-
nesto radim pogresno???
ovo je moj problem:
Poceli smo sa dohranom i sada smo na dva manja obroka...pored dohrane naravno dojimo...Natalie je inace veliki ovisnik o cici, ali to njeno cicanje nekada se svodi samo na igru sa bradavicom ili mazenje, sto znaci da nekada ima cicu u ustima ali ne vuce mlijeko...
I prije dva dana primjetim da su mi cice se skroz ispuhale, a Natalie kad ogladni postaje nervozna na cici...moje misljenje je da mi se kolicina mlijeka bila smanjila, i to jako puno...juce sam ju samo stavljala na cicu, dohranu je odbijala, i jutros je stanje dosta bolje...osjetim da su mi cice opet napuhane...
E sad moje pitanje: kako uskladiti dojenje na zahtjev (jer Natalie hoce stalno na ciku) i dohranu??? ja fakat s tim imam problema...desi se cesto da uopce ne znam je li N. gladna...ili mislim da je gladna, a ona se povuce dva gutljaja i nastavi se igrati sa cikom, a ta dva gutljaja je zasite i onda tako u krug....
Znam da kad su cice ispuhane ne mora znaciti da nema mlijeka u njima, ali mislim da se kod mene mlijeko ipak pocelo smanjivati...
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma