-
Molim pomoć - AS za Citroen C1?
Pokušala sam u C1 namjestiti Maxi Cosi AS koju sam do sada koristila u Volvu.
Za razliku od Volva, gdje je sjedalica bila nepomična, u C1 ju je nemoguće učvrstiti.
Problem je u tome što je pojas predugačak (C1 ima samo 2 stražnja sjedala) pa se zatezačima sjedalica uopće ne može učvrstiti.
AS se previše pomiče uzdužno po sjedalu i rotira, dok pomicanja naprijed-nazad nema.
Zanima me koja AS se može potpuno učvrstiti u C1 (NE ISOFIX)?
Također, zanima me gdje se u ZG AS može isprobati prije kupnje?
LP
-
-
Osoblje foruma
Vjerujem da nesto krivo radite ili je sic automobila skroz nekompatibilan s Tobicom.
Jesi slijedila nase upute za zatezanje? I Tobijeve, ofkors?
Kad je postavite ravno na sic automobila, provucite kroz predvidjene utore pojas automobila. Nasjedni u nju (ili netko jaci) da se AS skroz ucvrsti u sic auta. Najbolje je koljenom nasjesti u nju i uprijeti se ledjima o automobil. Kad mislis da vise ne mozes stisnuti (utisnuti), onda daj jos malo snage od sebe (istovremeno gledaj da je utiskujes prema dolje, ali i u naslon automobilskog sjedala, da se ne pomakne).
Osoba koja ti pomaze (ili ti, ako netko tezi nasjeda u sjedalicu), neka u trenutku kad si je max utisnula, vuce kao lud pojas automobila pri vrhu .
Kad ste sigurni da vise/jace ne mozete utisnuti, zakacite gornji dio pojasa (na naslonu AS, one dvije kvacice prema dolje) i tek kad ste taj dio fiksirali, istovremeno s obje strane podignite one donje "jezike"/kvacice.
-
-
Nije problem u pogrešnom postupku namještanja...tu sam sjedalicu imala u dr. autu i sve je bilo za 5. Radi se o identičnom problemu na koji si dala link u drugom postu - dio u koji se umeće pojas je predugačak.
Problem sam riješila kupivši isofix Romer duo plus! :D Puno hvala na pažnji!
LP
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma