Paula od rođenja ima uvučene bradavice, iako prije na to nisam obracala paznju.
Ali sad se pitam dali ce se one vremenom izbociti ili ce to tako ostati.
Vec sad se brinem kako ce mi hraniti unuke![]()
Paula od rođenja ima uvučene bradavice, iako prije na to nisam obracala paznju.
Ali sad se pitam dali ce se one vremenom izbociti ili ce to tako ostati.
Vec sad se brinem kako ce mi hraniti unuke![]()
Ja sam od rođenja imala uvučene bradavice i to mislim uvučene a ne ravne. Dijete mi nije ostalo gladno zbog tog. Imala sam mlijeka na izvoz. :l 8)
To bi onda značilo da se nece vremenom ispupčiti???
Nije da me to brine, ali pitam se dali to sad, kad je tako mala, mozda mogu nekako ispraviti?
Pada mi na pamet neka npr. vakumska pumpica pa da vježbamo.
:?
I Nadja isto ima uvucene od rodjenja ja mislim da je to normalno i da posle bude sve OK. Sad gledam MMove slike kad je bio mali i njemu su bile uvucene, sad su OK![]()
ovo je hit!!!Vec sad se brinem kako ce mi hraniti unuke![]()
Zašto te to tako muči? :?sanja30 prvotno napisa
Pa ne misliš valjda ozbiljno to s vakumskom pumpicom?! :shock:
I ja sam cijeli život imala uvučene bradavice, sve dok nisam rodila i počela dojiti! Vakuumska pumpica je zakon, ali nije za bebe!
Kužim te da se brineš jer sam i ja cijeli pubertet bila, pa mogu reći čak i iskompleksirana zbog uvučenih bradavica, jer mi je to bilo ružno i nisam znala niti jednu drugu curu s tim problemom. Grozno u tim godinama! Zato su tu danas moderne mame da pomognu i utješe!
Ne znam kad se najranije može početi s nipletama(to je ta pumpica), valjda nakon što se prsa u potpunosti formiraju, znači nakon puberteta?! :?
Paula je još skroz mala i sigurna sam da ima velika šansa da se same izvuku.
Ma ne muci me 8) , samo razmisljam ako se sto da napraviti ... htjela sam cuti dali to nuzno tako ostane.Lukina mamma prvotno napisa
Nisam ni najmanje opterecena, samo me zanima 8)
Koje si imala niplete? Znam da postoji od (kršitelj koda)a. Uvijek sam se pitala jesu li efikasne i koliko bi mogle pomoći.mišura prvotno napisa
(Može i na pp).