Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Što bi napravili da doktor pogriješi?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Što bi napravili da doktor pogriješi?

Naime,nedavno je jedna pedijatrica već bolesnoj bebici prepisala količinu lijeka,koji nije ni malo bezopasan,i bebici se jako pogoršalo i morala je 10 dana u bolnicu,a torturu koju je morala proći da ne spomijem.
    Ja znam da bi,da je moje dijete u pitanju i da onak bolesno mora proći još gore stvari zbog osobe koja joj je ustvari trebala pomoći,
    Znam da time ne bi pomogla nikome,al kad mi je dijete u pitanju i kad mu se tak našteti,briga me za pristojnost.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mislim da je to najviše što se u Hrvatskoj može napravit... poslat doktora u rodni kraj i molit se da sve bude u redu... nažalost...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Joj,opet sam krivo,odnosno nespretno pitala pitanje. Naime,dotični roditelji nisu,bar zasad,napravili ništa.Zanima me da li bi i vi čekali,mislim,ja bi planula u sekundi.zanima me gdje roditelji pronalaze snagu za sabrati se,srediti dojmove i onda reagirati :? I am not that kind of girl,ak me razumijete...

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Šta bi napravili? Molili Boga da ne bude kobno!

Ja imam jedno takvo iskustvo, od prošlog maja kad je G. imao godinu i po ( svejedno ispada iz grupe 0-1, al moram da kažem!)

Kako iskomplikovati najobičniju prehladu - prepisivanjem pogrešnog lijeka.
    G.je kašljao i curio mu nos - ništ strašno obzirom da je tek krenuo u vrtić.
    Al nije mi đavo dao mira, odvedem ga u ambulantu samo da mu neko pluća posluša, mislila sam - bolje spriječiti....
    I odmah mu prepisali antibiotik+antibiotske kapi za nos,
    do prekosutra njemu još gore,
    mi nazad u ambulantu, naiđemo na drugog doktora koji tvrdi da ta terapija ne valja, propiše drugu,
    elem, da skratim, 7 dana-4 ljekara-4terapije,
    ja na rubu živaca,
    osmi dan G. odjednom u licu siv a usne, oko usana i oko očiju pomodrilo ko indigo,
    temperatura 40 sa nešto, srce mi je stalo.

Zaglavili smo bolnice dobre tri sedmice,
    imao je upalu SVEGA,
    svi ti lijekovi su doveli do zatrovanja organizma i potpunog pada imunološkog sistema,
    imamo otpusni list iz bolnice ko sabrana djela - 3 lista kucanog teksta obostrano

Prvih sedam dana uopšte nisu mogli da mu skinu temperaturu,
    sve 40,2 - 40,3,
    a onda je buknulo - teška upala pluća i voda u plućima i upala plućne maramice
    i voda u abdomenu i gnojna upala krajnika takva da su mu danima po dva tri puta na dan špatulom gnoj skidali
    i naprimao se nekih grdnih injekcija, svakih šest sati po dvije ( koliko me pamet moja služi )...

Nisam odavno pomislila na ovo, al kad vidjeh naslov...

Sad kad treba ići doktoru iz bilo kojih razloga, ko na giljotinu da idem,
    Neki su doktori fakat iščašeni sto gradi,
    pa sa tom temperaturom od 40 bilo je PEDIJATARA koji su mi govorili da ne smijem rashlađivati dijete
    NEGO GA POKRITI DEKOM DA GA UGRIJEM DA MU NE BUDE HLADNO!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

natasa, strasno, strasno

mene zanima zasto doktori tako lako propisuju antibiotike??

za kasljenje, ukoliko grlo nije upaljeno, ne trebaju antibiotici
    za curenje nosa-ne trebaju

nama je doktor, prosli tjedan, zbog povisene temperature, a sve ostalo bez upale, prepisao antibiotik.

viroza, po njemu, nije mogla biti :? a, on se treci dan osipao po prsima-dakle-trodnevna groznica.

ne znam sto bih napravila-moze li se pedijatra, naprimjer, prijavit ministarstvu? pomaze li to ista??

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Nataša,prestrašna priča.Ja mislim,odnosno znam da bi doktor požalio kaj nas je ikad upoznao.Inače sam jako emotivna osoba,i na stranu koliko je to dobro ili nije,i znam da bi u sekundi reagirala.I bez rukavica,naravno.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

prijaviti ministarstvu

ne dajem antibiotike bez krvne slike i amen 8)

Nataša,Sarajevo avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Ko nam je kriv kad nismo imali do tada nikakvog iskustva sa doktorima,
    G. je poprilično zdrava beba oduvijek bio i osim vakcina nismo naročito ni išli po ambulantama (da kucnem!)
    Tek nakon cijelog tog užasa promijenili smo ne samo doktora nego i ambulantu (i to svo troje!)
    i naišli na jednog doktora čija je politika - bez nalaza krvi i urina nikakva terapija
    Do tada nisam nikad razmišljala ni o ljekarima ni o terapijama ni o vađenju nalaza.

A išli smo i u staru ambulantu, MM im se pošteno nagovorio
    i naravno da svima koji imaju djecu pričamo o tim doktorima i preporučujemo da ih zaobilaze u širokom luku.

Ali kako nešto dokazati?
    Kome i kako prijaviti?
    Čisto sumnjam da bi to išlo...

Ja sam bila toliko sretna da je G. došao sebi da mi je sve drugo bilo totalno nebitno.

Kad se samo sjetim, jeza me spopadne,
    treći dan u bolnici, svi nalazi uredni, sve kulture sterilne,
    on siv, oči, usne modre,
    temperatura preko 40,
    oko njega hodaju doktor i 3 sestre, gledaju ga a ne znaju šta će,
    ja sam mislila........svašta sam milslila

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    prijaviti ministarstvu
    I onda dobiš odgovor sličan onome od pravobraniteljice sa neke druge teme (ne sjećam se točno imena teme).... i šta si napravila s tim? Ništa...

Moš ga prijavit i bogu i vragu.... kakva korist? :?

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ili poslati dva momka u crnom

snoopygirl avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mi skoro dobili sumamed, i slučajno, hajdemo vaditi krv,ka mononukleoza. I samo se pitam - nismo imali nikakve simptome, išli smo zbog jakog kašlja- kako bi ga namučili da smo mu antibiotik dali.....
    od tad nedam da se da antibiotik bez krvne slike i amen. pa makar je ja nosila privatno u split

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nama je čuveni dr. J.M. tri puta pogriješio... dva puta je dao krivi lijek, a treći puta uskratio lijek...

u prva dva slučaja - prije davanja lijeka sam konzultirala specijaliste - i dali ljudi ispravnu terapiju, a treći put je skoro u bolnici završila... ja tražila antibiotik (na žalost sam već znala prepoznati) - on tvrdio da je viroza.

srećom, vratila se njena pedijatrica nakon tjedan dana, i uhvatila se za glavu :shock: ...

moram priznati da nam je pedijatrica bila odlična - iako nas nije uvijek slala na briseve i vađenje krvi. ja sam povremeno napravila "štih probu" (otišla obavit pretrage pa naknadno od nje tražila uputnicu ) - i ispostavilo se da je davala ispravan lijek ...

za svaku stvar koja je bila specifična - išla sam kod specijaliste... pa nisu se specijalisti školovali badava...

Ana :-) avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

A što bi ja trebala napraviti, skoro sam ostala bez djeteta na porodu i nikome ništa.

Preslabi smo da bi uspijeli protiv jedne takve ustanove

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Viš,viš,korisna informacija-tražiti da se prvo napravi krvna slika a tek onda uzeti antobiotik.Joj,baš sam sretna da sad i to znam.Dao Bog pa mi ne trebala ta informacija,al dobro je znati,jel da?
    Ah,kaj možete,sama sam,nemam mamu pa me nema tko podučiti tim malim tajnama velikih majstora- mama.(ovo sam čak i lijepo rekla.... 8) )

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

happyness - za to ti ne treba mama . ravnaj se intuicijom i zdravim razumom, i sve će biti ok.

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nama je doktorica u čuvenoj zagrebačkoj privatnoj pedijatrijskoj poliklinici prepisala ventolin sirup za blagi bronhitis

došli smo nakon dva dana. rekla sam da djetetu ne želim davati Ventolin, uz obrazloženje iz upute.

tek tada mi je rekla da mogu dati Prospan, na moj zahtjev da preporuči nešto na biljnoj bazi. valjda bi s tim trebalo početi prvo.

izliječila sam ju mazanjem balzama Biosept po prsicama i davanjem Prospana.
    kad sam joj to rekla, slegnula je ramenima i digla ruke u zrak, kao, brani se. je ti stručnjak!

na ventolinu piše da nije dokazana neškodljivost za djecu do 2 godine. Lara je imala 5 MJESECI!!! da ne pričam i ne pišem o tome koje su sve nuspojave takvog lijeka. a tako ga je olako preporučila.

što se mene tiče, nitko živ od mene ne bi dobio preporuku za tu polikliniku, koliko god razvikana bila. bar što se tiče opće prakse.

mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Eh mozete se nazalost ljutiti koliko hocete. Mom necaku se desilo isto da je imao mononukleozu a dali su mu sumamed. Tek nakon sto nije djelovao, vadili krv. Sestra i sogor mi rade u bolnici i oni kazu da doktori sakako daju antibiotik jer se oni na taj nacin pokrivaju, da su nesto ucinili. A izgovor im je da daju antibiotik jer organizam oslabi, pa i ako je virus da se ne bi nakalemila kakva bakterija. Tako da im ne mozete nista ak su dali antibiotik za virus.

mina30 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Zaboravih reci da ja za razliku od mnogih roditelja ne mislim da su doktori popili svu pamet svijeta, uvijek promislim o njihovim odlukama. A da mi netko pogrijesi s djetetom jos kako bi se izvikala i promjenila dotora, pa dok ne dodjem do nekog koji mi se cini sposoban.

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nikad neću shvatit to davanje antibiotika bez vađenja krvi i urina. čak ni kod odraslih! kao da su bomboni. za što se oni to školuju toliko dugo uopće?? (naravno, čast brižnim izuzecima)

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ako ništa drugo, preporučujem pročitati uputu na lijeku. ne preostaje nam drugo nego se sami brinuti za dobrobit svojeg djeteta jer doktore često nije naročito briga. tužno, ali istinito, njima taj posao postane toliko rutinski kao da rade na nekom šalteru. to je nedopustivo.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja imam hrpu prijatelja doktora i podjeljenog sam mišljenja... pola njih je super, savjesni, ozbiljni, trude se, dali bi sve da pomognu... a druga polovica su bahati, mesari, štancaju pacijente kao da su na traci i sl, bezobzirni....

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Farmeceutske kuće lijepo nagrađuju doktore za prepisivanje njihovih lijekova. Mislim da je to razlog zašto neki prepisuju šakom i kapom.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

MalaBuba,baš si dobro rekla.Valjda s godinama(I NOVCEM) postanu bahati i imam osjećaj da dok dođem da nas samo "riješe" kao još jedan broj taj dan.
    Sorciere,vjeruj mi da se ne bi sjetila da prije primjene antibiotika zatražim krvnu sliku.Zašto?Jer još nisam čula da se to tako radi.Al zato što želim znati sam tu s vama :D .Samo upijam i učim. (naravno,ponekad i ja mislim da nešto znam pa napišem )

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj MalaBuba prvotno napisa
    nama je doktorica u čuvenoj zagrebačkoj privatnoj pedijatrijskoj poliklinici prepisala ventolin sirup za blagi bronhitis

došli smo nakon dva dana. rekla sam da djetetu ne želim davati Ventolin, uz obrazloženje iz upute.

tek tada mi je rekla da mogu dati Prospan, na moj zahtjev da preporuči nešto na biljnoj bazi. valjda bi s tim trebalo početi prvo.

izliječila sam ju mazanjem balzama Biosept po prsicama i davanjem Prospana.
    kad sam joj to rekla, slegnula je ramenima i digla ruke u zrak, kao, brani se. je ti stručnjak!

na ventolinu piše da nije dokazana neškodljivost za djecu do 2 godine. Lara je imala 5 MJESECI!!! da ne pričam i ne pišem o tome koje su sve nuspojave takvog lijeka. a tako ga je olako preporučila.

što se mene tiče, nitko živ od mene ne bi dobio preporuku za tu polikliniku, koliko god razvikana bila. bar što se tiče opće prakse.
    Ne znam da li smijem imenovati, pa cu sa inicijalima: da li je to Poliklinika S, a doktorica B.K.? Ako je, cudi me da je pogrijesila, s obzirom da je spec. pulmolog pedijatar...Pitam jer mi dosta cesto idemo kod nje...i cinila mi se sasvim OK. Ako nije, sorry...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj happyness prvotno napisa
    Sorciere,vjeruj mi da se ne bi sjetila da prije primjene antibiotika zatražim krvnu sliku.Zašto?Jer još nisam čula da se to tako radi.Al zato što želim znati sam tu s vama :D .Samo upijam i učim. (naravno,ponekad i ja mislim da nešto znam pa napišem )
    samo ti daj!

btw - ajde stavi tu i tamo razmake između znakova... ovako kako pišeš - ponekad imam osjećaj dajecijelitvojodgovorjednavelikariječ....

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

prijavite slučaj državnom odvjetništvu,potražite savjet odvjetnika i to je to , ne znam u čemu je problem :?

plaća liječnika specijaliste s 10 g staža je 8 200 kn što je vrlo dobro plaća u današnje vrijeme

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Ne znam da li smijem imenovati, pa cu sa inicijalima: da li je to Poliklinika S, a doktorica B.K.? Ako je, cudi me da je pogrijesila, s obzirom da je spec. pulmolog pedijatar...Pitam jer mi dosta cesto idemo kod nje...i cinila mi se sasvim OK. Ako nije, sorry...
    da, da, to je ta i poliklinika i doktorica. pod B.K. misliš na njena prezimena, jel tak?
    znam ja za sve njene titule, to mi i je tragično.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

u poliklinici S. nisu skužili jaku upali pluća, neznam koji doktor.

a 2. slučaj...,od sestrične curica sa 2 mjeseca 10 dana nakon cjepiva dobila temp 40...i tak 3 dana dokica kaže reakcija na cjepivo, tu noć oni na hitnu...malena imala refluks i početni stupanj sepse (od urina koji se vraćao)..2 mjeseca bila u bolnici....

iskreno ja nemam pojma što bi napravila doktoru da pogrješi.

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nakon svih tih, priča, otkud poliklinici s takvim liječnicima takav renome????

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj MMoover prvotno napisa
    Citiraj MGrubi prvotno napisa
    prijaviti ministarstvu
    I onda dobiš odgovor sličan onome od pravobraniteljice sa neke druge teme (ne sjećam se točno imena teme).... i šta si napravila s tim? Ništa...

Moš ga prijavit i bogu i vragu.... kakva korist? :?
    ne bih se složila..kakva KORIST? pa nikakva ako svi šute i o tome diskutiraju ovdje...

može se s time izać u javnost, prozvat odgovorne, prozvat imenom i prezimenom...zna se šta slijedi dalje...nisu oni bogovi sa svojim visokim školama...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nakon svih tih, priča, otkud poliklinici s takvim liječnicima takav renome????
    pa obično se smatra kako je privatno bolje... dodaš malo reklame, kilometarskih titula raznih doktora - i evo ti "renomea"...

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

to je strašno koliko se njih preporučuje. otamo mogu preporučiti jedino fizioterapeutkinju jer nam je dala puno korisnih informacija, ali pedijatre... ni u ludilu!
    sva sreća, nismo imali ozbiljnijih problema sa Larinim zdravljem, pa ih ni nismo toliko trebali. ovo što smo vidli je samo za osudu.
    jednom smo, prije ove epizode, dopali ruku druge pedijatrice tamo sa problemom Larinog nespavanja. što nam je ona na to rekla? a kaj da vam kažem, moj sin ima 12 godina i još uvijek dođe spavati s nama i budi se po noći. kaj je to odgovor pedijatra ili babe na placu?!
    i za takav fenomenalan odgovor ti naplate 300 kn "pregled"

lugo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mi idemo u polikliniku S i jako smo zadovoljni. Idemo kod primarijusa S.
    Bili smo jako razočarani sa dr u domu zdravlja Samobor kad smo odveli L da ga pogleda jer mu je nosić jako krčao i prepali smo se da to ne ode na uši i grlo. Nije ga ni poslušala nego samo nakapala fiziološku i rekla da kapamo i dalje. Zatim, kod otpuštanja iz bolnice nam nisu napomenuli da je imao graničnu žuticu i da se desni testis nije spustio.
    I zbog takvih pristupa odlučili smo ići privatno i do sada smo jako zadovoljni jer nam dr nije trebao osim za mjerenja i cijepljenja.
    Inače, sve problemčiće riješavamo sa homeopatijom i nemam namjeru dijete kljukati antibioticima zbog prehladica.

eto malo sam se raspisala

lugo avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

MalaBuba žao mi je zbog vašeg iskustva sa poliklinikom S. To je ujedno i prvo negativno iskustvo za koje sam čula. Sve do sada bilo je pozitivno.
    Inače, da dr. kod nas pogriješi i još privatnik. Napravila bih mu takvu "reklamu" da bi sigurno izgubio hrpu pacijenata.

MalaBuba avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

lugo, možda je primarijus S. pozitivna iznimka. meni je moje iskustvo s njima bilo dovoljno da se više ne pouzdajem u njihovu prosudbu. nadam se da ćete vi imati više sreće.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj petarpan prvotno napisa
    može se s time izać u javnost, prozvat odgovorne, prozvat imenom i prezimenom...zna se šta slijedi dalje...nisu oni bogovi sa svojim visokim školama...
    Ja ti pričam o situaciji u Hrvatskoj... dakle? Kakva korist od:

- izlaza u javnost?
    - prozivanja odgovornih?

Šta to slijedi dalje?

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

btw - ajde stavi tu i tamo razmake između znakova... ovako kako pišeš - ponekad imam osjećaj dajecijelitvojodgovorjednavelikariječ.... [/quote]
    Sorciere, to mi je valjda od pisanja na mobitelu. Al, primila na znanje i evo već je bolje, jel da?

E, htjela sam priupitati nekoga iz mog lijepog grada, ovako usput, koji pedijatar je o.k. jer ovaj moj je koma. A na glasu ko Bogom dani.(recimo,nije mu se činilo zgodno napomenuti da je lijek koji je prepisao ustvari kortikosteroid. To mu je slučajno izletilo evo 5 mjeseci kasnije. ) Dakle, sugrađanke, pliiiiiz some info!

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    da, da, to je ta i poliklinika i doktorica. pod B.K. misliš na njena prezimena, jel tak?
    znam ja za sve njene titule, to mi i je tragično.
    Da, to je ta doktorica. Meni je bila OK. Ipak, moram priznati da sam zadovoljnija nasom soc. pedijatricom u DZ. Sta se tice viroza i tih blazih bolesti, ona je definitivno najbolji dijagnosticar. Sa privatnim doktorima mislim da je problem slijedeci: losiji su u opcoj pedijatriji, jer imaju manje pacijenata, pa onda i manje iskustva. Npr., pedijatrica u DZ dnevno pregleda cca. 30-tak bolesne djece. Privatnik: pa po onom sto sam ja vidjela, max. 10.

Sta bi napravila da dr. pogrijesi? Prvo, nastojim da mogucnost pogreske bude sto manja: uvijek detaljno sve pitam: zasto KKs, zasto ne, zasto antibiotik, zasto ne...Drugo, naravno da i doktor moze pogrijesiti. Ali razlika je ako pogrijesi jer nije dobro slusao pacijenta (odnosno roditelja) ili jednostavno jer je nekad jako tesko kod djece ispravno dijagnosticirati.

U slucaju da je pogresku bilo moguce sprijeciti, onda razmotris posljedice i odlucis...Nema tu jednostavnog odgovora...

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj MMoover prvotno napisa
    Citiraj petarpan prvotno napisa
    Ja ti pričam o situaciji u Hrvatskoj... dakle? Kakva korist od:

- izlaza u javnost?
    - prozivanja odgovornih?

Šta to slijedi dalje?
    pa i ja o istoj, piše mi ispod nicka odakle sam

kada u javnost izađe jedan glas postanemo svjedoci da se često iz puževih kućica izvlače i drugi glasovi.
    to obično sa sobom vuče sankcije za one odgovorne.nekad se prašina slegne, nekad, primjerice u slučaju kurjak ona se kovitla i dalje...ili u slučaju onog doktora iz osječke bolnice, ako pratiš istragu...i u slučaju mnogih...

postiže li se time išta ili malo, procjeni...
    ja odbijam šutnju jer kad bismo svi šutjeli kuda bi išao ovaj svijet... zbog tih koji šute se dešavaju još veće tragedije...bog-doktor koji je aljkavošću ubio trudnicu, operirat će i dalje..pa će ubiti još jednu...zato jer netko šuti jer misli da njegov glas ne vrijedi i da nema nikakve koristi...

sve polazi od pojedinca...oni su mijenjali svijet i dizali mase na uzbunu

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I mi imamo katastrofalno iskustvo. Isli smo na kontrolu kukova u Klaicevu kod naboljeg doktora, voditelja pedijatrije.Nakon 3 sekunde pregleda pripisao nam je remenčiće za kukove. Kad smo ih dobili, nasa mala curica je plakala 4 dana, čak je prestala i cicati. Skuzili smo da remencici nisu bili jednako stavljeni, nazvali sestru koja je rekla: ja se trudim staviti ih simetricno, ako se vama cini da nije dobro popravite.!!!! I jos je dodala da na remencicima rupice nisu simetricne.
    Na webu smo pronasli da ima za kupiti mekanijih remencica koji ne zuljaju. u Klaicevoj su nam rekli da oni rade samo s ovima preko hzzo-a!
    Poludili smo jer je dijete plakalo i otisli privatniku koji je dijagnosticirao da su KUKOVI U REDU!!!!
    Dobili smo slike s uzv-a (sto u klaicevoj nije bio slucaj) i drugi lijecnik je potvrdio zadnju dijagnozu.
    Bili smo presreti sto je dijete plakalao da smanjimo 6 tjedana muke, ali smo bili jadni na sustav, zdravstvo, drzavu.... Nigdje nis ne funkcionira!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Micika, jel da ljuti to dok vidiš kak malo bespomoćno biće tak pati jer se nekome nije dalo posvetiti minutu više svog vremena na pregled?

Konkretno, ja sam slušala o dotičnom doktoru i prije nego sam bila trudna same hvalospjeve pa sam si mislila, ajde nebudem sad komplicirala ( kak to znaju samo horoskopske djevice ),ak je svima dobar bude i meni. A kad ono :shock:. Niti sam zadovoljna ponašanjem prema nama, a bome niti liječenjem. A da bude stvar još gora tek sad čujem i negativne kritike ljudi. Haaalooo! Pa gdje ste bili prije, dok je Luka još bio u trbuhu?

Bilo kak bilo, sad sam u potrazi za novim doktorom. Vidim da mi niko neće dati prijedlog . Morala se budem opet pointeresirati među ljudima al pa tak sam i s ovim prošla. Hm.. :?

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ne da ljuti, nego izluđuje!
    Ja sam za dr iz našeg slučaja imala pozitivno iskustvo iz obitelji. Necak mi je imao veci ortopedski problem i ovaj dr ga je super rijesio. Ocito mu se s ovakvim "kozmetickim" popravcima ne da zafrkavati!
    Ipak, covjeku dodje da pukne od muke!

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Al glavno da se plaču kak su, jadni, potplaćeni. ( prije nego me neko poklopi s kritikama samo da napomenem da je komenter išao ove " savjesne " liječnike.)

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Uopce ne zelim razmisljati o tome da bi se tako nesto moglo dogoditi ali u takvome slucaju bi suprug i ja ovako postupali:

- Fokusirala se na bebino ozdravljenje (ukoliko se ne bi osjecala sigurna u HR bolnici odvela bi ju u inozemstvo).
    - Otisla bi kod najboljeg odvjetnika kojeg u gradu ima i zamolila da pokrene postupak na sudu
    - Kopije dokumentacije bi poslala na ljecnicku komoru, ministarstvu zdravlja i HZZOa

Doktora, svecenika, politicara i ostalih 'mocnika' se ne bojim, otisla bi glavom kroz zid za svoju zvjezdicu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •