-
Molim vas odgovor, misonja ima 9 mjeseci, danas mu je jako jako natekao pisonja, sve se zagnojilo, ali nije nista pokazivao da ga boli. Pedica je rekla da ga navlacimo, ali ja sam to onako dokle ide, i to ne svaki dan, dvaput tjedno jer u pravilu postoje razlicita misljenja o tome pa vise nisam znala kako da se postavim. Isli smo na hitnu jer je naravno subota i kirurg mu je to cistio sa nekakakvom dugackom iglom da se sve raskrvarilo, on je naravno plakao kao lud..ja sam misla dobit cemo mast ili antibiotik ili neko ispiranje? Da li je to nekakav standardni postupak, ali meni je to bilo strasno i uopce ne znam zasto sam to dopustila. S jedne strane mislis da ce se to zakomplicirati i odes doktoru, ali osobno mislim da je stvarno mepotrebno bilo muciti mog ljubilija. Sta je stvarno taj postupak normalan da mu gura iglu u pisonju ili sam naisla na nekog rodaka dr mengelea? Grozota. I sad ga naravno pece i boli dok piski, a ja sam sva luda jer nigdje na forumu nisam naisla da su to ikom radili, svi su dobili mast ili ispirali sa acidi borici ili nesto? Koma
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma