Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Vodena hernija ili ti Funiculocele

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Vodena hernija ili ti Funiculocele

Da li je netko imao bilo kakva iskisva s tom ili sličnom vstom hernije (bruha)?
    Naime nama danas dijagnosticirana, ja tri tjedna do poroda i ne znam što da radim. Mogu pričekati, ali do kada? Bila sam toliko zbunjena i u bedu danas da nisam skoro ništa pitala. Sad se moram naručiti za UZV i novi pregled, pa ću valjda onda biti spremna. A do tada ja bih saznala što više mogu....

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Eto i nas sa pregleda...
    Drugo mišljenje je u pravilu s istom dijagnozom, ali puno bolje objašnjeno i drugačija preporuka za dalje.

Dakle, testisi se iz trbušne šupljine spuštaju prema dolje u mošnje kroz kanaliće koji se kasnije sljube i budu u biti neprohodni. Kod Mateja ti kanalići su prohodni i sad se u njima skuplja bistra tekućina koja nije opasna. Ta se tekućina može i povući, a ako se ne povuće tada bi se pristupilo operaciji sljubljivanja tog kanalića. Po njegovom mišljenju nema potrebe za žurnom operacijom, a i s obzirom na njegovu dob da izbjegnemo anesteziju i šok od operacije. Pristup svog osoblja i doktora bio je savršen, pregled detaljan, a ja mirnija.
    Pratiti i kontrolirati kroz neko vrijeme opet na UZV.
    Eto, ako netko bude tražio po forumu, da mu bude lakše....

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

AndrejaMa,

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •