Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: park ili igraonica u Rijeci

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno park ili igraonica u Rijeci

Evo nas Zagrepčanaca sedam dana u Rijeci pa sad nas jako muči gdje se ići igrati. Ako znate kakav dobar park s raznim rekvizitima za klince, molim da nam napišete gdje se otprilike nalazi. Nona nam je ovdje domača pa će prepoznati lokaciju.
    Dolazi u obzir i kakva igraonica pogotovo na otvorenom. Rode iz Rijeke, molim za pomoć.
    Dijete stalno pita za Budek (Bundek)... Plaža mu nije fora.

la11 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

a gdje ste,na kojem dijelu grada?
    imate jedino parkiće ali svi su isti-nikakvi.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Na gornjoj Vežici. Zasad smo našli dva parka, ali oba su imala samo ljuljačke i stari drveni tobogan.
    Lokacija parka nije bitna, s autom smo.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Na gornjoj Vežici. Zasad smo našli dva parka, ali oba su imala samo ljuljačke i stari drveni tobogan.
    Lokacija parka nije bitna, s autom smo.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

vidim da smo susjedi.
    mi smo kod toplane, ulica preko puta kioska.

ja sam voljela ići na sv. križ, ne u onaj mali ljigavi parkić, nego baš gore.

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Što se tiče parkova i igraonica, situacija u Rijeci je čista katastrofa .

Idite na more. Npr. Crikvenica ima krasne plaže, aquagan, razne penjalice i dosta ostalih rekvizita za klince jedino će sada već biti gužva.

I druga su mjesta lijepa, ali u Crikvi smo bile neki dan nakon puno vremena i baš mi je prekrasna.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ma ja uopće ne patim od tih igrališta - za igranje je sve ovo oko nas. Zato se i ne opterećujem. Ali da bi mogli preskočiti šprice, komade stakla i govanca...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

i ja sam isto na vezici i ljudi me blijedo gledaju kad kazem da mi ne idemo po parkovima. jednostavno, nemamo gdje. ako je ljuljacka ok i tobogan nije strgan, pogledaj oko sebe i naci ces opuske i boce, razbijene naravno.

ja imam srece sto se moji hoce setati uz more i bacati kamencice. tu nam je onda zurkovo zakon, blizu nam je, iako uz more ima samo jedan jedini parkic. tamo ti je tobogan, ljuljacka i onaj "zid" za penjanje. probaj otici u setnju i zaleti se do njega. odmah nakon zavoja u uvali Svezanj, prema jugu.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mi odemo u Tower kad je ružno vrijeme ili pakleno vruće. Uđemo u Pittarello. Tamo ima jedan mali komad prostora za igru sa toboganom i kockicama (onako kako bude po Ciciban trgovinama), ali to je baš za sitnu djecu, za one malo starije ima neka kompjuterska igrica. Nakon toga, samo ulaz do, uđemo u TBL i tamo im presložimo sve igračke, a na nekima je baš dozvoljeno igranje - neki konjić za ljuljanje i slično.
    U ulici Drage Gervaisa - blizu Towera - imaš novo uređeni park koji je sredio Energo sa fora penjalicama, toboganom i slično.
    Crikvenica je stvarno zakon. Masu sadržaja za klince na gradskoj pješčanoj plaži. Samo mislim da je sada gužva i možda malo bed za parking. Doduše ako krenete ujutro rano vjerojatno ćete naći bez problema.
    Žurkovo je super za šetnje, vožnje biciklom i slično, a u kafiću Kostrenka imaš ljuljačke pa ako su klinci zainteresirani za ljuljanje možeš na miru popiti kavu.
    U centru grada blizu Guvernerove palače imaš Prirodoslovni muzej. Malen je, ali fora, ima brdo akvarija sa ribama i prepariranih životinja. Malo iznad njega je Omladinski park u kojem je umjetno jezerce sa puno kornjača, a pokraj toga su ljuljačke i tobogan. Ugodna hladovina.
    Trsatski park je fora da pustiš djecu da šetaju i trče bez straha od automobila, ali ne znam kako podnosiš pse. Ja baš i ne, pa u taj park više ne idemo. Stvarno ih ima previše.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam isto nekako naučena na ta bacanja kamenčića (sada i ranojutarnja ili večernja kupanja) uz more, trčanje, gledanje barki, pentranje po njima (ako vlasnika nema blizu ) nego klasični parkić.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Dabo prvotno napisa
    Mi odemo u Tower kad je ružno vrijeme ili pakleno vruće. Uđemo u Pittarello. Tamo ima jedan mali komad prostora za igru sa toboganom i kockicama (onako kako bude po Ciciban trgovinama), ali to je baš za sitnu djecu, za one malo starije ima neka kompjuterska igrica. Nakon toga, samo ulaz do, uđemo u TBL i tamo im presložimo sve igračke, a na nekima je baš dozvoljeno igranje - neki konjić za ljuljanje i slično.
    U ulici Drage Gervaisa - blizu Towera - imaš novo uređeni park koji je sredio Energo sa fora penjalicama, toboganom i slično.
    Crikvenica je stvarno zakon. Masu sadržaja za klince na gradskoj pješčanoj plaži. Samo mislim da je sada gužva i možda malo bed za parking. Doduše ako krenete ujutro rano vjerojatno ćete naći bez problema.
    Žurkovo je super za šetnje, vožnje biciklom i slično, a u kafiću Kostrenka imaš ljuljačke pa ako su klinci zainteresirani za ljuljanje možeš na miru popiti kavu.
    U centru grada blizu Guvernerove palače imaš Prirodoslovni muzej. Malen je, ali fora, ima brdo akvarija sa ribama i prepariranih životinja. Malo iznad njega je Omladinski park u kojem je umjetno jezerce sa puno kornjača, a pokraj toga su ljuljačke i tobogan. Ugodna hladovina.
    Trsatski park je fora da pustiš djecu da šetaju i trče bez straha od automobila, ali ne znam kako podnosiš pse. Ja baš i ne, pa u taj park više ne idemo. Stvarno ih ima previše.
    Dabo, puno ti hvala. Bili smo danas u parku u Ulici D.Gervaisa, nije tako loše.
    Ove lokacije ćemo isto obići.
    Još jednom thanks!!! :D :D :D

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ajde, baš mi je drago.
    Ne znam da li bi se Luki dopalo da ga ti i baka odvedete do grada na placu? Možda bi mu bilo fora vidjeti razne vrste riba na riječkoj ribarnici ili na rivi gledati brodove i ribe u moru.
    Možda vam ne bi bilo loše otići do Opatije. Na Slatini ima puno sadržaja za djecu. Od ogromnog pješčanika do onih autića, trampulina pa čak i mehaničkog bika.
    U Ičićima je isto fora za djecu. Sitni pjesak.
    Mi smo sad u toj fazi. Uopće ju ne interesira more niti kupanje. Glavno da ima pjeska i sitnih kamencica za igre s kanticom i lopaticom i pravljenje torti od pijeska.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Dabo prvotno napisa
    Ajde, baš mi je drago.
    Ne znam da li bi se Luki dopalo da ga ti i baka odvedete do grada na placu? Možda bi mu bilo fora vidjeti razne vrste riba na riječkoj ribarnici ili na rivi gledati brodove i ribe u moru.
    Možda vam ne bi bilo loše otići do Opatije. Na Slatini ima puno sadržaja za djecu. Od ogromnog pješčanika do onih autića, trampulina pa čak i mehaničkog bika.
    U Ičićima je isto fora za djecu. Sitni pjesak.
    Mi smo sad u toj fazi. Uopće ju ne interesira more niti kupanje. Glavno da ima pjeska i sitnih kamencica za igre s kanticom i lopaticom i pravljenje torti od pijeska.
    Dabo, hvala, hvala! :D :D :D
    Imamo sad islanirani cijeli tjedan. Ionako nam se dijete neće kupati, osim toga bura puše...

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mi osim što idemo dosta u Opatiju, volimo parkić u Štivarima (zapravo iznad rešetara, blizu Kastva). Novi je, nije loš, a i društvo je ok.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj alga prvotno napisa
    Mi osim što idemo dosta u Opatiju, volimo parkić u Štivarima (zapravo iznad rešetara, blizu Kastva). Novi je, nije loš, a i društvo je ok.
    Alga, gdje je to točno, ja sam živjela na Rešetarima a sad sam u Kosima/Viškovo pa bi mi bilo zgodno, ali ne znam gdje to smjestiti?

alga avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Obzirom da si zivjela u rešetarima probat ću ti opisati ovako: kada skreneš sa glavne ceste rijeka-kastav skretanje za rešetare, pa se penješ uzbrdicom skroz do gore, do one uske cestice koja ide dalje za kastav, e tu kod te cestice desno. Malo dalje gdje je bila kokošja farma ako se sjećaš.. ili iza onih blokova zgrada gdje su kafići chief i trgovina.

vitekova mamuška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Obzirom da si zivjela u rešetarima probat ću ti opisati ovako: kada skreneš sa glavne ceste rijeka-kastav skretanje za rešetare, pa se penješ uzbrdicom skroz do gore, do one uske cestice koja ide dalje za kastav, e tu kod te cestice desno. Malo dalje gdje je bila kokošja farma ako se sjećaš.. ili iza onih blokova zgrada gdje su kafići chief i trgovina.
    I mi dolazimo u taj parkić 8) To je ulica ispod naše zgrade. Možda smo se i viđali tamo

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Odveo muž klinca u park u Rešetare i rekao da je to najbolje kaj smo do sad vidjeli. Hvala puno na preporuci. :D :D
    (Mene su ostavili na Žurkovu, he-he........ 8) )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •