-
nosimo je vec 3 ili 4 mj, ainace nasa kcer je nosila slicnu i ona nikan nije imala problema. mozda nekoj djeci jednostavno ne pomazu?!
-
moguće....kao i kod svega ostalog, nekima je odlično drugima nevalja.....
-
-
znam da kasnim sa temom ali me zanima zna li itko ima li u kaštelima u kojoj apoteci te ogrlice ili u splitu ali mi kazite točno koja da se sad ne zadržavam po apotekama po gradu.......hvala....
-
dižem ovo gore da ne otvaram novu temu!
ajde molim vas imate li još koju ideju da smirimo patnju zbog zubića!
do sada smo probali sljedeće:
-ogrlica+++
-calgel
-dentinox
-gengigel ili sl.
-bijelo vino
-homeopatske kuglice
-grizlalice iz frižidera
-trenutno najviše voli pravu četkicu za zube glocat i masirat ali kad ju baš pogodi napad onda ništ ne pomaže
opet ne spavamo noćima! očajni smo svi odreda!
-
mislim da ti se neće sviđati ono što ću ti reći, ali mislim da ćete jednostavno morati pričekati da zubić izađe. Inače nama je ogrlica super pomogala kod izbijanja prednjih zubića,ali kad su krenuli ovi otraga ništa, kao da se istrošila. Kad smo je stavili G. je s 8 -10 bolnih plakanja po noći došla na najviše 2. Tako da to smatram uspjehom.
-
Meni je teško ocijeniti da li joj ogrlica pomaže ili ne, ali nosimo je od negdje devet mj.
Stavili smo je nakon što je dobila prve doljnje jedinice
Ne slini uopće, sad joj izbijaju gornje jedinice i imali smo za svaki zubić po jednu plaćnu i nemirnu noć...
U usta trpa sve što dohvati i grize sve po redu (ciku još nije počela gristi, Bogu hvala).
Brine me što joj zubići izbijaju u parovima!?
S ogrlicom nema nikakvih problema, osim što joj se ponekad urežu u obraze).
Naša je isto bila skuplja... 30ak EURa
-
Mi je do sada nismo imali , a pošto je preporuka nošenja te ogrlice prije nicanja zubića ,kao trebali bi je sada nabaviti.
Dosta sam skeptična pa me zanimaju vaša iskustva..........nekako više mislim da je to postao trend :/ ....razuvijerite me.
-
Mi smo stavili i T i F ogrlice prije početka nicanja zubića i stvarno nismo znali
ni za jedan zub kod oboje tj. nije bilo nikakvih nus pojava. Skinuli smo ju kad su krenuli u jaslice da ih drugi klinci ne bi vukli za ogrlice.
Ali kao što već ranije piše ima svakakvih iskustava, to je individualno. Naša iskustva su skroz pozitivna.
-
I ja sam probala sve od gelova , kapi ,grickalica, ,kupila i ogrlicu i to jako tamnu i ništ ali baš ništ ne pomaže . Prije 3 tjedna mu je izlazio jedan zub odozada i dobio je temp 39,8 rek. a o plakanju i nespavanju da i ne govorim.... jednostavno ,tako mora biti čekaš da izađe , pa malo odahneš , pa novi zubić i tako u krug dok ne izađu svi... a primjetila sam da mu ogrlica baš smeta , kad mu stavim izgrebe si cjeli vrat ... svrbi ga ,a inače ima AD.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma