Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: molim savjet hitno!!!

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno molim savjet hitno!!!

idem na more za 2 sata krecem. imam sjedalicu romer king ts plus, 9-18 kg. moj problem je taj sto kad ju vezem na zadnjem sjedalu, zbog glupog dijela u koji se pojas ukopca i koji je predugacak, sjedalica mi uopce nije cvrsto zavezana, skroz onako ima lufta. ako stegnem do kraja koliko mogu, ne mogu spustiti naslon jer taj dio u koji se pojas ukopca smeta. u uputstvima od sjedalice pise da se smije voziti na suvozackom sjedalu, probala sam ju vezati tamo i tamo je super, skroz je cvrsto svezana i sve 5.
    moje pitanje vama iskusnima je: da li se stvarno smije voziti na suvozackom, to mi se cini malo :/ ? sta da napravim ako ne smije, posto ne mogu dobro svezati na zadnjem?
    pls help, putjem za 2 sata i nisam pametna.

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne smijes voziti na suvozackom.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pokusavam skuziti je li ti to kopca gdje se ukopcava pojas predugacka?
    Ako je to-to, jesi li je probala nekoliko puta omotati oko njen eosi, kao zafrkati? Time bi se trebala dosta skratiti, sto vise je uspijes zafrkati, bit ce kraca (gledaj da je zafrknes toliko puta da ona kopcica koju utiskujes kad hoces otkopcati pojas bude prema van, kao i u originalnom polozaju).

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pliz, javi jesi li uspjela.

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj BusyBee prvotno napisa
    Pokusavam skuziti je li ti to kopca gdje se ukopcava pojas predugacka?
    Ako je to-to, jesi li je probala nekoliko puta omotati oko njen eosi, kao zafrkati? Time bi se trebala dosta skratiti, sto vise je uspijes zafrkati, bit ce kraca (gledaj da je zafrknes toliko puta da ona kopcica koju utiskujes kad hoces otkopcati pojas bude prema van, kao i u originalnom polozaju).
    da, ta kopca je preduga . probat cu zafrkati, valjda ce uspjeti. ako ne, probat cu staviti nesto ispod sjedalice da ju malo povisim ili nesto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •