Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: porodiljna naknada+naknada za komplikacije

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno porodiljna naknada+naknada za komplikacije

Je li se kome dogodilo da mu istovremeno sjedaju porodiljna naknada+naknada za komplikacije... meni naime već dva mjeseca tako :/

(naknadu za komplikacije mi HZZO nije isplaćivao kad sam bila na bolovanju - radim u državnoj firmi pa su mi oni isplaćivali te novce)

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Samo kad je dio bio od porodiljnog i dio od komplikacija - inače ne a bila na tri porodiljna i isto državna firma u pitanju.
    Otiđi u HZZO i provjeri u čemu je kvaka da kasnije ne bi trebala vraćati lovu.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nemoguće da ti 2-put zaredom isplaćuju i jedno i drugo jer nisi u isto vrijeme na oboje (na komplikacijama i porodiljnom). Svakako provjeri.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: porodiljna naknada+naknada za komplikacije

Citiraj zoza prvotno napisa
    Je li se kome dogodilo da mu istovremeno sjedaju porodiljna naknada+naknada za komplikacije... meni naime već dva mjeseca tako :/

(naknadu za komplikacije mi HZZO nije isplaćivao kad sam bila na bolovanju - radim u državnoj firmi pa su mi oni isplaćivali te novce)
    Pošto državna uprava isplačuje novce za bolovanje, tako su ti novci od HZZO trebali biti uplačeni na račun državne firme, izgleda da je doslo do greske, pokusaj rijesit to odmah jer te novce ces morat vratit kad otkriju gresku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •