Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Bravo za našu tetu G.!

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Bravo za našu tetu G.!

M. se vratio s desetodnevnog ljetovanja s vrtićem u Velom Lošinju.

Moram pohvaliti našu tetu za njezinu organizaciju i brigu o djeci. Prije puta imali smo roditeljski sastanak na kojem nam je dala detaljne upute, popis stvari koje trebamo spakirati djetetu i, vjerovali ili ne, plan kofera kojeg je nacrtala u bojama i umnožila, tako da svi koferi budu spakirani na isti način, da se ona lakše snađe i ne gubi vrijeme na to. Dala nam je i plastificirane oznake s vrtićkim znakom za kofer i za ruksak i još posebne vrpčice iste boje da se zna da su to koferi te vrtićke skupine.

Na moru im je savršeno organizirala dan. Nakon doručka išli su na kupanac, oko 11.00 natrag i tada se ona bavila s njima - crtali su, izrađivali likovne radove, igrali se raznih igara. Kasnije poslijepodne ponovo su išli na more, a navečer su imali svaki dan nešto: susret s gusarima, piđama party, plaža party, večer ludih frizura, traženje blaga po šumi oko odmarališta, odlazak u grad. Išli su i na izlet gledati dupine. Bake i djedovi dobili su od njega po jednu razglednicu s crtežom i pozdravima, a mi dvije.

Mali se danas vratio, a ja sam imala što vidjeti u torbi: unaprijed pripremljene vrećice s njegovim znakom za prljavo rublje, vrećica sa znakom za neke sitnice, torbica sa znakom s poklončićima za roditelje koje je sam izradio, a neke je kupio u suvenirnici, zajedno s tetom, zatim list s njegovim znakom za iznad kreveta na kojem je pisala terapija koju mora primati (preostaci upale uha), crtanka, bojanka i pisanka s njegovim znakom, okviri za njegove radove unaprijed kaširani i obojani, zamotani u tanku ukrasnu mrežicu zajedno s njegovim radovima i majica na dupina kakvu je svima kupila. Svima im je pripremila i male staklenke za skupljanje školjaka s njihovim imenom i nalijepljenom školjkom na poklopcu. Još sam našla i dvije plastične ribice, Spidermana, kamiončić, fućkaljku, privjesak za ključeve i još neke sitnice, što je M. stavila ispod jastuka. Naravno, sve to su imala i druga djeca. I još nas sutra čeka sa CD-om s tristotinjak fotografija naše djece. A djeca su se vratila sretna, smirena i zdrava nakon ugodnog provoda s tetom i prijateljima.

Bravo teta G.!

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

bravo teta G :D

i naša teta je predivna i presretni smo šta je imamo čak se i šalim da ću drugo dijete morat pravit po njenim planovima da je opet potrefimo

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

:D

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

za sve takve tete!

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Za puno ljubavi i truda, za tetu G!

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

zasuzila sam

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Bravo!!!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Živjele takve tete! :D

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Danas sam još našla i slikovnicu sa uputama za izradu ukrasa i shvatila da je majice kupila u Zagrebu, dala izraditi crtež dupina i natpis Lošinj 2007. i sama prepeglala te naljepnice, da bi sva djeca imala uspomenu na ljetovanje i nju, budući da veći dio grupe najesen kreće u školu. Napravila je i ribice i račiće od slanog tijesta koje su djeca tamo bojala, a ona je lijepila magnete ili uokvirivala njihove radove. M. je pričao da je ponekad bio tužan navečer, jer nije bilo mene, ali je to teta Goga uvijek primijetila i pomazila ga.

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nadam se da će i moj Lovre imati ovakvu tetu.

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Baš mi je drago za vaše krasno iskustvo.
    Možda biš mogla Tetu G. pohvaliti i na forumu udruge odgajatelja .
    Bravo za tetu i dobru organizaciju

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj bimba iaia prvotno napisa
    Baš mi je drago za vaše krasno iskustvo.
    Možda biš mogla Tetu G. pohvaliti i na forumu udruge odgajatelja .
    Bravo za tetu i dobru organizaciju
    Hvala na savjetu, to sam i učinila.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Danas sam još našla i slikovnicu sa uputama za izradu ukrasa i shvatila da je majice kupila u Zagrebu, dala izraditi crtež dupina i natpis Lošinj 2007. i sama prepeglala te naljepnice, da bi sva djeca imala uspomenu na ljetovanje i nju, budući da veći dio grupe najesen kreće u školu. Napravila je i ribice i račiće od slanog tijesta koje su djeca tamo bojala, a ona je lijepila magnete ili uokvirivala njihove radove. M. je pričao da je ponekad bio tužan navečer, jer nije bilo mene, ali je to teta Goga uvijek primijetila i pomazila ga.

prekrasno

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bravo, bravo i bravo za tetu G.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

(da je kloniramo? )

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Fantastično ! I ja sam imala osjećaj kad mi je moja seka povjeravala na par ljetnih dana nećakinju - kao da mi neko daje svoga dragulja, dirnuo me način na koji je mojoj maloj K. koja se prvi put odvajala na više dana od mame njena mama spakirala ruksak, sve tako sistematizirano, s natpisima. Vidim da je ova teta isto tako osjećala - primila je male draguljčiće i vratila ih još blještavije i pune doživljaja nazad mamama i tatama !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •