Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: upozorenje- Diane35

Demi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno upozorenje- Diane35

Dakle, imam potrebu iz svog iskustva upozoriti na tablete Diane35, osim svim upozorenjima koje te tablete mogu prouzrokovati a pišu na uputstvima ginekolozi ih i dalje dijele šakom i kapom.....svim upozorenjima ja dodajem da ako imate hormonalnih problema, pogotovo vezane uz štitnjaču zaobiđite te tablete u širokom luku. Meni su te tablete u samo mjesec dana korištenja(prepisane zbog policističnih jajnika) poremetile- smanjile drastično...rad štitnjače koja je do tada bila pod višegodišnjom kontrolom tj. koristila sam stalnu dozu...a nakon što sam ih prestala piti već u 2-3 tjedna sve mi se vratilo na staro...srećom da sam shvatila na vrijeme šta mi se događa...
    e da, doktorica se na moje predočene dokaze...pravila glupom...tj mene je radila glupom....
    eto, samo sam osjetila potrebu da upozorim na te tablete za koje se zna da uzrokuju moždani udar....

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Sve to lijepo piše u pakiranju... Zapravo ne znam za diane, ali za cileste i jasmine imaš praktički cijelu knjižicu s nuspojavama unutra.
    A moždani udar, ne znam baš. Ja bih prije dobila moždani udar da ne pijem tablete i rodim desetoro djece za koje se ne bih mogla brinuti.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hvala Bogu da s ljudi izumili kontracepciju koja se ne bazira samo na hormonalnim pilulama!

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

većinom sve hormonalne tablete povećavaju rizik od moždanog udara. Naravno, treba postojati predispozicija, ali nije se za igrati.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja sam godinamaaaaa pila dijane i vise su mi nego pomogle. svatko ima drukcija iskustva, kao i od bilo kojih pilula , ja sam ih prvenstveno pila zbog pcos, dobila sam koju kilicu, ali ten i kosa mi nisu bili nikad ljepsi, sjajniji....
    slazem se sa teinommamom, mada u ovom trenutku kada ne mogu zanijeti i desetero djece mi se cini predivno....

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Treba raditi razliku između Diana i ostale hormonalne kontracepcije - Diane nisu primarno kontracepcija i ne bi se smjele samo za to propisivati. Njima je kontraceptivno djelovanje zapravo nuspojava.

ive avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Diane nisu primarno kontracepcija i ne bi se smjele samo za to propisivati
    Točno. Ja sam ih pila zbog katastrofalnog tena, a usput su mi bile i kontracepcija (ionako bih uzimala neke pilule). Na kraju se nisam baš dobro provela. Totalno su mi poremetile ciklus (koji je uvijek bio uredan). Zbog toga je i bebica čekala skoro godinu dana. Uspjela sam na kraju sve riješiti (što se vidi i po avataru) a ten se opet vratio na staro.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •