Što mislite o otvaranju novog podforuma ili teme ili kako se to već zove Autosjedalice?
Admina? (ženski admin)
Što mislite o otvaranju novog podforuma ili teme ili kako se to već zove Autosjedalice?
Admina? (ženski admin)
Ja bi podforum "spavanje", mislim da je to nepresušni izvor pitanja, problema, savjeta itd.. za mnoge mame /i tate/..
Za autosjedalice jos kak tak... al za spavanje bas i nisam.. onda bi trebalo za svaki "problem" po jedan podforum.. hranjenje, presvlacenje, kupanje, igranje....
pa ne znam, ali ak su platnene pelene /nemam ništa protiv njih!/ podforum...onda bi moglo i "spavanje", već se na jednom topicu razglabalo o tome.
na svim inozemnim forumima ovog/sličnog tipa, uvijek postoji i podtema "Sleeping Issues".
A što se tiče prehrane, "dohrana" već postoji. :D
A ak može "autosjedalice", može i kadice, kinderbeti, nosiljke, klokanice...itd? Zar ne?
Ovo je naravno moje mišljenje, procijenite pa odlučite.
samo su izrazile svoje mišljenje
ne treba odmah poklapati,zar ne?
a tako i tako će o pdf_u odlučiti osoblje foruma
Uzimam vase prijedloge na razmatranje... no stvarno ne vidim potrebu za dodatnim podforumima.. :/
Ak je u pitanju autosjedalica, onda ovisno o dobi djeteta postavite pitanje o toj autosjedalici na podforum 0-1, 1-3 ili 3-6... Nema potrebe postavljati pitanja o autosjedalicama na "Kamo s ovim?", nego na podforum za odredjenu dob... Tako da i buduci roditelji ili oni koje tek ceka dob 3-6 mogu otici na taj podforum i vidjeti sve dileme i razgovore vezane za tu velicinu autosjedalice.
Ista stvar sa spavanjem....
Sorry, ja tu jednostavno ne vidim potrebu za dodatnim podforumima![]()