Mi odemo u Tower kad je ružno vrijeme ili pakleno vruće. Uđemo u Pittarello. Tamo ima jedan mali komad prostora za igru sa toboganom i kockicama (onako kako bude po Ciciban trgovinama), ali to je baš za sitnu djecu, za one malo starije ima neka kompjuterska igrica. Nakon toga, samo ulaz do, uđemo u TBL i tamo im presložimo sve igračke,

a na nekima je baš dozvoljeno igranje - neki konjić za ljuljanje i slično.
U ulici Drage Gervaisa - blizu Towera - imaš novo uređeni park koji je sredio Energo sa fora penjalicama, toboganom i slično.
Crikvenica je stvarno zakon. Masu sadržaja za klince na gradskoj pješčanoj plaži. Samo mislim da je sada gužva i možda malo bed za parking. Doduše ako krenete ujutro rano vjerojatno ćete naći bez problema.
Žurkovo je super za šetnje, vožnje biciklom i slično, a u kafiću Kostrenka imaš ljuljačke pa ako su klinci zainteresirani za ljuljanje možeš na miru popiti kavu.
U centru grada blizu Guvernerove palače imaš Prirodoslovni muzej. Malen je, ali fora, ima brdo akvarija sa ribama i prepariranih životinja. Malo iznad njega je Omladinski park u kojem je umjetno jezerce sa puno kornjača, a pokraj toga su ljuljačke i tobogan. Ugodna hladovina.
Trsatski park je fora da pustiš djecu da šetaju i trče bez straha od automobila, ali ne znam kako podnosiš pse. Ja baš i ne, pa u taj park više ne idemo. Stvarno ih ima previše.