Pisala sam na više postova ali stvarno trebam pomoč. Ovakvo je stanje:
Već negdje 3 tj me strašno bole braddavice. Počelo je sa desnom, rana je sve veća, sada oko cijele bradavice u promjeru 5 cm. Zadnji tj je počelo i na lijevoj. Prvih 6,5 mj nisam imala apsolutno nikakvih problema, niti jedne upale niti ragade. Mlijeka imam puuno i jaki let down. Počeli sa nadohranom ali kao da sisa i više, pogotovo po noči kada bradavice najviše stradaju![]()
Strašno me boli. tako da u potpunosti razumijem žene koje imaju na početku dojenja takve probleme pa prestanu dojit.![]()
Mislila sam da su ragade, mažem onim iz dm-a, zračim... Ali sad već sumnjam na soor, mada nemam baš takve simptome. Boli me isključivo koža bradavice, ništa iznutra, nema nikakvih naslaga u Lukasovim ustima. Koža mi se ljuska, e sad neznam što to točno znači kod soora- ljuska se možda jer je napaćena :/ sva sam luda, osluškujem ćuje li se coktanje kad sisa, nisam baš ni tu sigurna, jesu li ti zvukovi samo od sisanja, nisam ranije obračala pažnju.
Njegova stolica je često zelenkasta, ali mislim da je to jer jede samo brokulu (ništa drugo neće). Danas sam primjetila da je koža bradavice sjajna, ali i to mislim da je samo jer je koža ispaćena i izranjavljena ili?
I dalje puno sisa jedino čupa bradavicu, kao da ju želi odvuć sa sobom.
U utorak idem definitovno kod dr, ali kojeg, opće prakse ili ? Samo ćekam da mi netko poćne tupit da je to znak da ga netrebam više dojit...