Citiraj livac prvotno napisa
Ja bih isto preporučila dr. Bukumiru. Mi nismo njeni pacijenti jer ipak nismo u Osijeku, ali ona je kuma mog muža pa ju poznam,stvarno je jako draga. Inače, ja sam kao beba i predškolka bila njen pacijent i moja mama je bila prezadovoljna. Svi ju hvale. Da radi u Valpovu odmah bi djecu prebacila.
Vidiš, ja imam drugačije iskustvo. Doduše, nismo njeni pacijenti, nego dr Petrov, ali smo jednom išli kad je bila na zamjeni. Ustvari, dva puta. Bila je vrlo otresita, držala se s visine, kad postavim pitanje, samo zbrza, da što prije završi, hladna, mislim da se djetetu samo nešto malo obratila... Andrej do tada nije plakao kod dr, ali ta oba puta se rasplakao čim smo došli u ordinaciju.
Odnos je valjda drukčiji prema njenim pacijentima :?

Dr Petrov mi je, naprotiv, super, jako smo zadovoljni, sve objasni, odgovori, gleda u oči, priča s djetetom, tiho mu šapuće kad ga sluša stetoskopom, ne škrtari na uputnicama... Je malo sklona prepisivanju antib., to je možda mana. Ali mislim da su svi pedijatri u Os. takvi.

Dr Danilović upoznala jednom u dežurstvu. Bila je vrlo topla, otvorena, nježna prema djetetu.