Pokazuje rezultate 1 do 37 od 37

Tema: samo trunkicu podrške...

nova nada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno samo trunkicu podrške...

Pozdrav svima koji čitaju ovaj super forum!

Ja sam se tek lani uključila,al ste mi jaaako puno pomogle i na puno sam pitanja dobila odgovor.

Evo, trebam malo podrške. Teško mi je , a znam da ćete me Vi sigurno razumjeti. Od sutra ću i ja biti pikalica. Krećem u postupak po prvi puta. (Petrova --- stimulirani- ICSI - ET) Čekam na ovo točno 11 mjeseci, i mislila sam da sam spremna, al sam se prevarila. U M imam podršku, al nismo nikome za ovo rekli dok ne probamo prvi put, a i da ne slušamo tisuću puta kako je, si dobila itd. Al sad me strašno strah svega, prvo pikanja, dal ću moći, pa punkcije, pa hiperstimulacije ako dobim, pa čekanje bete i ostalo.

Neznam što da vam još napišem, osim da Vam zahvalim da uz Vaš forum detaljno znam što me čeka.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Re: samo trunkicu podrške...

Dobro nam dosla jos jedan put i sto prije otisla na trudnicki !

Zanamo svi mi kako se osjcecas ,jer svi prolazimo kroz iste te muke.Ja sam se isto mnogo bojala inekcije ,najteza je prva no posle sve ide ko podmazano, naviknuces se brzo .Nalakse je kad ih pikas u trbuh ,jer ima najvise schpeka i uopste neboli tako ja bar radim.HS je individualna ,mozda ces je uopste nemati.Ona je tipicna kod zene sa PCOS syndroma .Evo meni je treci postupak i za raziku od 2 prosle ja je nemam zato mi nebrini .Postacemo kad tad svi presretne mame ,vjeruj u to i opustise tu ti je i muzic koj te voli i podrzava druge batali citaj nas jer nacices tu mnogo nade i pozitivne energije .
    Zelim ti svu srecu ovog svjeta SRETNO !!!!!

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

ja neznam kako ti je jer čekam čekam ali znam da ti salje puuuunoooo vibri da taj prvi put bude i zadnji i da dobiješ svoju bebicu(ili 2 ili 3 )

od mene

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nova nado, želim ti da sve prođe u najboljem redu i da nam za nekoliko tjedana javiš veliku betu!

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Nova nado, ne šaljem ti trunkicu nego gomilu podrške i vibri da uspije iz prve. I to se događa, nadam se da ćeš nam to i ti još jednom potvrditi.
    Sretno i ne brini, i meni je rečeno kad me hvatala panika oko prvog IVF-a ...kad postupak krene i upadneš u to - sve je lakše. I bilo je tako. Dragog pod ruku i hrabro po svog bebača. Sretno!

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Samo hrabro, sve će proći super, vidit ćeš!

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ma kakvu trunkicu ... šaljem pregršt pozitivnih vibri i pozitivne energije da postupak prođe opušteno, ugodno i školski sa visokom betom nakon svega
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nova nado, strah je normalan, sve je nepoznanica i prvi put. Imaš najveću podršku koja ti je sad potrebra, svog M i nas.
    Zaista, kad sve krene, pikanje..., bit će lakše. Evo ja sam kroz te postupke prošla puno puta i nisam nikad imala jaku HS, ne boj se.
    Imam svoju curicu (IVF-ICSI), i sad idem opet i čekam rezultate.
    Šaljem ti velike vibre podrške i želim da ti bude brvo pa bingo.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Nova nado, mogu ti samo reći da i dan danas padam u nesvjest od igle. Doduše nisam pikalica, pijem klomifen, ali kad bi se sjetila donedavno punkcije od straha mi se srce uzlupalo ko ludo. Ni danas se ne bojim manje ali ovdje kada vidiš koliko cura su podrška i koliko ih je to prošlo (petrili ti si mi na pameti ) moraš dobiti snagu.

Zato samo hrabro, što god te zanima ovdje ćeš naći odgovori, potpunu podršku i vjeruj mi blagoslov.

bebomanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno bebomanka

nova nada draga,meni su bile strasne samo prve 3 pikice..vec drugi dan sam bila hrabra i puna optimizma a sad sam i prava profesionalka u tome Nista se ne boj..nista nije toliko bolno kao pomisao da necemo dobiti naseg ako se ne budemo pikale prema tome.......boc-boc i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ti od prve uspije!!!

Kad uspijes onda se vrati na ove postove i uz smjesak na licu ih sve procitaj..

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

nova nada zamoli SM da te pika , mene MM bez problema upikne .
    Ja isto ne mogu sama , probala ali ne ide , tresle mi se ruke ko lude
    Dala špricu MM , on bez problema kao da igra pikado
    Ma biće sve OK , vidjet ćeš ... samo misli pozitivno ~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

vibrrrrrrrrrr !

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

iglica je malena nemoj se bojati
    samo zamisli malo čudo za 9 mjeseci :D

belurka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

evo ti prepun post dobrih zeljai vibri da uspije!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

nova nada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

puno Vam svim hvala na ovim prekrasnim vibricama i željama da uspije odprve. al mislim da bi to bilo nekakvo čudo. A ak se dogodi, neznam, neću još ni misliti o time.

Za hiperstimulaciju sam strahu jer imama PCOS, a i nisam pila prije nikakve antibeby, rekao je da nije potrebno. A čula sam da vi skoro sve jesste.

Upravo sam dobila prvu pikicu. Otišla sam na hitnu, u Vž i super mi je doc sve objasnio pa mislim da ću sutra probat sama. Samo mi nešto nije jasno.Dao mi je sam tak po 15 stupnjeva, pod kožu i malo iglu stavio pod kožu. Rekao je da tak daje svima koje dolaze. a tu sam čitala i na usputstvima piše drugačije. I kak da se sitra piknem? U trbuh naravno samo kako?

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo imaš jedan link gdje su žene objašnjavale kako si dati " sam " inekcije http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=42634

Evo imaš i ovdje http://www.fertilitylifelines.com/se...structions.jsp

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

draga,
    točno znam kako ti je, ja sam isto dugo odgađala 1. ivf sve u nadi da nam neće trebati i stalno sam mislila da nisam spremna. Svi bi mi htjeli da nam je život lijep i jednostavan, ali...
    I kolikogod ti sada izgledalo pretjerano vjeruj mi da će te ovo iskustvo tako osnažiti a onog trenutka kada budeš ugledala dvije crtice ili plusić zaboravit ćeš sve ovo. Pokušaj što više uključiti TM, neka te on pika - biti će lakše tebi a i on će imati osjećaj da sudjeluje aktivno.
    Nama je 1. IVF bio i jedini - naša curica dolazi za mjesec dana.
    Od srca ti želim što više optimizma i vjere da će i tebi ovaj IVF biti posljednji i da ćeš se uskoro hvaliti velikom betom

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

nadda avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo malo podrške i od mene,da sve prođe onako kako priželjkuješ.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

samo naprijed u nove pohode i pobjede i nadam se da ćeš se svemu tome smijati za kratko vrijeme, dok ćeš čekati svog .
    Puno sreče i hrabrosti ti želim i da ti uspije od 1.
    Šaljem ti samo pozitive~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

SRETNO

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

N.nada,draga i ja imam PCO i od iskustva znam da HS zna biti gadna. Za moj 1 postupak imala sam je,no nije bilo tako stasno za razliku od 2 IVF koj sam ga katastrofalno podnjela.Sad je uoopse namam,vidjecu nakon ET kako ce biti.Ja sam o tome razgovarala sa Doc i on mi je ovoga puta namalio doze na inekcije.Na pr. obe 2 prosle IVF uzimala sam Puregon 150 sad citava stimulacija 100 ml -mozda je to i rezultat da nemam HS. Ne zaboravi da moras piti do 4 l tekucine
    Jos jedan put SRETNO

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

nova nada sretno! ~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nova nada želim ti sreću i puno uspjeha!
    ~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sretno! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

sretna35 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Draga,
    ja svaki puta kad osjetim neki strah ili nepoznanicu samo pomislim čemu težim i zbog čega se svemu izlažem i odmah me prođe i strah i briga i nevjerica. Tako i ti zamisli ono čemu težiš, opusti se i pomisli da nisi jedina. Puno nas prolazi više ili manje sličnu priču i vjeruj samo smo ljudi (a to znači da se bojimo i strepimo i nadamo).

Javi kako ide.

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Želim ti puno sreće u postupku. Tako nam je svima bilo prvi put.
    Zamisli tek kako je kad nemaš podršku cura s foruma i ne znaš ništa o ničemu.
    Stoga druži se s nama i držimo ti fige

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Puno sreće.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam živi dokaz da mrzim injekcije u bilo kom obliku, bila ona mala, najmanja ja se ježim, svaki sam put išla na pikanje na hitnu jer sama to ne bih mogla ni u ludilu, a da me pika MM, ne hvala
    i ja sam imala PCOS( ne znam da li ga još imam) i nisam dobila hiperstimulaciju, valjda ovisi koliko se pikaš, ja sam samo jedan Gonal dnevno i imala sam dva folikula, od ta dva jedan je u mom potpisu iz drugog pokušaja
    sva moja bliža okolina je znala kroz šta prolazimo MM i ja i imali smo maksimalnu podršku i puno mi je značilo kada su me ispitivali šta i kako ide i čekali vrijeme za testić i držali fige
    nadam se da će i tebi uspjeti, pa pogledaj koliko je cura na forumu koje su uspjele, to daje nadu zar ne?

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Šaljem ti puuuno vibri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

evo malo podrške i od mene sugrađanko i da ti uspije iz prve ko i meni, al ipak za jednu bebu manje...bit će ti lakše ...moje beboline su isto iz Petrove...sretno :D

TIGY avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ForestFeiry

Početno

samo hrabro sa povjerenjem u život

nova nada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

puno hvala svima na ovako lijepim podrškama.

Stvarno ne znam što bi bez vas.

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Od srca ti želim uspjeh!!!!!

Ja se trenutno spremam na 1. ITI (danas idem na 4. pikicu).
    Kolike su mi šanse za 1. puta? Koliko vas je tim putem ostalo trudno?

Pozdrav svima

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Puno sreće ~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor