Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: molim savjet

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno molim savjet

molim vas treba mi savjet

šogorici sam namještala sjedalicu-i nikako svezat pojas, kad ono sjedala nisu original, kvačica je od auta, pojas od sjedala i nemože se zakačit
    imaju stari pasat. i sad šta da joj kažem.......reko nemoj vozit dijete tako, nesluša...
    sad, dali je sigurnije vozit dijete nevezano iza, dijete u sjedalici nevezanoj iza, dijete na prednjem sicu u vezanoj sjedalici. još uvjek je u onoj okrenutoj od smjera. nisam pametna

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedin i savjet koji mi pada na pamet je da zamijene pojas iliti to sto ne radi.

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

gaaaaaaaah! od toga nema ništa, jer kako su prije vozili djecu . pop**** na ovo!!! misla sam da ima neka opcija da sigurno veže malenu jer od mjenjanja sicova nema ništa
    uostalom i da se promjene sicovi, nisu baš fiksirani u autu :/ pojas, ona duža strana ide iz sica a onaj manji dio je dio auta. uopće ih nekužim...... a niti oni mene kad im objašnjavam. blese u mene ko telad i u sebi okreću očima

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Re: molim savjet

Citiraj snoopygirl prvotno napisa
    sad, dali je sigurnije vozit dijete nevezano iza, dijete u sjedalici nevezanoj iza, dijete na prednjem sicu u vezanoj sjedalici. još uvjek je u onoj okrenutoj od smjera. nisam pametna
    ako ne može nikako drugačije, od ovih zala ja bih izabrao najmanje. tj. vozio bi sjedalicu vezanu na suvozačkom sicu. U nekim zemljama je to u potpunosti legalan način za prevoženje djeteta dok sve ostale opcije nisu nigdje legalne što pokazuje da su svugdje prepoznate kao izuzetno opasne.

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

daddy, i meni se čini kao najsigurnija opcija od ovih svih navedenih..... samo kad me je pitala dali može tako, ja sam ko iz topa izvalila, ne ni slučajno. uh nisam pametna..... opet da dođe do sudara, nedaj Bože, sjedalica bi odma izletila onako nevezana i samo zataknuta na zadnjem sjedištu, na prednjem je bar vezana.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •