Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 53

Tema: 7 dana na moru bez ikog svog...

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno 7 dana na moru bez ikog svog...

... ide sutra ujutro Oskar na more.. bez ikog svog... samo jos jedan klinjo iz njegovog vrtica i jos 18 nepoznate djece... program je engleske igraonice... ako ce sve bit kao sto pise u programu dan ce im biti ful ispunen... i bit ce im predivno - znam... ja sam se kao klinka fakat nauzivala na slicnim ljetovanjima

... maloprije smo zavrsili s pakiranjem i zaspao je za 3 min... tak je uzbudjen da to nije normalno... bas se veseli... nekoliko puta sam ga pitala jel kuzi da tam nece bit ni mene ni seke i kaze on - pa da, kuzim... (al sumnjam da kuzi o cemu se tu tocno radi jer jos nikada nije bio sam samcat negdje daleko od nas...)

i tak.. ide sutra ujutro.. nadam se da cu se uspjet probudit na vrijeme jer vec u 6,45 trebamo bit pred gradskim poglavarstvom...

dogovorili smo se, ak mu ne bude dobro, nek mi veli kad cemo se cuti i doci cu po njega... nije to daleko... 4-5 sati... idu u Lopar na Rabu...

aaaaaaaaaa
    nemrem vjerovat.... da on ide nekam... al nije vise tak mali, ima 7,5 godina.. i manji klinci idu s vrticem na more i na skijanje...
    ne znam opce kak da vam to objasnim... veselim se sto ide, a opet se bojim da ce reagirat skroz suprotno onome sto ja ocekujem, a ocekujem da ce mu biti prelijepo

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tak je i kikica išla prvi puta na more... 7 godina i 3 mjeseca... otišla na dva tjedna...

na odlasku sam ja plakala ispred busa, a ona unutra.
    slala sam joj faksove (skompala se s tajnicom u odmaralištu ), zvala ju kad smo se dogovorile - a ona me pita: kaj me trebaš? idem van s curama, reci brzo...

:?

ispalo je da sam ja veći problem ...

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja se sjećam da sam prvi put i išla na more na taj način. Drugi razred ( 7 god), Crikvenica, dva tjedna ( :? kak li su me samo pustili tak dugo..). Nisam se čula sa starcima. Al koliko se sjećam bilo je super..a nikog poznavala ( i još zaradila neku virozu-proljev, pa je teta čuvalica provela par dana samnom u sobi)

bit će sve ok..

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mukice, pretpostavljam da ćeš doživjeti isto što i sorcie, on će imati tako ful ispunjen dan, da neće stići misliti o tebi, osim možda pred spavanje, a i to je fora u društvu

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cestitam mami i velikom Oskaru!
    PS. Mame su uvijek veci problem.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj ti nasi starci oni se nisu uopce mucili ovakvim mukama...

mene su na tri tjedna poslali u tzv. kolonije s punih 6 god. - nigdje nikog nisam znala, ja se sjecam kako mi je to bilo genijalno, super i nikad bolje...

to se sjecam kao dijete, sad kao mama trazim znakove tuge, anksioznosti i depresije...jerbo je to za samo god. dana starije dijete od ove moje 8)

i ne nalazim - stvarno mi je bilo - sve pet.
    ljubi okija i nek uziva

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja prvi puta 10 dana u Selce s 5,5 godina.
    Itekako sam ponosna na to. Nije bilo lako, ali sam naučila: kako čuvati svoje stvari, kako raspolagati džeparcem, kako moraš sve pojesti jer inače poslije nema ništa, plivati.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

M. je isto na moru, ukupno 10 dana. To mu je već drugi put, prvi puta je išao prošlog ljeta s nepunih 6 godina. Ali, on je s poznatom grupom i svojom vrtićkom tetom. Ne bih ga pustila s nepoznatima, a mislim da on niti ne bi želio ići. I ja bih se previše bojala. Prošle godine sam bila jedina mama koja se rasplakala kad je autobus otišao, ove godine je bolje, ali odbrojavam dane do njegova povratka.

Ako je Oskar želio ići u takvim uvjetima, dakle s nepoznatom grupom i tetom, znači da je na to i spreman i mislim da će se uklopiti i da će mu biti dobro.

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Oskaru će biti super u tom sam 100% sigurna
    ali za mamu neznam

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Joj mama ce biti u komi, a misic ce se nauzivati

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

biće mu super
    ne brini

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nakon sto sam navila mobitel, elektronsku vuru s dva alarma, narucila 4 telefonska budjenja i zaprijetila oskaru da ne bu isao na more ak se ne probudi kad cuje neki od svih tih aparata i poziva - da - probudila sam se
    tj. dijete me probudilo
    i dosli smo u 6,44 pred poglavarstvo, a trebali smo bit tam u 6,45
    bravo ja :D

otisao je
    sretan ko tranzistor
    majkomila trebale ste vidjet kad je dosao bus i kad je utrpao stvari i usao
    nije vise uopce ni gledao u mene

jedva da se dosao pozdravit, aj bok, cmok, smok
    mahnuo par puta reda radi i to je to

i ne znam jel bi bila sretna sto je otisao tako sretan ili bila tuzna sto se nije u zadnji cas zaljepio za mene i poceo plakat da nemre bez svoje mame nikam ici

onak sam... cudno
    prvi put da bar part tajm ne ucestvujem u necem u njegovom zivotu

jedino kaj me brine je to sto je on jedini dosao s ruksakom od kojih 20-tak litara, a sva ostala djeca s ogromnim :shock: kofercinama na kotacice
    al to je vjerovatno zato kaj sam ja izgubila popis koji su mi dali organizatori pa sam mu spakirala samo ono kaj ja mislim da bu mu trebalo

e da
    i samo sto ne krenu, a lupa oskar po prozoru i mase nek udjem u bus
    i pita me "mama, a di je moja vrecica?"

a ja mu, dok smo stavljali stvari u bunker velim - Oskar, drzi ovu vrecicu i odnesi je u autobus, unutra ti je hrana i voda za put

izmedju ta dva trenutka nije proslo ni 3-4 minute
    tocno sam znala - SVE BUDE IZGUBIO I ZABORAVIO
    zato sam mu i spakirala najkoma robu za koju mi opce ne bu zal

i nis.. juris ja u potragu za vreciom jer veli meni teta - mi nemamo nikave hrane - kaj bu on sad jeo?
    ja s vozacem u bunker, izvadili 3 kofera, nasli ruskak, nema vrecice...
    isla teta gledat u neku svoju ogromnu vrecicu jer sam njoj davala slatkise, pa da nije upala skupa s njom (al ja ZNAM d anije, jer se tocno sjecam kako sam mu dala vreciu u ruke) - i ofkors, nema je nigdje... nestala...
    odemo u bus... trazimo ispod sjedala, na sjedalu...u onoj rupi iznad sjedala... NEMA

i pocne teta vadit redom sve te stvari sto im stoje iznad glava u onoj kutiji, cije je ovo, cije je ono... a kad tamo oskarova vrecica 5 redova sjedala dalje...

ja reko pa ko ju je stavio TAM gore
    veli oskar - pa JA!

o kaj onda MENE pitas di je??
    i pocnem ja
    pa zakaj tak daleko od mjesta na koje si sjeo?
    pa kak si u 3 minute mogao zaboraviti kud si stavio vrecicu?
    a on me gleda- zbunjola... nema pojma di mu je glava, a ne di mu je vrecica

o boze
    garant bu doso s polu praznim ruksakom doma iako sam mu jucer navecer svaku stvar prije nego sto je isla u ruksak dala u uke da je dobro pogleda, popipa i tek je onda spakirala

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

joooj Mukica

biće sve ok

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ajoj ma zanemari robu glavno da njemu bude dobro

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

I Sonja je jutros otišla prvi put s vrtićem na more. Sretna i uzbuđena uletila je u bus dok smo se MM i ja hrabro držali sve dok vozač nije zatvorio vrata a bus s našom macom otišao. Tog sam trenutka osjetila neku čudnu prazninu u grudima, suze su kapale niz obraze, stiskalo me u grlu a zatim sam ostala bez zraka i dobila napad panike :/ Koma...Došli smo doma, skuhali si kavu i po prvi put ju popili a da ni MM ni ja nismo progovorili niti riječ. Pošto smo oboje bili nervozni i nekako prazni..počeli smo spremati stan ali nam ni to nije bilo dovoljno pa smo krenuli čistiti i odvode da bi na kraju rastavili sudoper i čistili sifon... Eto ispuhali se na cjevima...Sad čekamo da nazovemo tetu i vidimo kako je protekao prvi dan mora bez roditelja.

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Boze Mukica, a jesi munjena, pozitivno munjena Mrvek mali je toliko uzbuden da mu je najmanje na pameti da razmislja o stvarima i klopi, a i da niste nasli, snasao bi se on garant
    Onda jos procitam od yayei sve je mene stislo u grlu, iskreno neznam kako bi ja sve ovo podnijela. Drzite se komadi i znajte da malci uzivaju i da djelicem srca puno misle na vas

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo zvali smo tetu oko pola 7 i još su plivali i znate što je rekla teti kad ju je pitala želi li pričati s mamom i tatom??? Da se taman zaigrala i da nema vremena ..a mi bili u 100 muka...

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Yaya i mukica
    Mene već sad lovi muka kad pomislim na bilo kakvo razdvajanje!
    Totalni grč u želucu.

Pišite kak se kikači provode i kaj oni vele kak im je.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo zvali smo i ponovno nije imala vremena za razgovor. Dan im je potpuno organiziran i uživaju. Sinoć su išli u dječji disko a večeras u lunapark....Sve u svemu uživa i vesela je...za nas ni ne pita....što nas zapravo i tješi.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kod mog M. čista uživancija: svaki dan idu na plažu ujutro i poslijepodne, kad nije jako sunce, a u međuvremenu crtaju, igraju se, šeću po parku. Imali su jedan dan plaža party, posjetili su ih gusari, pa je bila potraga za blagom (uvjerljiva pobjeda M.-ove grupe), večer ludih frizura u disku, a danas je bio izlet brodom oko otoka. Napisao nam je razglednicu s lijepom crtežom, kao i noniću i noni. Ide bez straha u duboko, sve OK, dijete uživa. Vraća se za tri dana, jedva čekam da ga zagrlim. Kuća je pusta bez njega i ništa mi se ne da.

iridana2666 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

joj yaya rasplakala si me! Meni je drago što živimo na moru pa se neću morati odvajati od mojih cura još neko vrijeme a na skijanje idemo zajedno. Dok ih ne bude sram i dok ne postanemo dosadni, a to će brzo doći
    Iznimka su jednodnevni izleti sa školom i vrtićem

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Jesam to samo ja "nemajka" koja svoju djecu nemogu otpremiti nekam, a da im nisam blizu najviše 5 minuta vožnje. Koma sam .
    Već me sad lovi muka kad se sjetim "škole u prirodi" a što spada pod obavezno u sklopu školskog programa.
    A kaj da radim? Totalno nisam spremna na bilo kakvu vrstu odvajanja, a znam da to nije dobro za njih. Nekak uvijek razmišljam da nam je svima ljepše ako smo zajedno kao obitelj, pa makar to bilo i doma u dvorištu u bazenčiću. Neznam, možda se s vremenom opustim. Ma nisam čak ni u strahu da se oni nebi snašli, ili da su tete neodgovorne, dapaće, totalno im vjerujem i sigurna sam da bi s njima bili ok, ali....ja neznam kak bi preživjela te dane, hebate, ne samo da bi odštopavala odvode, ja mislim da bi nadrapali i tavan i podrum od čišćenja.Baš sam pekmez!!!!!

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ja sam svoju otpremila s bakom na more. eno ih tamo uzivaju a ja gledam bozanic&bilic i peglam.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

pa dobro jel se oskar uopće javio???????????

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    , svaki dan škicnem da vidim ima li šta novo i kako je Oskaru na moru, al nema posta.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Pretpostavljam da ko ni Sonja nema vremena....večeras im je disko veče...E i da Muki i Sonja je u Loparu...

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

je
    trebali smo im dat tel. kartice kako bi nas oni zvali, al se ispostavilo da tamo nema telefonske govornice pa nam je teta dala svoj mob. da mi nju zovemo kad ocemo cut klinca

i nazovem ga svaki dan oko podne jer sam skuzila da tad idu s plaze na slatkac i da se onda moze razgovarati jer sam zvala par puta kad je on ili bio u moru ili se nesto igrao i nije htio doc na telefon nego je rekao tei nek ga nazovem kasnije 8)

dakle - zovem ga, al ne zato jer ja to silno zelim (zaista ne zelim ) nego zato jer si mislim drugi roditelji garant zovu svaki dan, pa kaj ce si mislit ta teta kakva sam ja nemajka ak ne nazovem

znam da nekima od vas to grozno zvuci, ali ja zaista ne mislim da ga trebam zvati svaki svakcati dan... osim toga - dogovorili smo se prije nego je isao - ak ce mu biti grozno i ak ce zeljetiici doma, treba reci teti da mu nazove mamu i onda treba reci meni da dodjem po njega... ja sam to rekla i teti prije nego smo isli... ako je oskar trazi da mu nazove mamu neka me obavezno nazove i da mi nije tesko i da cu doci po njega - i to je to

a kad ga nazovem to zvuci otprilike ovak

bok, aha, je, da, da, ma bezveze, dobra, super je, a dobro, pozdravi seku, aj bok

i uvalja teti mobitel i veli joj mama te treba

a ja ga, recimo danas, pitam
    jel dobro - aha
    jel mu lijepo - je
    jel sretan - da
    jel se zabavlja - da
    kakva je plaza - ma bezveze, moram dugo hodat (na rabu su, lopar)
    kakva je teta - dobra
    kakva je klopa - super je
    cuejmo se sutra? - a dobro

i vec kod zadnja 3 pitanja kuzim da ga zivciram i da mu se nekam zuri... i to je to
    jedino sto on nikad ne zaboravi reci je - podravi seku

ja sam znala da ce njemu to bit super - on je takav tip, voli lajzat okolo (na mamu)... sujetna, kakva jesam, malo mi je krivo sto nicim ne daje do znanja da mu ja do bola falim ili tak nekaj, ali to je tak... ja sam njih odgajala i odgajam ih da su samostalni, da su otvoreni u komunikaciji i da prihvacaju sve i svakoga

isao je sa skolom stranih jezika, program je dijelom i na engleskom i sigurna sam da su im sve aktivnosti ful zanimljive

ja sam cijelo cjelcato djetinstvo provela na kolonijama i logorovanjima i ljetovanjima sve po svud po bivsoj jugi s izvidjacima i sjecam se da sam zadnji dan, kad smo od nekud isli doma, uvijek bila uzasno tuzna... nisam mogla vjerovati da je kraj, da je gotovo, da je TO TO.. i da - nema vise... i bila sam tuzna sto idem doma... sve dok nismo dosli blizu zagreba ili na kolodvor... tad sam jedva cekala da vidim svoje... i bila presretna sto idem doma

al dok je trajalo... nisu mi falili, al ni malo - vjerujem da je nekaj od toga i u oskaru, ipak je on moje dijete

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Eh Muki sad mi je srce na mjestu !
    Nevjerojatno kako sam se "saživila" , vjerojatno zato što ZNAM da će mi ovakve stvari bit najteži dio roditeljstva (Lea se još nikad nije odvojila od mene tj. ja od nje, na više o sat vremena- jednostavno nemogu)!

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj yaya prvotno napisa
    Pretpostavljam da ko ni Sonja nema vremena....večeras im je disko veče...E i da Muki i Sonja je u Loparu...
    diskac!!! :D :D - ludnica 8)

kaj je i ona s igraonicom gđe. Bozene?
    super!!!
    onda se ti i ja vidimo u subotu navecer - pliz javi mi se - prepoznat ces me jer cu ja bit s klinjom koji ima crveni ruksak

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ako se ruksak u međuvremenu ne izgubi kao i vrećica
    baš mi je drago da mu je lijepo i da je sve ok

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Romina prvotno napisa
    ako se ruksak u međuvremenu ne izgubi kao i vrećica
    baš mi je drago da mu je lijepo i da je sve ok

moj brat je bio s izvidjacima na moru u tom dobi. dobili smo ga natrag obrijane glave, s uzasnim ojedinama, bez pol stvari, jedino je bestek donio bez greske... a njemu bilo super.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi smo isli na skijanje s klubom. Jednom malom od 7 godina je mama dala u dzep od vindjakne malu staklenku krastavaca, ko ono, da mu se nadje, a zaboravila to reci trenerima. Skijao je 7 dana s krastavcima u dzepu.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa

diskac!!! :D :D - ludnica 8)

kaj je i ona s igraonicom gđe. Bozene?
    super!!!
    onda se ti i ja vidimo u subotu navecer - pliz javi mi se - prepoznat ces me jer cu ja bit s klinjom koji ima crveni ruksak
    Ne nije s igraonicom nego s vrtićem ali je isto u Loparu u istom hotelskom naselju s istim sadržajima i isto se vraćaju u subotu navečer. Jedino što se nećemo moći sresti jer naš bus staje ispred vrtića... :/

nana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tara putuje u subotu na Rab sa vrtićem, bila je i prošle godine i jako joj se dopalo. Cijeli dan im je isplaniran, od plivanja, šetnjica, malo odmaranja u hotelu, do disco cluba svaku večer, pa onda imaju vježbanje ujutro na plaži, ma super je, prošle godine smo dali kameru da ih teta snimi i stvarno se vidi da djeca uživaju.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Meni se čini da će Mukica uskoro ne Rab
    Ja sam kao mala (već od 4g.) išla svuda sa obdaništem i školom, a mama i tata bi došli u "posjet" dan-dva prije povratka i tad me kupili nazad. Uvijek mi je bilo super. Ne mogu da zamislim kako ću pustiti E. na prvo samostalno putovanje

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

E,Muki legendo!!!
    Luka i Borna su se u ponedeljak vratili iz Crikve kamo su išli sa vrtićem.
    Luka je prije dve godine bil na skijanju na Bjelolasici,a Borni je ovo prvi put da je išel nekam bez mene ili muža.
    Da stvar bude još gora
    bili su u odvojenim sobama i grupama ali su se viđali na plaži,klopi,discu, nogaču....
    Uglavnom - Luka je vrlo često naš razgovor završavao sa:"Jesi nazvala Bornu??Ajde ga sad nazovi!!Ajde boooook!"
    A nismo progovorili ni dve-tri rečenice.
    Sa Bornom je bilo malih kriza,ali on je i manji i drugačiji karakter kao glumi mangupa,a u stvari mekan ko putar!!
    On se lijepo uvaljao svojoj teti u krevet i imao svoju tetu Snježanu samo za sebe(i inače njegova teta iz grupe koju obožava - zato sam ga i pustila sa njom) jer je bio najmanji iz cijelog vrtića Petar Pan koji je išao u Crikvu.
    Borna se je htio spominjati,ali bilo je dana kad ga teta nije mogla dozvati jer igraju skrivača,nogač,lovice.....
    Obićno ga je kriza prala navečer pa u dogovoru sa tetom nismo tada ni zvali nego preko dana.
    E,da - nisam ni ja zvala svaki dan koliko god to zvučalo :shock:
    Jednostavno sam bila sigurna da je sve ok, da uživaju i nema nikakvih problema,ali zadnja dva dana su tražili da ih nazovem idući dan i ja sam ih nazvala!!
    Jedno veeeliko iskustvo za njih,a bogami i za mene.
    Prazna kuća,mir, tišina,sve čisto uredno i nađeš onak kak si pospremil....,ali nakon tri dana kriza počela lupati i mene.
    A sad - ljubav pregolema, samo sipaju dogodovštine, prisjećaju se ovog il onog i tako sam sretna jer sad njih dva imaju nekaj kaj dijele samo njih dva!!

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ivar ide u subotu u hokejaski kamp u slovacku, ja cu biti u istom gradu ali 7 dana cemo se vidjati samo na trenutak u svlacioni ili preko stakla.
    kako ide dosta njegovih prijatelja iz kluba i svi su zajedno u sobama, ne bojim se da ce mu biti tesko zbog tog. bojim se napornih treninga i tko ce mu brisati guzicu. tj znam da ce je brisati on ali jaoligaonimaokolo, toga sto mu treneri i hostese ne govore hr.
    i nadam se da nece ici na plivanje pa da se ne trebam bojati utapanja, ostaju mi jos samo standardni strahovi od toga da ce se izgubiti, da ce ga ukrasti... pa redom.... isao bi sad red pljucpljucpljuc da se ne pravim da nisam praznovjerna

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja bih htjela da moji klinci budu samostalni (al nisu uopće) a opet, ne bi ih mogla poslati tako nekamo. Možda je to i podsvjesno sjećanje na ljetovanje s vrtićom kad sam ja imala 5 godina i koje mi je ostalo u užasnom sjećanju.

Ja ih npr pošaljem baki na ferije (2-3 dana) i onda oni mene treći dan pitaju kad ću doći po njih, da bi oni doma. A ZNAM da im je super tamo. Stvarno ne znam kak bi to izgledalo na moru s nekom grupom...

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    [/size],
    i nadam se da nece ici na plivanje pa da se ne trebam bojati utapanja, ostaju mi jos samo standardni strahovi od toga da ce se izgubiti, da ce ga ukrasti... pa redom.... isao bi sad red pljucpljucpljuc da se ne pravim da nisam praznovjerna [/size]
    Hahahaha ivarice...

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moj dječak se vratio, veseo, osunčan, sretan što je bio i što se vratio. Pun mu je ruksak crteža i likovnih radova, ali se i isplivao. Kaže teta da ga nitko ne može potopiti. A on kaže da je bilo lijepo s prijateljima. Imali su svakakva događanja, lijepo organizirano vrijeme i pravi omjer između aktivnosti i odmora. Baš mi je drago da smo ga poslali

Inače, fascinirala me tetina organizacija. Za svako dijete imala je unaprijed pripremljene vrećice za razne stvari, raznih dimenzija, bojanku, crtanku i pisanku, listu lijekova za djecu koja moraju primati neku terapiju, ukrasne okvire za njihove radove od slanog tijesta, oznake za ruksake i kofere, sve s njihovim vrtićkim znakom. Pod jastuk im je barem svaku drugu noć stavljala neku malu igračkicu - on je došao s ribicama, Spidermanom, autićem, fućkaljkom, privjeskom za ključeve. Kupila im je i majice s dupinima.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Moj dječak se vratio, veseo, osunčan, sretan što je bio i što se vratio. Pun mu je ruksak crteža i likovnih radova, ali se i isplivao. Kaže teta da ga nitko ne može potopiti. A on kaže da je bilo lijepo s prijateljima. Imali su svakakva događanja, lijepo organizirano vrijeme i pravi omjer između aktivnosti i odmora. Baš mi je drago da smo ga poslali

Inače, fascinirala me tetina organizacija. Za svako dijete imala je unaprijed pripremljene vrećice za razne stvari, raznih dimenzija, bojanku, crtanku i pisanku, listu lijekova za djecu koja moraju primati neku terapiju, ukrasne okvire za njihove radove od slanog tijesta, oznake za ruksake i kofere, sve s njihovim vrtićkim znakom. Pod jastuk im je barem svaku drugu noć stavljala neku malu igračkicu - on je došao s ribicama, Spidermanom, autićem, fućkaljkom, privjeskom za ključeve. Kupila im je i majice s dupinima.
    Bravo za tetu!!!
    Ima krasnih ljudi kaj rade s djecom, svaka čast!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

evo spremam 7 malih paketica, za svaki dan po jedan - poruka sa sitnicom, pecatom, naljepnicom, kemijskom, zvakom ili bombonom.
    ajme ocu li ja ovo prezivjeti?
    jos me ceka printanje papira sa svim njegovim i mojim podacima koji ce mu biti u svim dzepovima
    imate li jos neki savjet za neuroticarke?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj ivarica prvotno napisa
    evo spremam 7 malih paketica, za svaki dan po jedan - poruka sa sitnicom, pecatom, naljepnicom, kemijskom, zvakom ili bombonom.
    ajme ocu li ja ovo prezivjeti?
    jos me ceka printanje papira sa svim njegovim i mojim podacima koji ce mu biti u svim dzepovima
    imate li jos neki savjet za neuroticarke?
    A ja mislila da sam ja neurotičar...

Ne, nemam nikakav pametni savjet (osim čišćenja cjevi po stanu)

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

probaj se ne nervirati cijelo vrijeme

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma bit ce sve super
    sretan put i uzivajte!!!! :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ivka,
    da ne ideš možda sa Fabijanovom mamom. Ako ideš, to je naš razredni prijatelj i moja dobra novonađena frendica (mislim otkad nam klinci idu u školu).
    Držte se obje i nemoj se toliko bojati. Bit će Ivar super!

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

A i kuća će vjerojatno zablistati (kao i moja ).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

danas mi dolazi placuci u opremi: ne mogu naci svoju odjecu, nema je, netko je ukrao
    pogledam ja ispod ribane (odijelo u jednom komadu koje se nosi ispod opreme), a tamo majica od jucer, majica od danas, a i hlace su bile na njemu (to se odijelo inace oblaci na golo tijelo)

djizs, da sam ga pogledala sedmi dan, imao bi valjda sedam majica jednu preko druge.

eto, jos uvijek sa suzama, ali tjesi me da nema suza zbog razdvajanja, samo su suze zbog toga sto se sam treba oblaciti, a to stvarno ne moze u ovoj dobi sam

jedini od sve djece se ne zeli tusirati nadam se da cu sutra uspjeti smisliti dobru ucjenu jer nista drugo nije upalilo.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zakaj se s 8 godina ne može oblačiti sam? :?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sorci, ti ne bi mogla obuci sama golmansku opremu za hokejasa na ledu

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •