Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 133 od 133

Tema: jesu li vam pogrijesili spol?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Sa 21 tjednom doktorica na 3D ultrazvuku veli da je curica,nadam se da će tako onda i ostati

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni je prvo receno da je muskic...
    Al......jucer na ultrazvuku receno mi je da je SIGURNO CURICA :D :D
    naravno..sve je u najboljem redu sto je najvaznije..
    al nakon dva muskica kuci.. curica je :D

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Meni su u obje trudnoće rekli da je dečko a ja sam se nadala da su pogriješili i to do zadnjeg, do poroda , užasno sam htjela curu!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Mene je dr.prvu trudnoću do zadnjeg UZV-a uvjeravao da nosim 100% curku.Imala sam neki čudan osjećaj da to baš i nije tako.Na zadnjem je uzviknuo OPLA MIŠKEC i na moj zbunjeni MOLIM pitao znadem li što mi je htio time reći rekao LIJEPI VELIKI DEČKO. :shock: Sestra mi je brzo prišla i upitala jesam li dobro...mogu misliti kako sam izgledala. :shock:
    Drugi porod je bio prijevremeni,u 25 tj.Moj gin.nema običaj pogađati spol pa je šutio dok mi nije mogao isprintati slikicu na kojoj se jasno vidi da je dečko.Na pregledu u bolnici ,kakve li ironije,prije poroda isti dr.gleda i kaže mi CURICA.Ili dr.baš ne ide ili ja imam peh.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

100 % točno i to vrlo rano

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

U prvoj trudnoći,s 23 tjedana rekli curka,poslje potvrdili još dva puta,i bila je curka.U ovoj s 17 tjedana dečkić,s 20 opet dečkić,i s 25 dečkić,valjda je dečkić.Javim kad rodim.

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

bila je od pocetka decko samo mi je jedno reko cura i to kad je bio MM samnom pa smo mislili da nas zeza

ali je ispalo da nije

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

:D meni napokon u 28 tj. rekli da je curka :D

Datum pristupanja
    May 2012

Početno dali su vam pogresili spol djeteta????

Dobar dan curke...

Prvi put pisem na forumu, ali vasih postova citam vec duze vrijemena...znam da je bila neka slicna tema, ali je nisam mogla pronaci???

Najme imam dva deckica i ponovo sam trudna( 18tjedana)? na ultra zvuk u 16 tjednu (3-4 D) mi je gin rekla da joj se cini da nosim ponovo deckic ali da nije 100% sigurna, jer je pupcana vrpca bila među nogicama
    U 17+5 t drugi doktor na obicni ultra zvuk isto mi je rekao da mu se cini da je musko, ali da se testisi jos nisu spustili (50-50%) tako da opet postoi mogucnost da je curica... Dali netko od vas ima slicnih iskustva??? dali je ipak moguce da bude curica (tako bih htjela jednu malu princezicu)??
    Kada da se narucim ponovo na 4D ...ja sam mislila sa punih 20 tjedana ili mozda cak i prije, nestrpljivi smo i ja i muz...a za svekrvu da ne pricam , ona ceka curicu u obitlj vec 35 god

Hvala unaprijed na vase odgovore...

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Tek sam sada uspjela pronaci temu, a vec sam otvorila novu

Imam dva deckica (jedan 3g i drugi 2g) sada sam trudna sa trece
    u 16 tjednu su mi rekli da sumljaju na deckic, a sa 17+5 drugi gin na obicni uz mi je rekao da se testisi nisu jos spustili ali da i on misli da je deckic (sto je najvaznije sve je uredu) ali ja tako bi htjela jednu curicu.....od pocetka imam osjecaj da je curica (i oni kineski kalendari predviđaju curicu)????
    Kada bi bilo najbolje da se narucim ponovo na 4D ? ja sam mislila sa punih 20 t ili mozda cak i prije????

Dali su nekome isto tako sumjali na deckica , a da im se rodila curica????
    Unaprijed zahvalna....

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Događa se itekako da pogriješe. Naša je do 24. tjedna smatrana dečkom. (No, što je-je i ništa neće promijeniti spol tvoje bebe. Lako meni pisati kad sam rodila djevojčicu nakon dva sina .)

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Događa se itekako da pogriješe. Naša je do 24. tjedna smatrana dečkom. (No, što je-je i ništa neće promijeniti spol tvoje bebe. Lako meni pisati kad sam rodila djevojčicu nakon dva sina .)
    A joj ...svaka cast i ja bih isto jednu djevojcicu nakon mojih dva sincica, ali sta je tuje.. vidjecemo uskoro
    Danas cu se naruciti za 7.06 na 4D, tada cu biti vec u 20 tjednu, iskreno se nadam da cemo saznati bez ono(mislim, cini mi se.....bla..bla ..nije 100% ):cekam

Sto mi je najbolje, svi oko mene kazu da kad sumljaju na musko, musko i ce biti...ali evo kod vas je bilo obrnuto
    pozzzzzzzz

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa Vidi poruku
    prije mene na jednom pregledu - ušao je bračni par. ja mislila kako je to super, bla, bla...

kad - čujem ja njih kako pitaju za spol.
    čujem i doktora kako pita zašto ih to zanima...
    onda nekakvo komešanje, niži ton glasa...
    i urlik doktora: NEĆU VAM REĆI!!! NE DOLAZI U OBZIR DA TO SAZNATE!!

:shock:

nisam mogla vjerovat svojim ušima...
    Mozda su to bili roditelji trudnice. Znam susjede koji imaju maloljetnu trudnicu, i sada kukaju sto im ginekolog nece da kaze podatke o njezinoj trudnoci. Ima 18 godina za par mjeseci. A to nije njihova stvar.

Mislim da sam ipak u pravu jer se doktor cudio zasto ih to zanima, sto se ne podudara s time da je ta zena bila trudna.

Evo malo linkova:
    http://www.medicinenet.com/script/ma...ticlekey=52367
    http://pregnancy.about.com/od/isitab...sound-Gallery/

Doktori koji vrlo rano kazu da je npr. cura i pokaze se da je cura, vrlo vjerojatno imaju srecu u pogadjanju. Ovako ili onako, stat. sanse da pogrijesis su pola-pola, ali u praksi netko moze pogoditi 70%, a pogrijesiti 30% i obrnuto. Mojoj je poznanici pogrijesio doktor za kojeg se malo ljudi sjeca da je pogrijesio, ali on je uglavnom govorio da je decko ili cura dosta rano i vrlo vjerojano je pogadjao.

Trudna sam 14 tj. i ne pada mi na pamet vjerovati doktoru koji kaze da je cura, ma i da ispadne cura. Moj sin nece nositi ruzicaste haljinice jer je doktor neprofesionalan, iako nemam nista protiv ako on sa 30 odluci biti zena.

I jos jedan savjet. Kupujte rodno neutralno, jer vijest da je vasa cura decko, nece vas utuci kao slika vaseg djecaka u ruzicastoj haljinici. Ili gomila djecje robice koja je samo pojela vas racun.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ups, ne 24., nego 20+4, (ali nije ni bitno )

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Meni su i treći put pogodili da je curka!

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj lll prvotno napisa Vidi poruku
    Dali su nekome isto tako sumjali na deckica , a da im se rodila curica????
    Meni.
    Ali sa nekih 18 ili 20 tjedana se ipak jasno raspoznalo da je curica.

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Evo samo da javim da i zadnje nade za curicu su mi potonuli u utorak...
    Otisla na kontrolu na 4D i doktorica kaze 100% musko (ipak cu imati tri sina) Slikala pisu 5 puta, mada jaja jos nema (sada sam 19+4 t) ... znam da nije fer da budem razocarana, jer na kraju najbitnije je da je bebica uredu, ali neznate koliko sam bila sigurna da je curica (99,9 %)...od samog pocetka sam bila uvjerena da nosim curicu i gledala svu odjecu po butigama iskljucivo za zensko i nestrpljivo sam cekala samo da mi potvrde da mogu u kupovinu ali sada mi kaze muz....imace sve od braca...netreba nista novo za sada...JBG stvarno sam u bedu

Pusa svima...koliko god da vas ima

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

sa 16 tjedana mi rekli da je dečko. i pogodili

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Meni su sva četiri puta točno rekli. A dečki su se puno ranije vidili

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dr. je od početka sumnjao da je curica što se i potvrdilo a rodici su mi skroz fulali. Stalno su govorili da je dečko a rodila curicu.

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

moja nevista do 7.mj trudnoce mislila da nosi curicu.tako su joj dva dokt rekla(državni sa starim uzv,i privatnik sa 3d).i onda ipak sin

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

a meni u drugoj trudnoći sa 15 tt rekli da će biti dečko i jednom poslje potvrdili al ipak na sreću na kraju se rodila cura ... pa eto sad imam jednog dečka i curu lijep par

bigbigmam avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

III- ne gubi nadu!!
    Ja sam prošla 3 doktora, u 3 različita grada (Og, Ri i Zg)
    O 3d da i ne pričam.100% cura svi tvrde!6 dana prije poroda kažu mi iz aviona se vidi da je cura( ja se pravila da nemam pojma((doma već imam 1 curu))
    Ja doktorici u Medikolu u Rijeci kažem da mislim da je pogriješila, jer ja imam jako neopisivi filing da je dečko.Ona mi se nasmijala samo.
    Ali ipak 3 doktora ne mogu pogriješit, zar ne???E MOGU, MOGU.
    Ja sam rodila sina.Sina!!!!!!
    Tako da drage moje sve je moguće, ali najvažnije je da je živo i zdravo!A ostalo šta Bog da!!!
    Pusa i uživajte sa svojim bušicama!!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zato je pametno ne pitat, pa kaj si zmučkaj to buš i dobil

Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Citiraj bigbigmam prvotno napisa Vidi poruku
    III- ne gubi nadu!!
    Ja sam prošla 3 doktora, u 3 različita grada (Og, Ri i Zg)
    O 3d da i ne pričam.100% cura svi tvrde!6 dana prije poroda kažu mi iz aviona se vidi da je cura( ja se pravila da nemam pojma((doma već imam 1 curu))
    Ja doktorici u Medikolu u Rijeci kažem da mislim da je pogriješila, jer ja imam jako neopisivi filing da je dečko.Ona mi se nasmijala samo.
    Ali ipak 3 doktora ne mogu pogriješit, zar ne???E MOGU, MOGU.
    Ja sam rodila sina.Sina!!!!!!
    Tako da drage moje sve je moguće, ali najvažnije je da je živo i zdravo!A ostalo šta Bog da!!!
    Pusa i uživajte sa svojim bušicama!!
    E ovo je stvarno ...ama stvarno ludo...3 doktora....a joj, a i slikice od pisulina imam i zamisli da mi se rodi cura....poludili bi od srecu....
    Najbitnije mi je da je bebica uredu, pocela sam se miriti sa to da je deckic...i vec mu se obracamo u muskom rodu ha ak bude stvarno cudo i bude cura...imacemo se cemu smijati do kraja zivota...

pusa svima

piramida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

U prvoj trudnoći mi je rekao sa 16tt da je curica i tako je i bilo. Sada imam ginekologinju koja će mi (valjda) sutra reći spol u 20tt

Ovo je stvarno šok da 3 doktora potvrde i POGRIJEŠE

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

i meni su u prvoj trudnoći tvrdili da je dečko, a rodila se cura

mona avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

meni su u prvoj trudnoći rekli da je dečko i bio je
    u drugoj je bebica imala okrenutu guzu i dok nisam rodila nisam znala da je cura
    a sada u trećoj su mi rekli da je cura,na 3D,i rodio se dečko
    i imala sam gomilu rozog u ormaru
    ali nema veze uletile su frendice s rabljenom robicom pa su mi ga obukle za prve dvije godine

ali u obranu doktora rekao mi je da je najvjerovatnije cura,a ne 100 % i kako mi je baš na tom ultrazvuku našao opasnu dijagnozu koja je ugrožavala i bebu i mene nisam se ni sjetila tražiti potvrdu spola na slijedećim pregledima
    samo smo željeli da sve bude ok

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Malo ću se našaliti....nemojte zamjeriti.... Ja sam 31 tjedan i od cca 15.tj. je doc. rekao da je dečko, dakle neke su imale iskustvo da se pred kraj "promijenio" spol?

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

da, margita je do 32. tjedna bila muško

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Dakle nije trebao biti smajlić koji skače već ovaj

piramida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    da, margita je do 32. tjedna bila muško
    Ajme,nadam se da meni nece tako pogrijesiti
    Jos nisam saznala spol,cekam... Iako bebu kcer i ja zovemo braco

wild rose avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Meni je u 12. tt dr rekla da bi mogao biti decko, ja bila sigurna da je curica, u 16. tt malac se tako razmetao na UZV, imamo i vrlo eksplicitnu slikicu, hehe, al vidjet cemo sta ce biti na kraju

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •