Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: uvučene bradavice

sanja30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno uvučene bradavice

Paula od rođenja ima uvučene bradavice, iako prije na to nisam obracala paznju.

Ali sad se pitam dali ce se one vremenom izbociti ili ce to tako ostati.

Vec sad se brinem kako ce mi hraniti unuke

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja sam od rođenja imala uvučene bradavice i to mislim uvučene a ne ravne. Dijete mi nije ostalo gladno zbog tog. Imala sam mlijeka na izvoz. :l 8)

sanja30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

To bi onda značilo da se nece vremenom ispupčiti???

Nije da me to brine, ali pitam se dali to sad, kad je tako mala, mozda mogu nekako ispraviti?
    Pada mi na pamet neka npr. vakumska pumpica pa da vježbamo.
    :?

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

I Nadja isto ima uvucene od rodjenja ja mislim da je to normalno i da posle bude sve OK. Sad gledam MMove slike kad je bio mali i njemu su bile uvucene, sad su OK
    Vec sad se brinem kako ce mi hraniti unuke
    ovo je hit!!!

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj sanja30 prvotno napisa
    To bi onda značilo da se nece vremenom ispupčiti???

Nije da me to brine, ali pitam se dali to sad, kad je tako mala, mozda mogu nekako ispraviti?
    Pada mi na pamet neka npr. vakumska pumpica pa da vježbamo.
    :?
    Zašto te to tako muči? :?
    Pa ne misliš valjda ozbiljno to s vakumskom pumpicom?! :shock:

mišura avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

I ja sam cijeli život imala uvučene bradavice, sve dok nisam rodila i počela dojiti! Vakuumska pumpica je zakon, ali nije za bebe!

Kužim te da se brineš jer sam i ja cijeli pubertet bila, pa mogu reći čak i iskompleksirana zbog uvučenih bradavica, jer mi je to bilo ružno i nisam znala niti jednu drugu curu s tim problemom. Grozno u tim godinama! Zato su tu danas moderne mame da pomognu i utješe!

Ne znam kad se najranije može početi s nipletama(to je ta pumpica), valjda nakon što se prsa u potpunosti formiraju, znači nakon puberteta?! :?

Paula je još skroz mala i sigurna sam da ima velika šansa da se same izvuku.

sanja30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Lukina mamma prvotno napisa
    Zašto te to tako muči? :?
    Pa ne misliš valjda ozbiljno to s vakumskom pumpicom?! :shock:
    Ma ne muci me 8) , samo razmisljam ako se sto da napraviti ... htjela sam cuti dali to nuzno tako ostane.
    Nisam ni najmanje opterecena, samo me zanima 8)

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj mišura prvotno napisa
    I ja sam cijeli život imala uvučene bradavice, sve dok nisam rodila i počela dojiti! Vakuumska pumpica je zakon, ali nije za bebe!

Kužim te da se brineš jer sam i ja cijeli pubertet bila, pa mogu reći čak i iskompleksirana zbog uvučenih bradavica, jer mi je to bilo ružno i nisam znala niti jednu drugu curu s tim problemom. Grozno u tim godinama! Zato su tu danas moderne mame da pomognu i utješe!

Ne znam kad se najranije može početi s nipletama(to je ta pumpica), valjda nakon što se prsa u potpunosti formiraju, znači nakon puberteta?! :?

Paula je još skroz mala i sigurna sam da ima velika šansa da se same izvuku.
    Koje si imala niplete? Znam da postoji od (kršitelj koda)a. Uvijek sam se pitala jesu li efikasne i koliko bi mogle pomoći.
    (Može i na pp).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •