Draga lanaa dobro dosla,
I ja sam bivsa(hvala Bogu) pacijentica dr. Mehmedbasica, nebi previse da dajem komentare o njemu i negovom timu i radu jer sam sada napokon trudna i zelim samo da uzivam u svojoj trudnoci, a ionako ti nista pozitivno o njima nemam reci, super da si se izvukla iz njihovih kan?i, ja sam se malo duze zadrzala i izgubila vise vremena i novaca ali sam to vec prezalila. Poslije Mehmedbasica sam otisla u Zagreb na IVF kliniku i oszala trudna odmah iz prvog pokusaja, cak imam i jednog smrzliva za drufi put, ako Bog da. Prezadovoljna sam timom, doktorom i njihovim odnosom prema meni kao pacijentu, susta suprotnost od ovih ovdje u Sarajevu. Maribor je isto super ali se ceka najmanje godinu dana, ja sam bila na konsultacijama kod njih i dobila termin u Decembru ove godine, koji sam naravno otkazala jer sam u me?uvremenu pokusala u Zagrebu i eto uspjeli smo. Kod njih mozes krenuti u postupak odma sljedeci ciklus ako su ti svi nalazi ok. Kod nas je isto problem slaba pokretljivost i nedovoljan broj spermatozoida. Zelim ti puno srece sta god da odlucis a sve sto te zanima, a ja mogu pomoci, samo pitaj