-
Pozdrav!Ja bih ti preporučila našu pedijatricu, dr.Mišir. Vrlo je profesionalna i stručna, i mislim da bi vam, s obzirom na problem s ručicom, posvetila više pažnje pri pregledima. Mog malenog uvijek pažljivo pregleda kada primjetim neki neuobičajeni simpton i to mi se sviđa, bez obzira koliko bezazleno izgleda. Ona ima ordinaciju u Domu zdravlja u Krešimirovoj ulici. Još ti mogu preporučiti dr.Danilović, u Domu zdravlja u Drinskog. Kod nje ide moj nećak i jako im se sviđa, vrlo je topla prema pacijentima, ali moj nećak ima 4 godine tako da ne znam kakva je s bebama. S obzirom da je u Osijeku problem mali broj pedijatara i treba se prvo najaviti telefonom, mislim da bi trebala spomenuti problem s ručicom da se ne dogodi da vas odbiju.
Također znam privatnu fizijatricu koja radi isključivo s malim bebama i zaista je super. Znam je privatno pa je mogu pitati, ako želiš, da li bi radila s tvojom bebom s obzirom da je trenutno na porodiljnom. Poslati ću ti kontakt na pp, ako želiš. Ona nije u Osijeku, nego je udaljena 50-ak km od Osijeka. Još znam za dr.Kesak-Ursic u Vukovarskoj, i znam da je radila i s malim bebama. Imam i njezin broj mobitela pa ti ga mogu poslati na pp.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma