Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: ivf u mariboru

Datum pristupanja
    May 2007

Početno ivf u mariboru

Kao prvo izvinjavam se zbog dosadjivanja dok nisam s kontala kako se ukljucuje ovdje da bih razgovarala s vama. Dugo sam citala o svemu, ali tek sad sam ovdje. Ja sam radila ivf u Sarajevu prosli mjesec (neuspjesno). Problem je bio smo losa pokretljivost spermatozoida kod MM. odlucili smo se za maribor jer sam vidjela d ima dosta pozitivnih iskustava. S obzirom da smo mi iz Tuzle, bih zanima me koliko je potrebno provesti vremena u mariboru za vrijeme postupka i da li je povoljan smjestaj?

hvala unaprijed

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Dobrodošla. Evo ti malo sistematizirano o Mariboru, ja sam iz ZG-a pa tamo nisam spavala, ali u pravilu računaj da će ti biti potrebno boraviti u MB-u max 2 tjedna - posearchaj po forumu, imaš neku Gostilnu Janez u Mariboru di je kao povoljno - razvio ti se tamo zdravstveni turizam, ne brini -možeš tamo i sestre pitat za preporuku. Ovisno isto i koliko ti traju ciklusi odn. kad se možeš nadat punkciji, pa onda hoće li ići na embrije 3. ili 5. dana (u pravilu idu na embrije 5. dana), onda nakon transfera ne bi baš trebala putovat u Sarajevo odmah, ali neke su putovale avionom u BG i uspjele, itd., itd. Evo ti malo litereature za pred spavanje (evo da preduhitrim pitanje - ja nisam ostala trudna taj put, ali masu njih je, to ti je u biti lutrija). Sretno !

http://www.roda.hr/forum/viewtopic.php?t=35749

(topic - Maribor - opis jednog postupka - detaljno sve na jednom mjestu).

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Hvala ti mnogo na informacijama, a za trudnocu nikad se ne zna svjesna sam toga ali sta se moze....

hvala, hvala puno

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

lanaaa, samo da ti poželim sreću

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hvala vam puno, nisam mogla ni zamisliti kako cu se bolje osjecati s vama i uz vasu podrsku
    hval, hvala od srca i ja svima zelim sve najbolje

talia7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

samo da ti poželim dobrodošlicu . I ja sam se slično osjećala, sve mi je postalo lakše otkad sam ovdje počela razgovarati, vidjet ćeš da će sve biti dobro.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

lanaaaa, dobro nam dosla i sto prije nam se odselila medju trudnice Evo da te malo ohrabrimo, nasa mariborska principessa rodila se 13.03.2007.. Svaki dan uzivamo u roditeljstvu i beskrajno smo zahvalni sto smo zahvaljujuci mariborskom timu postali tata i mama ...

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Maxime, drago mi je zbog vas i vase bebe, pravo sam sretna i pozitivno razmisljam. Procitala sam da ima puno trudnica iz maribora. Uzivajte u svojoj sreci, nadam se da cemo i mi uskoro.....

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

lanaaa, želim ti dobrodošlicu!
    Bila si simpatično nespretna u početku, baš sam te zapamtila. Svako dobro i naravno, što prije po bebača.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

iva_luca, hvala ti na dobrodoslici i na razumjevanju. Toliko sam zeljela da pricam sa svima vama jer sam bila jako lose (pravo razocarana) i trebala sam podrsku i masu odgovora. Dugo sam sve citala i na kraju odlucila da eksperimentisem...i malo po malo evo me sad s vama i super se osjecam.

znate sta cure, bila sam pravo lose a kad sam cula sve ovdje sramota me bilo da pokleknem...

hvala, hvala svima

enya22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

lanaaa ~~~~~~~~~~~~~~~ da sto prije docekas svoju bebicu!

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Cao, Ianaa, dobro nam dosla

posto spominjes Sarajevo, zanima me gdje ste radili IVF? ako je ono sto mislim, nikakvo cudo da si bila razocarana... ima ovdje jos Bosanki i Sarajki, neces biti usamljena, a ja od sveg srca preporucujem Maribor, super su organizovani, jedan sasvim drugi svijet.

