di_zg prvotno napisa
Trebala bi par savjeta o izdajanju jer smo ovaj tjedan imali užasnu stvar sa dojenjem i iskreno nema šanse da u skorije vrijeme Lauru stavim na cicu. Naime ona jako jako vuće, a meni jako jako curi mlijeko i ta kombinacija je koma. U utorak smo zbog toga završile na hitnoj jer se ona toliko zagrcnula da je popravila, prestala disati i nije pomoglo niti lupkanje po leđima. Samo je povremeno dolazila do zraka i vjerujte mi nakon toga što sam proživjela nema šanse da je u skorije vrijeme stavim na cicu.
Problem mi se javlja u izdajanju. Uspjela sam si sada nekako narihtati da mi se obje cice pune istovremeno ali je problem u tome što ih ja sa izdajalicom nemrem baš isprazniti da budu onak prazne kak je to laura uspjela. I čini mi se da svaki dan uspijem izdojiti sve manje mlijeka. Hvata me već lagano panika da neću imati dovoljno mlijeka i da ću joj morati dati adaptirano koje je možda dobila par puta prvih dana. Šta radim krivo? Da li je krivo to što sam narihtala da mi se obje cice pune i prazne u isto vrijeme? Zašto se nemogu barem približno izdojiti do kraja? Kako da postepeno povećavam proizvodnju mlijeka?
koristim (kršitelj koda)ovu izdajalicu i izdajam se cca svaka 3-4 sata