-
Slatko-kiseli, slučajni gulaš
Večeras sam radila gulaš, te malo improvizirala da se riješim viška hrane u frižideru i zamrzivaču.
Dinstala sitno iskosane
2 glavice luka i 1 poriluk (uvijek ga imam u zamrzivaču sitno isjeckanog, prosto ga obožavam),
te nešto češnjaka,
zatim na to 1 kg svinjetine izrezane na kockice i
3 roštilj kobasice.
Podlijevala s vodom i malo pive,
te začinila sa slatkom paprikom, majč. dušicom, soli i ružmarinom.
Nakon što je meso omekanilo, cca 1.5 h, ubacila sitno isjeckane šampinjone i kis. krastavce,
zatim ulila paradajz sos,
soja vrhnje (ili obično za kuhanje)
i pola Fanta za gulaš (skroz nepotrebno, ali sam ga imala).
Poslužiti uz njoke. Dovoljno za 6 do 8 osoba.
Bez njoka i Fanta bi bio dobar i za one na UN-ki i Montiju.
Gulaši su uvijek miš-maš od koječega, ali ova moja kombinacija mi je baš legla.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma