Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: ostaju mi otisci zuba

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno ostaju mi otisci zuba

Kao što sam naslov kaže:nakon dojenja ostaju mi otisci Tinovih zuba (doljnjih jedinica) oko bradavice.Kad počne cicati i cica je puna mlijeka nema problema ali već za 3-4 minute kad omekani kao da se zakači zubima za bradavicu i jede.Njemu ne smeta,ali mene počne žuljati pa peče pa mu vadim cicu iz usta pa probamo ponovo pa tako nekoliko puta pa onda idemo na drugu i sve iz početka a ja jedva čekam da on nastavi spavati kad mu izvadim cicu (dojimo kod dnevnog i noćnog uspavljivanja i nekoliko puta noću).
    Meni je to počelo biti mučenje, Tin postaje sve veći cicoljubac i ne znam što da napravim. Savjeti;nauči ga na flašicu i odvikni ga od cice ne prolaze (u trenucima očaja probala sam i to ali Tin hoće samo cicu).
    Pomagajte!
    Inače, jede samo ležećki i sad me već zna tražiti kad idemo spavati:pokazuje rukom prema sobi, u sobi pokaže krevet,a kad legnemo pokazuje na cicu!

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Njegov jezik mora ici preko zuba. Ako je problem od nedavno (ima vise od godinu dana?), iz nekog razloga on ne hvata dojku kako treba. Imas li ideju sto bi moglo biti? Kako pije tekucinu inace, casom?

maaja79 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

meni ostaju otisci gornjih jedinica

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Izgleda da su to ipak gornje jedinice (otisci su s gornje strane bradavice). Problemi su počeli od kada su mu narasle doljnje jedinice - to mi sad nema logike ali je tako! Pije isključivo na čašu, a flašicu i dudu nema (duda nam služi jednom tjedno kad ga prebacujem iz kreveta u kinderbet pa ako se počne buditi jer nije još čvrsto zaspao,inače ju neće). Problem je u 95% dojenja,a sad je zaspao i dok je cicao nije bilo problema.Ništa nije bilo drugačije,položaj je uvijek isti... Jedino mu sad izbijaju tri dvojke i možda ima veze s tim,ali sve se bojim kako će biti kad narastu

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I mi imamo isti problem.Dok sisa gornjim zubima stišće bradavicu.Već dva dana muku mučim s tim,boli me baš jako i ni sama ne znam što ću.On ne shvaća što radi

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

I meni je tako bilo jedno vrijeme, a onda je prestalo. Sad mi je zao sto nisam bolje pratila kako se to dogadja, s cim je povezano, ... Jedino se sjecam da sam tada cesce pocela mijenjati polozaje sjedeci - lezeci, da mi pritisak ne bude uvijek na isto mjesto.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i mi to imamo....s gornje strane. kao i bijele bradavice bez kapi krvi nakon podoja.
    kad se skine sa sise zna zaboliti.
    ali sam se navikla. isto mi je zao sto nisam od pocetka pratila ...

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

skineš sa sike čim počene zatezati tj. čim skužiš da se drži zubima
    i onda onako školski-škarice zahvat- bradavica u široko razjapljena usta
    i ponovo
    ojalala
    i ponovo
    i ponovo

pa ko prije odustane

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

I nabijte im glavice baš čvrsto na dojku, meni je to znalo pomagati kod tog "otiskivanja". Nola srećom nije nikad upala u tu fazu.

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

marisa je prije neki dan pala s kauča
    nešto se otimala i cerekala
    noge na podu
    guzica u zraku

a sisa u ustima

aaaaaa
    i sad me zaboli kad se sjetim

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Mamita prvotno napisa
    marisa je prije neki dan pala s kauča
    nešto se otimala i cerekala
    noge na podu
    guzica u zraku

a sisa u ustima

aaaaaa
    i sad me zaboli kad se sjetim
    ne znam dal da se smijem ili placem :shock:

mene ne boli dok sisam. ako nesto osjetim, namjestim je.
    u pravilu osjetim kad se skine, a tada i vidim trag.
    a ovo sa zabijanjem glavica...to je istina...dok ne narastu pa pocnu padati s kreveta ili se igrati dok doje...do akrobatskog dojenja

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj leonisa prvotno napisa

a ovo sa zabijanjem glavica...to je istina...dok ne narastu pa pocnu padati s kreveta ili se igrati dok doje...do akrobatskog dojenja
    ja sam janu nabijala tako glavicu i kad je već imao dvije i pol, tri. Nije kod mene bilo akrobatike ako je meni smetala. Ako je dojenje odnos, očekivala sam od nas oboje da ispunimo svoj dio A s njim s uvijek moglo dogovoriti.

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Namještam ja ali me onda dočeka sa zubima pa malo gricne pa onda jede, pa ja vadim i on opet gricne.Nekad se jednostavno ne mogu odlučiti da mu stavim u usta kad vidim kako je otvorio usta a zubići čekaju...Skoro svaki put kad mu idem namještati kao da se naljuti pa me zbog toga gricne i onda nekad pomogne jedino promjena strane,a nekad i na drugoj žulja...

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Maja prvotno napisa
    ja sam janu nabijala tako glavicu i kad je već imao dvije i pol, tri. Nije kod mene bilo akrobatike ako je meni smetala. Ako je dojenje odnos, očekivala sam od nas oboje da ispunimo svoj dio A s njim s uvijek moglo dogovoriti.
    blago ti (vam) se.
    kod nas se zna ko je gazda.
    lea

al definitivno kad jos vise pocne kuziti neke stvari, preuzimam vodstvo.

Storma avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

leonisa, pocni odmah, dovoljno je stara da moze skuziti

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

meni već 4 mjeseca cice izgledaju katastrofalno. od kad su krenuli zubi brusila si je u cice desni, kad su zubi izašli nastavila je dojiti na takav način. ne pomaže vađenje pa vraćanje, ne pomaže ništa. najgore je po noći kad spavamo, a ona ne da izvaditi cicu. mislila sam da imam soor, radila bris i sve ok, a bradavice koma. dermatologica mi pripisala geokorton, stanje mi se malo popravilo, ali za dva dana opet isto. pomirila sam se s tim da ću bar još godinu dana imat izgrižene bradavice.probala sam i sa šeririćima, jedva ih je prihvatila, ali grize i preko njih(iako je s njima malo bolje).kad se stanje malo popravilo ja ukinula šeširiće, sad opet neće ćut za njih. ne znam šta ću. ne pomaže ni purelan ni bepanten, jer kad dođe noć, ona odradi svoje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •