Trebao mi je biti na drugom porodu... išla sam kod njega na preglede... činio mi se ok.. možda malo nos u zraku... Ali Bože moj... ipak je on studirao 10 god a ja samo 5
I sve smo se dogovorili, dao mi broj moba, pa i usred noći ako "baš želim" on će doći, blablabla. I zovem ga ja iza ponoći, a on mene 3 puta pita da jesam li stvarno sigurna da želim da dođe na porod (naravno da tu noć nije bio dežuran). DA, DA NARAVNO DA ŽELIM!!! U 1 ga nazovem da krećemo za pola sata, u 2 uđem u predrađaonu, u 2.20 rodim (babica se dere na mene i muža, čistačica :shock: drži neku kantu/lavor pod mojim nogama, MM asistira/dodaje rukavice , a Kernera nigdje ). Neka mlada doktorica me dođe zakrpati (MM je već bio vani) i zamolim ju ako može javiti Kerneru da ne dolazi jer je tak i onak već gotovo, a ona ljuta veli da ga nazovem sama... a mobitel mi 2 m od mene, a ruka mi je ipak kraća
I do jutra ležim ja na tom stolu, oko 7 uđem u sobu... kad oko 8 dođe maneken.." joj pa znate, policija me zaustavila, baš kad sam krenuo (kaj su ga držali od 1.30 do 8.00) i još su me oderali za 500 kn kazne".
To mi je bilo tako jadno... kao da ću se sažaliti nad njegovim extra troškom i možda mu refundirati
A imali smo spreman "znak pažnje" i sa guštom smo ga potrošili sami