Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: crveni trag u mokraci

YoungMummy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno crveni trag u mokraci

Danas sam Valu na peleni (s prednje strane, dakle iz mokrace) primjetila nesto crvenkasto, kao trag krede, onako blijedo crveno.
    znam da sam negdje citala nesto o tome, da to moze biti izlucevina neznamnijacega, ali nemam pojma di sam to vidjela...
    nije mu cijela mokraca crvena, nego samo taj trag, 2 tocke velicine jagodice prsta.

zna neko nesto o tome???

p.s. on ima 6 mjeseci, i tek smo poceli s dohranom, nije mu moglo biti od nicega sto je do sad probao jer je zadnja 3 dana jeo tikvice

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Re: crveni trag u mokraci

Mojem K. zadnjih dana ostaje takav trag na peleni. Baš sam pitala pedijatra za to kad smo neki dan bili i kaže da su to neke soli iz mokraće (uriti ili tako nešto) i da ponekad mogu biti tako obojane. Uglavnom sve je noramlno i nestane samo od sebe.
    Ispričavam se na nestručnom opisu, ali nisam dobro zapamtila kako je točno rekao da se te soli zovu.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nama se to dogodilo na samom pocetku i sestra koja mi je pomagala je rekla da je to od nedovoljno tekucine (mlijeka u nasem slucaju)

pokazatelji da dijete nedovoljno pije su i tvrda stolica, mokraca ima prilicno intenzivan miris

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

I prema mojim skromnim saznanjima to moze da ima veze s nedostatkom tecnosti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •