Seka mi je 15.7. bila na transferu i danas je pravila kućni test za trudnoću - rezultat negativan... Ja joj kažem da je još rano za test... treba bar 14 dana, zar ne?!
Seka mi je 15.7. bila na transferu i danas je pravila kućni test za trudnoću - rezultat negativan... Ja joj kažem da je još rano za test... treba bar 14 dana, zar ne?!
misliš 15.6 :?
za test ti je svakako rano a za betu možda u utorak
Da, oprostite, mislim 15.6. - za test je rano, to sam i ja mislila a za betu je naručena u četvrtak... Hvala bibita!![]()
Rano je za test, neka se strpi još malo, mi vibramo!!!~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja mislim da je rano za testić i nadam se da on griješi i da će beta biti u četvrtak velika
Meni je ET bio istog dana (15.06.), ja ću betu kontrolirati ujutro,
sretno![]()
sretno![]()
Meni je ET bio 16.06, ujutro sam planirala kontrolirati betu ali mi se cini da je deseti dan od ET prerano.petrili prvotno napisa
Što vi mislite?
Meni je ET isto bio 16.06. i nisam mogla izdržati pa sam danas napravila test koji je negativan i sad sam u banani, makar znam da je to još rano.
Rina, stvarno si jako preuranila s testom. Meni je sutra 11. dan od ET-a, sutra ću raditi betu. Jesi li osim utrića uzimala još nešto ove dane (Choragon i sl.)?
I 14 dan nakon et (ili nakon O) test može biti lažno negativan.
Zato svi van iz banane :D i krv na sunce![]()
Sretno cure i želim vam fine i vesele bete![]()
petrili, nisam ništa uzimala osim utrića. Da li mogu vaditi betu sutra, na 11 dan ili je i to prerano? Ovo grozničavo iščekivanje ubija!
Petrili kakva ti je beta? malo ~~~~~~~~~ za tvoju betu