Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Molim pomoć - AS za Citroen C1?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sl

Početno Molim pomoć - AS za Citroen C1?

Pokušala sam u C1 namjestiti Maxi Cosi AS koju sam do sada koristila u Volvu.
    Za razliku od Volva, gdje je sjedalica bila nepomična, u C1 ju je nemoguće učvrstiti.
    Problem je u tome što je pojas predugačak (C1 ima samo 2 stražnja sjedala) pa se zatezačima sjedalica uopće ne može učvrstiti.
    AS se previše pomiče uzdužno po sjedalu i rotira, dok pomicanja naprijed-nazad nema.

Zanima me koja AS se može potpuno učvrstiti u C1 (NE ISOFIX)?
    Također, zanima me gdje se u ZG AS može isprobati prije kupnje?
    LP

sl

Početno

Model sjedalice je Tobi

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vjerujem da nesto krivo radite ili je sic automobila skroz nekompatibilan s Tobicom.
    Jesi slijedila nase upute za zatezanje? I Tobijeve, ofkors?
    Kad je postavite ravno na sic automobila, provucite kroz predvidjene utore pojas automobila. Nasjedni u nju (ili netko jaci) da se AS skroz ucvrsti u sic auta. Najbolje je koljenom nasjesti u nju i uprijeti se ledjima o automobil. Kad mislis da vise ne mozes stisnuti (utisnuti), onda daj jos malo snage od sebe (istovremeno gledaj da je utiskujes prema dolje, ali i u naslon automobilskog sjedala, da se ne pomakne).
    Osoba koja ti pomaze (ili ti, ako netko tezi nasjeda u sjedalicu), neka u trenutku kad si je max utisnula, vuce kao lud pojas automobila pri vrhu .
    Kad ste sigurni da vise/jace ne mozete utisnuti, zakacite gornji dio pojasa (na naslonu AS, one dvije kvacice prema dolje) i tek kad ste taj dio fiksirali, istovremeno s obje strane podignite one donje "jezike"/kvacice.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Je li bio ovakav problem: http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=44306 pa te nisam dobro skuzila prvi put?

sl

Početno

Nije problem u pogrešnom postupku namještanja...tu sam sjedalicu imala u dr. autu i sve je bilo za 5. Radi se o identičnom problemu na koji si dala link u drugom postu - dio u koji se umeće pojas je predugačak.
    Problem sam riješila kupivši isofix Romer duo plus! :D Puno hvala na pažnji!
    LP

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajde, vazno da ste zadovoljni na kraju.
    Steta da nisam odmah skuzila o cemu se radi.. jucer mi je sinulo na tom drugom topicu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •