Results 1 to 5 of 5

Thread: molim savjet

snoopygirl's Avatar

Default molim savjet

molim vas treba mi savjet

šogorici sam namještala sjedalicu-i nikako svezat pojas, kad ono sjedala nisu original, kvačica je od auta, pojas od sjedala i nemože se zakačit
    imaju stari pasat. i sad šta da joj kažem.......reko nemoj vozit dijete tako, nesluša...
    sad, dali je sigurnije vozit dijete nevezano iza, dijete u sjedalici nevezanoj iza, dijete na prednjem sicu u vezanoj sjedalici. još uvjek je u onoj okrenutoj od smjera. nisam pametna

Nika's Avatar

jedin i savjet koji mi pada na pamet je da zamijene pojas iliti to sto ne radi.

snoopygirl's Avatar

gaaaaaaaah! od toga nema ništa, jer kako su prije vozili djecu . pop**** na ovo!!! misla sam da ima neka opcija da sigurno veže malenu jer od mjenjanja sicova nema ništa
    uostalom i da se promjene sicovi, nisu baš fiksirani u autu :/ pojas, ona duža strana ide iz sica a onaj manji dio je dio auta. uopće ih nekužim...... a niti oni mene kad im objašnjavam. blese u mene ko telad i u sebi okreću očima

Administrator foruma daddycool's Avatar

Default Re: molim savjet

Quote Originally Posted by snoopygirl
    sad, dali je sigurnije vozit dijete nevezano iza, dijete u sjedalici nevezanoj iza, dijete na prednjem sicu u vezanoj sjedalici. još uvjek je u onoj okrenutoj od smjera. nisam pametna
    ako ne može nikako drugačije, od ovih zala ja bih izabrao najmanje. tj. vozio bi sjedalicu vezanu na suvozačkom sicu. U nekim zemljama je to u potpunosti legalan način za prevoženje djeteta dok sve ostale opcije nisu nigdje legalne što pokazuje da su svugdje prepoznate kao izuzetno opasne.

snoopygirl's Avatar

daddy, i meni se čini kao najsigurnija opcija od ovih svih navedenih..... samo kad me je pitala dali može tako, ja sam ko iz topa izvalila, ne ni slučajno. uh nisam pametna..... opet da dođe do sudara, nedaj Bože, sjedalica bi odma izletila onako nevezana i samo zataknuta na zadnjem sjedištu, na prednjem je bar vezana.....