da li je moguce imati ppd 8 mjeseci nakon poroda?
da li je moguce imati ppd 8 mjeseci nakon poroda?
Mene je "udarilo" tek nakon 7 mjeseci, imala sam napadaje panike, crne misli i sl. Pripisala sam to hormonima i liječila se pozitivnim mislima. I, kako došlo, tako prošlo.
Stoga, moj ti je odgovor da, moguće je, barem je to moje iskustvo.
Zakibu, a koje simptome imas?
na momente sretne, pa nesretna, pa mislim da sam koma mama, pa onda mislim da sam ok i tako redom u krug
Hajde pogledaj si ovdje:
http://www.plivazdravlje.hr/?section...id=4956&show=1,
mozda to sto navodis nije PPD?
procitala sam ovo sto si mi poslala, imam dio simptoma, tipa promjene raspolozenja, osjecaj nemoci itd. Mislim da je problem sto sam imala prevelika ocekivanja , mislila sam da kad doguramo do 9 mjeseci,, vise cemo spavati po noci i sl., a ono kao da se sve vise i vise budimo, mislila sam da cemo smanjiti cicanje a ono se povecalo, do kad tako? kad se izreguliraju nocni podoji ? Tako da uhvatim bara malo sna, mislim da bih se odmah oporavila, kronicno sam umorna, pa vise neznam da li me pere ppd ili kronicna neispavanost. Kakva su vasa iskustva ? Kad stvari sjednu na svoje mjesto?
kod mene na drugi roćkas. bila sam ko zombiZakibu prvotno napisa
, ali nisam nikad požalila...
Ah,opet se samo mogu složiti sa Sorci !!sorciere prvotno napisa
ajoj, jos "samo" godinu dana nespavanja, pa kakva cu tek biti za koji mjesec![]()
bit ćeš lijepa, zato što ćeš biti sretna. jer će tvoje dijete napredovati uz tvoju ljubav i pažnjuZakibu prvotno napisa
![]()
.
hvala![]()
Sorci ti je sve rekla.![]()
Sorci često utješi pravom rečenicom u pravo vrijeme.
Pa sam joj za petamaI učim...
![]()
Upravo tako, i ja učim od Sorci,i meni je jednom pomogla svojim savjetom i iskustvom , ipak je ona iskusna mamaLeta prvotno napisa
A što se nespavanja tiče,probaj se pomiriti s tim,bit će ti puno lakše...
Nemoj misliti da će proći sa godinu,pa sa godinu i pol....sve je to individualno-ja mislim da si ti samo jedna umorna i neispavana mama(baš kao što sam i ja bila) .....samo strpljenja draga i uživaj u svom bebaču !!
Sorci-jel mi dobro ide???![]()
ma cure - savršene ste!![]()
(ostavite me ipak na forumu, bar onako, forme radi...)