-
crveni trag u mokraci
Danas sam Valu na peleni (s prednje strane, dakle iz mokrace) primjetila nesto crvenkasto, kao trag krede, onako blijedo crveno.
znam da sam negdje citala nesto o tome, da to moze biti izlucevina neznamnijacega, ali nemam pojma di sam to vidjela...
nije mu cijela mokraca crvena, nego samo taj trag, 2 tocke velicine jagodice prsta.
zna neko nesto o tome???
p.s. on ima 6 mjeseci, i tek smo poceli s dohranom, nije mu moglo biti od nicega sto je do sad probao jer je zadnja 3 dana jeo tikvice
-
Re: crveni trag u mokraci
Mojem K. zadnjih dana ostaje takav trag na peleni. Baš sam pitala pedijatra za to kad smo neki dan bili i kaže da su to neke soli iz mokraće (uriti ili tako nešto) i da ponekad mogu biti tako obojane. Uglavnom sve je noramlno i nestane samo od sebe.
Ispričavam se na nestručnom opisu, ali nisam dobro zapamtila kako je točno rekao da se te soli zovu.
-
nama se to dogodilo na samom pocetku i sestra koja mi je pomagala je rekla da je to od nedovoljno tekucine (mlijeka u nasem slucaju)
pokazatelji da dijete nedovoljno pije su i tvrda stolica, mokraca ima prilicno intenzivan miris
-
I prema mojim skromnim saznanjima to moze da ima veze s nedostatkom tecnosti.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma