Citiraj Zečica prvotno napisa
Za one koji tvrde da je nepovlačenje kožice odgovorno za fimozu: ja Grgi od rođenja lagano povlačim kožicu kod svakog presvlačenja, dakle, nekoliko puta na dan i dan danas (sad ćemo 2 godine) ne vidimo glavić, a kožica je sa svih strana zaljepljena.
Ne bih ga željela obrezivati već pričekati koliko je već potrebno da priroda učini svoje.
Jedino me brine što se njemu pod kožicom nakupila zmazanoća koja izgleda kao bijeli prišt pa me strah da se ne upali. Ima li vas još s takvim nakupinama?
Sjećam se kad sam ja to prvi put vidjela, bembo je bio još mali, mali, a ja skoro dobila fras. Pokušavala sam mu to očistiti kad ono kako sam ja tiskala to je curilo i curilo (bijeli sirasti sekret). Međutim, kad sam se malo smirila proguglala sam po internetu i pročitala da to nije nikakva nečistoća ili nešto sl, već prirodna tvar kojom se "podmazuje" kožica i koja čuva da nečistoće ne ulaze pod kožicu. Sad se trenutno ne mogu sjetiti kako se točno zove, nešto na s.... Uglavnom, ne treba dirati, samo ono što baš izađe van malo poprati... Mi tako radimo, rijetko povlačim kožicu, samo kad se peremo, a baš mu se može puno navući.