 3 g.?
Od jucer se mota jedan upitnik po glavi pa ako je netko bio u slicnoj situaciji molim objasnjenje:
nakon sto smo primljeni u zeljeni vrtic, bili smo na razgovoru sa vrtickim psihologom i potpisali ugovor. Odmah na pocetku razgovora saznali smo i grupu u koju ce dijete krenuti, bez da smo ista zinuli o navikama djeteta. Psihologica nam je isprintala njegovu grupu i to bi trebala biti najstarija jaslicka, makar ce on imati pune 3 godine kad krene u vrtic na zimu. To mi je bilo malo cudno, pa sta nije od 3 g. vrtic? Mislim, stvarno mi je svejedno kako se grupa zove ali vazno mi je da se s njima ipak nesto radi a koliko znam iz prica mama, u jaslicama nema nekog programa, takvo nesto postoji tek od vrtickih grupa, tim vise sto su te tete više medicinske sestre a ne odgajateljice (bar te njegove dvije, kojima bi trebao dopasti).
Psihologica mi je rekla da ce tek od jeseni 2008. ta grupa (u kojoj ima i starije djece od njega) dobiti prave tete, odnosno da ce se zvati vrticka grupa.
Ostala sam zbunjena jer sam bila uvjerena da se te grupe formiraju ipak po nekoj dobnoj granici i na kraju krajeva, po razvojnim karakteristikama djece.
Da li je netko imao dijete u takvoj, nazovimo to "među" grupi, i da li se s njima ipak nesto radi iako su to sluzbeno jos jaslice?
Hvala.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma