Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: molim hitno preporuku za pedijatra i fizijatra u Osijeku!

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno molim hitno preporuku za pedijatra i fizijatra u Osijeku!

naša djevojčica je rođena prije 14 dana i još nismo odabrali pedijatra,pa vas molim ako netko zna jako dobrog pedijatra u osijeku da mi preporuči(naša curica ima deformaciju lijeve šake) iz tog razloga nam treba i stvarno izvrstan fizjatar pa molim one koji su obilazili fijzijatre da nam pomognu jer će mo morati vjerojatno ići na vježbe pa bi voljela da to bude netko na glasu kao jako dobar i stručan !hvala!

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

hop

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

mi nemamo iskustva sa fizijatrima, ali tomita zna neke pa će ti se vjerovatno ona kasnije javiti. kod nas privatnih pedijatara nema, odnosno dosta smo siromašni pedijatrima uopće. možda da se raspitaš za zagreb?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ima privatan pedijatar u Vinkovcima -Dr Štanfel(ili slično),ako se ne varam .
    Možda bi ti neka Vinkovčanka mogla provjeriti jer mi je to info od prije godinu i pol,iako navodno,jako dobar doktor !

Evo iskopala sam i broj tel . 032/ 338-376 pa ako vam zatreba !

A za fiz. ti javim čim saznam

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo upravo mi stigla poruka

Odlični fizijatri-Dr. Bek i Dr. Firi , mislim da ti je najbolje nazvati Ofmir i probati stupiti s njima u kontakt (bar mislim da su u Ofmiru?)

Jel zna netko nešto o njima ????

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Hvala Traktorka!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Pozdrav!Ja bih ti preporučila našu pedijatricu, dr.Mišir. Vrlo je profesionalna i stručna, i mislim da bi vam, s obzirom na problem s ručicom, posvetila više pažnje pri pregledima. Mog malenog uvijek pažljivo pregleda kada primjetim neki neuobičajeni simpton i to mi se sviđa, bez obzira koliko bezazleno izgleda. Ona ima ordinaciju u Domu zdravlja u Krešimirovoj ulici. Još ti mogu preporučiti dr.Danilović, u Domu zdravlja u Drinskog. Kod nje ide moj nećak i jako im se sviđa, vrlo je topla prema pacijentima, ali moj nećak ima 4 godine tako da ne znam kakva je s bebama. S obzirom da je u Osijeku problem mali broj pedijatara i treba se prvo najaviti telefonom, mislim da bi trebala spomenuti problem s ručicom da se ne dogodi da vas odbiju.
    Također znam privatnu fizijatricu koja radi isključivo s malim bebama i zaista je super. Znam je privatno pa je mogu pitati, ako želiš, da li bi radila s tvojom bebom s obzirom da je trenutno na porodiljnom. Poslati ću ti kontakt na pp, ako želiš. Ona nije u Osijeku, nego je udaljena 50-ak km od Osijeka. Još znam za dr.Kesak-Ursic u Vukovarskoj, i znam da je radila i s malim bebama. Imam i njezin broj mobitela pa ti ga mogu poslati na pp.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

u Retfali u žutom naselju ima navodno ok predijatrica, a kako uskoro selim u taj dio i beba je na putu i mene zanima ako netko zna koja je to i malo detaljnije...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Evo mene i za Retfalu (imam puno kolegica s malom djecom). U žutom naselju imaš dr.Margitu Bukumira i dr. Petrović., ali pretpostavljam da misliš na dr. Bukumiru jer za nju sam i ja čula da je dobra pedijatrica. Međutim, ona je starija liječnica pred mirovinom, ali nisam čula da prestaje raditi. Dvije frendice su bile kod nje i vrlo su cijenile baš to njezino iskustvo. O dr. Petrović ne znam ništa drugo osim da je i ona u Retfali.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hm znači starija je, ide u mirovinu uskoro :/ -nebi baš htjela da stalno razmišljati kad će, tko će doći, opet potraga za novim...Koja se od tih dr. zove Dr. Bojana...i ima dva prezimena?navodno je ok iako voli dati na prvu antibiotik...(koji naravno ne moraš uzeti u ljekarni )

Ari avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Evo, ja ti jedino mogu preporučiti dr. Danilović na Drinskoj jer je moj Ivan kod nje i mi smo jako zadovoljni, baš je draga i nježna s bebama. Možeš ju sve pitati, nazvati kad treba. Uz to imaju odvojen dio za bolesnu i zdravu djecu tako da ako (nasreću kao mi) idete samo na redovite kontrole, nema mogućnosti da ti beba nešto pokupi u čekaonici.
    Fizijatra ne znam niti jednog!

Želim vam puno sreće!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

[.Koja se od tih dr. zove Dr. Bojana...i ima dva prezimena?

Bojana Petrov-Križanović. Ali, ne znam gdje ima ordinaciju

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

šta dr. Bojana Petrov-Križanović nije u Retfali ?već sam sad luda , šta će biti kad rodim -sve mi se pomiješalo izgleda
    pink-os pusa tebi i Zrinki i javite se za kavicu dok sam još pokretna

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ta dr Bojana Petrov-Križanović je u Retfali,ne znam točno gdje!
    Hvala svima na dobrim željama!!!

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pink
    mi smo se upisali kod Dr. Mišir u Domu zdravlja i ja sam oduševljena (a inače uvijek imam pritužbe na liječnike )
    tako je NORMALNA.... što je rijetkost
    baš je detaljno pregledala Gretu, čak se i šalila s nama i smijala i savjetovala nas.. baš onako jedan topao i ljudski odnos kakav misli mda bi svi pedijatri trebali imati prema (novim i pogubljenim) roditeljima...
    moja topla preporuka
    a uz to je malo starija i ima iskustva (i suprug joj je pedijatar, mislim da je šef pedijatrije u KBO)

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Dr. Mišir ne znam osobno ali znam joj sina (koji je isto liječnik, kao i većina obitelji)

znam da ti ništa neće koristiti ova informacja ali....

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Pink
    kasnije kada beba malo ojača pokušaj otići u Ergovitu (nemam broj ali imaju na web stranici).
    Curke koje tamo rade su odlične i puno ti mogu pomoći vježbama.
    Nisu liječnici (fizikalni terapeuti su) ali su odlične. Rade s odraslima, djecom, trudnicama...
    Puse

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pink imat će u ergoviti i program za mame i bebe (mislim od bebinog 3. mj da se može priključiti), pa ako ništa kao relaksacija uz stručno osoblje .Možda ćemo i mi ići (da nam zima brže prođe)
    inače cure tamo su super-vježbala sam jedno vrijeme u trudnoći tamo i svakako se planiram vratiti al s bebom. Imaju grupne vježbe ali i individualne.ma bila si u školi dojenja tamo sad sam se sjetila

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

juhu :D
    Pink i Pužić hoćemo zajedno na vježbe,
    meni definitivno trebaju

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

čekajte mene da rodim, pa onda
    tamo ćemo skretiti zimske dane, družiti se i vježbati s curicama :D

Pink-OS avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

može curke,ja i zrinka smo za akciju!!

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

uf pink nemoj taj smajlić odmah mi proradi želja za sex-om,a mm neće ni pod razno

ivaa avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa
    uf pink nemoj taj smajlić odmah mi proradi želja za sex-om,a mm neće ni pod razno
    o jadna, baš mi te žao !!!!!!

Nikina mama avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa
    šta dr. Bojana Petrov-Križanović nije u Retfali ?već sam sad luda , šta će biti kad rodim -sve mi se pomiješalo izgleda
    pink-os pusa tebi i Zrinki i javite se za kavicu dok sam još pokretna
    dr. Petrov je u Retfali, dijeli ordinaciju s Bukumirom. Dr.Petrov jer super, jako je draga i pristupacna s djecom, bas je dobra, sve pohvale!

Moram spomenuti i arogantnu dr. Jovic,! Uzas, uzasa, nedavno smo bili na dezurstvu u Domu zdravlja i radila je ta osoba, jaaaaaako arogantna, bezobrazna, cijeli dan mi je upropastila svojom arogancijom.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja bih isto preporučila dr. Bukumiru. Mi nismo njeni pacijenti jer ipak nismo u Osijeku, ali ona je kuma mog muža pa ju poznam,stvarno je jako draga. Inače, ja sam kao beba i predškolka bila njen pacijent i moja mama je bila prezadovoljna. Svi ju hvale. Da radi u Valpovu odmah bi djecu prebacila.

Slavonka Nina

Početno Re: molim hitno preporuku za pedijatra i fizijatra u Osijek

Pink, pridružujem se Traktorki i potvrđujem da su dr Bek i dr Firi iz OFMIR-a odlične, a i njihove terapeutke. Samo što ti tamo pokažu, a kod kuće radiš. U Ergoviti rade razvojnu gimnastiku (kineziterapiju) za djecu, pa ako ti bude trebalo češće vježbanje pod nadzorom, toplo ti ih preporučam .

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj livac prvotno napisa
    Ja bih isto preporučila dr. Bukumiru. Mi nismo njeni pacijenti jer ipak nismo u Osijeku, ali ona je kuma mog muža pa ju poznam,stvarno je jako draga. Inače, ja sam kao beba i predškolka bila njen pacijent i moja mama je bila prezadovoljna. Svi ju hvale. Da radi u Valpovu odmah bi djecu prebacila.
    Vidiš, ja imam drugačije iskustvo. Doduše, nismo njeni pacijenti, nego dr Petrov, ali smo jednom išli kad je bila na zamjeni. Ustvari, dva puta. Bila je vrlo otresita, držala se s visine, kad postavim pitanje, samo zbrza, da što prije završi, hladna, mislim da se djetetu samo nešto malo obratila... Andrej do tada nije plakao kod dr, ali ta oba puta se rasplakao čim smo došli u ordinaciju.
    Odnos je valjda drukčiji prema njenim pacijentima :?

Dr Petrov mi je, naprotiv, super, jako smo zadovoljni, sve objasni, odgovori, gleda u oči, priča s djetetom, tiho mu šapuće kad ga sluša stetoskopom, ne škrtari na uputnicama... Je malo sklona prepisivanju antib., to je možda mana. Ali mislim da su svi pedijatri u Os. takvi.

Dr Danilović upoznala jednom u dežurstvu. Bila je vrlo topla, otvorena, nježna prema djetetu.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj odra prvotno napisa
    Vidiš, ja imam drugačije iskustvo. Doduše, nismo njeni pacijenti, nego dr Petrov, ali smo jednom išli kad je bila na zamjeni. Ustvari, dva puta. Bila je vrlo otresita, držala se s visine, kad postavim pitanje, samo zbrza, da što prije završi, hladna, mislim da se djetetu samo nešto malo obratila...
    Odnos je valjda drukčiji prema njenim pacijentima :?
    odra, potpisujem!
    i mi smo imali slična iskustva kao ti, s obje spomenute dr.

Pozdrav sestri Jasni i teti doktorici Petrov-Križanović u retfalačkom Domu zdravlja!

Nikina mama avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

I ja se pridruzujem pozdravima jer su obje stvarno super super, uvijek pristupacne, drage, ma stvarno su super! :D

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Pink-jesi odabrala pedijatra,i jesi konktaktirala nekoga u Ofmiru?

Nadam se da budeš zadovoljna!

Ljubi Zrinku!!

-tajana- avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Da li u Ofmir-u radi još netko sa bebama osim dr. Firi i dr. Bek?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •