Evo samo kratko od mene. Imam dečka od 2 godine i imali smo manjih problema s pišonjom. Naime svaki pedijatar kod kojeg sam bila nam je rekao kako moramo potezati kožicu kako bi je konačno mogli i provući. Neki dan sam čula i da je susjedi njen pedijatar rekao ako se to ne napravi do druge godine da će dijete vrlo vjerovatno ići na malu operaciju da mu to srede. Njenom sinu je to doktor provukao na silu tako da je maloga to tri dana bolilo. I tako ja u strahu od goreg pokušam još jednom u kadici riješiti problem i donekle uspijem jer je sad jedna strana slobodna dok se druga još drži. I naravno dijete mi plače dok piški već 5 dana. Jučer bili u Klaićevoj jer se malo i zacrvenilo, a doktorica-dječji kirurg-kaže sljedeće:NE DIRATI DOK JE DIJETE U PELENAMA!!!Pedijatri nemaju pojma.Kaže da dobiju hrpu jadne dijece s upaljenim i natečenim pišonjama jer su roditelji ili pedijatri napravili glupost. Ako vas nešto muči, kaže, nazovite nas u Klaićevoj. Kad dijete skine pelene može se povlačiti ali ne na silu. I onda možemo ići k njima.
Evo-čisto kao informacija za one koji imaju istih problema. Fimoza se ne dobija zato jer roditelji ne povlače dovoljno kožicu nego se dijete uglavnom već rodi s njom.