Pusa od sarajke

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

wewa, drago mi je sto si se javila. Ja sam radila kod dr Mehmedbasica na Grbavici. Je li znas da su tamo losi, jer ja sam polagala puno nade. Ali vise su me razocarali oni kao kolektiv a ne sam rezultat. Dr. nije uopste razgovarao sa mnom poslije transvera, ja sam bila isprepadana. Svi su mi davala svakakve informacije, uzasno. Ali valja dalje. Molim te napisi mi ako sta znas za njih je rto mi je utjeha i nada da ce u Mariboru uspjeti

hvala ti

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj lanaaa prvotno napisa
    wewa, drago mi je sto si se javila. Ja sam radila kod dr Mehmedbasica na Grbavici. Je li znas da su tamo losi, jer ja sam polagala puno nade. Ali vise su me razocarali oni kao kolektiv a ne sam rezultat. Dr. nije uopste razgovarao sa mnom poslije transvera, ja sam bila isprepadana. Svi su mi davala svakakve informacije, uzasno. Ali valja dalje. Molim te napisi mi ako sta znas za njih je rto mi je utjeha i nada da ce u Mariboru uspjeti

hvala ti
    pretpostavljala sam da je tako bilo...
    ne cudi me, a za vise informacija pitaj sarjevo, ona ima licno iskustvo, ja hvala Bogu nisam imala bliski susret... a cula sam samo i iskljucivo lose, iako sam upoznala jako puno njegovih bivsih pacijenata...

ja ti preporucujem dugotrajno iscitavanje Rode, pitaj sta god te zanima, cure su ovdje pokretne enciklopedije, a mogu ti preporuciti i dobrog privatnog ginekologa koji ima iskustva s pripremom za IVF, ja sam mu pacijentica vec gotovo 5 godina.

Drzim ti fige da uspijes u Mariboru, a ako ste u mogucnosti, razmislite i o Zagrebu posto se na Maribor jako dugo ceka, bar po godinu.

Puno srece!

Sanja79 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

lanaaa, dobrodosla i sto prije otisla u trudnjace... I, glavu gore!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

wewa, hvala ti razmislicu i o Zagrebu, a mozes mi i preporuciti tog privatnog doktora. Gdje se on nalazi? Ja sam inace dobro prosla na stimulaciji, imala sma puno stanica sve su bile dobre, sve je po prici doktora bilo u najboljem redu, ali poslije postupka jadna ja nisu mi tacno rekli ni kad da radim test, pa ja radila test na mokracu, pa mi rekli radi betu, pa beta bila 0, a oni meni rekli rano je ...tako da sam ja za jedan postupak imala najmanje 4_5 razocarenja(radila 3 puta betu a sve bila 0) Plakala sam i uvijek se ponovo nadala, a dani su mi bili ko godine....neponovilo se. I na kraju kaze: nisi trudna i klap slusalicu.

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

lanaaa dobro došla

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hvala svima na dobrodoslici, bas se lijepo osjecam...zbog svih dobrodoslica, toplote i razumjevanja na ovom forumu....

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hej cure, malo sam citala po forumu i o klinici Cito, tamo s ene ceka kao u Mariboru, sta vi mislite o izboru. Da li da cekam maribor ili da idem u Cito? Stvarno nisam vise pametna, molim vas da mi pomognete. Meni mama kaze da ja malo i prenaglim jer me ponesu emocije i sve ostalo pa pokusava razmisljati hladne glave, ali tesko mi ide....zbog toga sam ja i lupila u Sarajevo na ivf a trebala sam prvo se vise informisati....
    pomozite mi molim vas

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

draga ,
    i ja imam prilicno lose iskustvo sa mehmedbasicem, ali krenuli smo dalje, sta da se radi, valjda je bilo sudjeno da se i to prodje...
    mi smo se prebacili na ivf polikliniku u zagrebu, za koju mogo reci sve najbolje i ostajem pri njima, u daljnim pokusajima, mada imamo zakazan termin i u mariboru..
    pa cemo vidjeti kako ce se stvari dalje razvijati
    pitaj ako te jos nesto interesuje, mozes i na pp

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Draga lanaa dobro dosla,
    I ja sam bivsa(hvala Bogu) pacijentica dr. Mehmedbasica, nebi previse da dajem komentare o njemu i negovom timu i radu jer sam sada napokon trudna i zelim samo da uzivam u svojoj trudnoci, a ionako ti nista pozitivno o njima nemam reci, super da si se izvukla iz njihovih kan?i, ja sam se malo duze zadrzala i izgubila vise vremena i novaca ali sam to vec prezalila. Poslije Mehmedbasica sam otisla u Zagreb na IVF kliniku i oszala trudna odmah iz prvog pokusaja, cak imam i jednog smrzliva za drufi put, ako Bog da. Prezadovoljna sam timom, doktorom i njihovim odnosom prema meni kao pacijentu, susta suprotnost od ovih ovdje u Sarajevu. Maribor je isto super ali se ceka najmanje godinu dana, ja sam bila na konsultacijama kod njih i dobila termin u Decembru ove godine, koji sam naravno otkazala jer sam u me?uvremenu pokusala u Zagrebu i eto uspjeli smo. Kod njih mozes krenuti u postupak odma sljedeci ciklus ako su ti svi nalazi ok. Kod nas je isto problem slaba pokretljivost i nedovoljan broj spermatozoida. Zelim ti puno srece sta god da odlucis a sve sto te zanima, a ja mogu pomoci, samo pitaj

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ups, komp. mi malo poludio, sorry

rvukovi2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne znam jesam sad pobrisala i koju poruku koju nisam trebala dok sam brisala duplikate-pa onda sorry curke ako jesam

Početno

Citiraj sarjevo prvotno napisa
    Draga lanaa dobro dosla,
    I ja sam bivsa(hvala Bogu) pacijentica dr. Mehmedbasica, nebi previse da dajem komentare o njemu i negovom timu i radu jer sam sada napokon trudna i zelim samo da uzivam u svojoj trudnoci, a ionako ti nista pozitivno o njima nemam reci, super da si se izvukla iz njihovih kan?i, ja sam se malo duze zadrzala i izgubila vise vremena i novaca ali sam to vec prezalila. Poslije Mehmedbasica sam otisla u Zagreb na IVF kliniku i oszala trudna odmah iz prvog pokusaja, cak imam i jednog smrzliva za drufi put, ako Bog da. Prezadovoljna sam timom, doktorom i njihovim odnosom prema meni kao pacijentu, susta suprotnost od ovih ovdje u Sarajevu. Maribor je isto super ali se ceka najmanje godinu dana, ja sam bila na konsultacijama kod njih i dobila termin u Decembru ove godine, koji sam naravno otkazala jer sam u me?uvremenu pokusala u Zagrebu i eto uspjeli smo. Kod njih mozes krenuti u postupak odma sljedeci ciklus ako su ti svi nalazi ok. Kod nas je isto problem slaba pokretljivost i nedovoljan broj spermatozoida. Zelim ti puno srece sta god da odlucis a sve sto te zanima, a ja mogu pomoci, samo pitaj
    Sarjevo iyvini koja je to klinika u Zagrebu u kojoj si bila i odmah ostala trudna?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

lanaaa, ako imas vremena (promaklo mi je koliko suprug i ti imate godina) i strpljenja, moj savjet bi bio da pricekas Maribor. Mi smo napravili pauzu od godinu dana izmedju 2 postupka i zaista mi je dobro dosla da mi tijelo i psiha malo dodju k sebi.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Maxime, hvala ti puno na savjetu. To mi je i trebalo. Cvrsto sam odlucila da idem u Maribor, jer treba mi vremena da se oporavim. MM ima 37, ali ja imam 23 godine, pa mogu malo i sacekati...

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Sarjevo je ostala trudna u IVF Poliklinici u ZG-u. Lanaa, stvarno si mlada, nije bad niti da čekate Maribor, ženine godine su u ovome presudne .

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Tako smo i planirali! Mislim da je dosta srljanja, jer me ta zurba kostala svega, a najvise loseg iskustva i strasnih bolova nakon prvog ivf-a. MM sada pije proxed i radicemo nalaz nakon 3 mjeseca, a rana poslije operacije fino zarasta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •