Evo i nas. Da krenem redom.
Paulita, super za Ledu. Stvarno je napredna beba.
AnrejaMa, držim fige da sve prođe ok. A prijatelju Lovri puno vibri i da boravak u bolnici prođe što bezbolnije.
![]()
Traktorka, bit će nešto i od vas. Radnja je apsolvirana. Sad ju još treba konstantno upotrebljavati.
Evo i naših dojmova s mora. Jelena se baš i ne voli kupati. Samo je sjedila s nogama u vodi, brljala po kamenčićima i zaljevala se. Petraje uživala u borovoj šumici, ako ju je imao tko čuvati, a ako ne onda je spavala pokraj vode.
Da vam se pohvalim kako je protekla naša večera s kumovima u Krku. Nadobudni smo sjeli u pizzeriju i naručili večeru. Kumovi su se smjenjivali u šetnji jer njihova mala ima 1g. i nema sekunde mira. Jelena me tri puta dizala od stola jer ju je tjeralo piškit ( vodila sam ju da piški more na stepenice ) i treći put se ženska fino pokakala :shock: i vikala bavo!. Onda sam lijepo skupljala ta mala govanca i tražila kantu s smećem.
Ostalo je sev proteklo osim povatka. Inače nam treba 4 sata vožnje sb-malinska, a ovaj put nam je trebalo 6 sati. od 7 ujutro do 1 popodne i to bez klime u autu. Imamo sreću što su nam djeca stvarno fantastičnaNismo znali da ih imamo u autu. jelena je pjevala, a Petra sisala i spavala. Tek je pred brodom zakmečala. mamina dobra curica.
pozdrav