-
Lupljena u trbuh
Danas kad sam prematala svoju malu Saru,ritnula me s nogicom u trbuh i to točno na mjesto gdje je doc rekla da je bebačova glavica (i ja također koliko osijećam mislim da mu je glavica na istome mjestu od pregleda).
Zanima me može li mu nešto biti ili je on zaštičen svojim "zračnim jastukom"? Udarac nije bio tak jaki ali me je na čas zaboljelo (inače,bebač se i dalje riče). :?
-
re
Ne brini se, od takvog udarca bebacu ne moze biti nista. Ima on svoj airbag u maminom stomaku
-
evita, mislim da se ne bi trebala brinuti, posebice ako te vise ne boli i osjecajs bebicu da se mice. beba je, ipak, dobro zasticena u tvom trbuhu.
-
To si i ja često mislim kad se J. zaboravi pa me lupi. No, na nedavnom uzv je malena 20 minuta bila okrenuta d nas i pokazivala nam guzu a doc je htio vidjet srce pa je nakon prvo nježnih pokreta , malo jače sa dvije ruke a ja u šoku! A veli on da nek ne brinem.... 8)
-
Ma sve je ok, ne boli me ništa,a maleni se i dalje normalno proteže,vrti,riče......
-
-
I ja mislim da nemas razloga brizi. Sta sve moj ginic radi po mom trbuhu nebi li naveo malenog da se okrene...
-
meni je malena slucajno pesla preko trbuha, doslovno nogu stavila na njega i presla preko mene na plazi, skroz sam se bila poplasila ali hvala Bogu nista nije bilo... valjda su dobro zasticeni ali svacam tvoju brigu...
-
Ja sam pred kraj trudnoće izgubila ravnotežu i udarila trbuhom u rub stola. Sve je prošlo ok.
Priroda se pobrinula da zaštiti bebe. Nisu one nezaštićene u trbuhu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma